Blossom-hanger-geboortesteen
unieke-minimalistische-sieraden-geboortesteen-peridoot
sieraden-voor-moeders-geboortestenen
turquoise-armband
Moedermelk-hanger-on-the-rocks
moedermelk-sieraad

Voorbeelden van moedermelk sieraden

‘Een tastbare herinnering aan een bijzondere tijd’.

Zoek je inspiratie voor je unieke moedermelk sieraad of wil je graag weten wat er mogelijk is?
Op deze pagina een greep uit de moedermelk sieraden die we hebben gemaakt.

We maken alle moedermelk sieraden in eigen atelier, variaties op wat we aanbieden is altijd mogelijk.

De melk subtiel als sterrenstof

In deze zilveren hanger uit de serie Dreamscapes is de melk subtiel verwerkt op zwart-blauwe emaille. Op deze hechtingskleur wordt de melk het mooiste ; fris, helder en subtiel. De andere kleuren zijn hier helderblauw en hardblauw, wij vinden dit een prachtige combinatie.  Maar natuurlijk kun je je eigen kleurenpalet kiezen.

Een wolkje melk in de ring

In deze Polka Dots ring is de moedermelk als een wolkje melk verwerkt. Duidelijk zichtbaar. Hier is een donkerblauwe emaille gekozen waar het wolkje melk mooi op uitkomt. Bij een wolkje melk is hoe donkerder, der te beter de melk zichtbaar is.

De melk in een silver round

In deze BeLeaf hanger met silver round werd de moedermelk in een rondje werkt. Naast de zilveren bladnerf zijn kleuren in de herfst tinten gebruikt. Het fijne bij een silver round is, is dat je geen hechtingskleur hoeft te kiezen. De melk wordt puur in hars verwerkt. De melkkleur is duidelijk aanwezig.

De melk ‘on the rocks’

Bij de sieraden ‘on the rocks’ wordt de melk met hars als een steentje opgebouwd en omgeven door wat draden van edelmetaal.  Hier is 18 karaat geelgoud gebruikt, in een vrije vorm.

De melk in een InnerJewels armband

In deze InnerJewels armband is een verwisselbare schakel gemaakt met alle herinneringen bij elkaar. Een vingerafdruk van de oudste, melk van de jongste en een bloemetje uit hun trouwboeket maakt het geheel af. Met zwarte emaille onder de melk en het bloemetje.

De melk in een bedel

Deze Dreamscape bedel van 10 mm past heel mooi in een bestaande bedelarmband. Gevuld met moedermelk is het een prachtige herinnering.

De melk in een InnerCircel armband

MiniJewels zijn exclusieve minimalistische sieraden. In deze gouden armband zit een bedel met emaille, waar de melk op vast werd gebakken als sterrenstof. Er zit groene emaille in. Die kleur past prachtig bij het geelgoud. Als de melk wordt vastgebakken is het heel sterk; je kunt ermee douchen en zonnen…

De melk en geboortestenen

Hoe mooi is het als je de geboortestenen combineert met een steentje van moedermelk. In de hanger werd gekozen voor een InnerJewels schakel. De ring was het ontwerp van de klant.

Klanten zeggen:

Super blij met de prachtige sieraden! Ze zijn nog mooier dan verwacht. Irene onwijs bedankt voor al je hulp, geduld en kundigheid in dit mooie aandenken!

edelstenen

Jouw wens voor een moedermelk sieraad

Wil je ook graag een moedermelk sieraad en wil je graag eerst overleggen of heb je een vraag? Of misschien heb je wel een wens voor een sieraad die je hier niet kunt vinden.

Laat dan vrijblijvend je gegevens hier achter en we nemen contact met je op.

Stuur je wensen:

  • Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.