Moedermelk in je sieraad

moedermelk in je sieraad

Moedermelk in je sieraad

Moedermelk sieraden worden met de grootste zorg aandacht en liefde voor je gemaakt. Uiteraard wordt alleen edelmetaal in de sieraden gebruikt, massief 1e gehalte zilver of goud.

Ik ben goudsmid, dus wordt elk sieraad speciaal voor jou gemaakt. Zo kun je je wensen laten uitkomen.

Hoe gaat dat nu met die melk? En hoe komt het er dan uit te zien, want waar zit die melk dan?

Moedermelk-in-je-sieraad

De melk

De moedermelk kan op verschillende manieren worden verwerkt. Je mag het aangeven bij de bestelling.

  1. In het emaille gebakken als sterrenstof.
  2. Op het emaille verwerkt als een wolkje melk
  3. Of de melk zichtbaar in een silver round.
  4. De melk verwerkt in een vrije vorm, melk ‘On the Rocks’
Moedermelk-in-je-sieraad-effect

Sterrenstof

De melk wordt in de hechtingskleur vastgebakken. Voor jou is de melk in je sieraad aanwezig en herkenbaar, voor anderen niet. Je mag altijd aangeven of je graag duidelijk de melk wilt zien of wat subtieler. In dit sieraad is het melkeffect duidelijk.

moedermelk-in-je-sieraad-hanger-dreamscape-asymmetrisch

Een wolkje melk

De melk wordt zichtbaar als een wolkje melk op de hechtingskleur verwerkt. Een groter oppervlak van de hechtingskleur geeft het beste resultaat. Ook hier mag je me laten weten of je het heel duidelijk of subtiel zichtbaar wilt hebben.

Moedermelk-hanger-Be-Leaf-extra
moedermelk-in-je-sieraad-hanger-be-leaf
Moedermelk-hanger-Be-Leaf-round

Silver Round

Silver round sieraden zijn sieraden met een zilveren rondje – ‘silver round’- met alleen de melk daarin verwerkt. Het voordeel is dat je geen hechtingskleur hoeft te kiezen. Of zelfs helemaal geen kleur, dat mag natuurlijk ook.

Moedermelk-Be-Leaf-round blad

Puur natuur

Je kunt ook voor puur natuur,  kiezen. Je kiest dan voor een heel bijzonder handgemaakt sieraad met alleen de melkkleur.

Moedermelkhanger-on-the-rocks
Zilveren-Mini-Jewels-ketting-met-ronde-bedel

De melk en de kleuren

Moedermelk sieraad en de kleuren

Er zijn  voor de moedermelk sieraden kleuren in de vorm van emaille, om de melk mooi op te verwerken. Op de donkere kleuren, de hechtingskleuren, ziet  de melk er na het bakken vaak uit als sterrenstof.  Daarnaast kun je aanvullende kleuren  kiezen. Hoe kleiner het sieraad des te minder kleuren je zou moeten kiezen om het emaille nog goed te zien.

Moedermelk-in-je-sieraad-armband

Moedermelk op donkerblauw

Moedermelk-in-je-sieraad-hanger-sixties

Moedermelk op donkergroen

Moedermelk-in-je-sieraad-oorstekers

Moedermelk op zwartblauw

Moedermelk en de bestelling

Na ontvangst van de bestelling en betaling, krijg je een waterdicht kokertje en een retourenvelop toegestuurd. Het enige dat je hoeft te doen is het kokertje vullen met jouw borstvoeding en deze posten.

Voor een moedermelk-sieraad is 5 ml of 3 theelepeltjes melk voldoende. Het is geen enkel probleem als de melk wat zuurder wordt. Dat neutraliseert tijdens het bakken.  En elke soort borstvoedingsmelk is goed, of het nu de magere of de vettere variant is.

Het restant melk bewaar ik in de diepvries. Je kunt dus altijd nog een sieraad met borstvoeding bestellen of je sieraad laten repareren als er een ongelukje mee gebeurd is.

Wens

Wist je trouwens dat je type moedermelk sieraad, model, kleur en afmeting zelf kunt samenstellen? Zo wordt je sieraad nóg persoonlijker.  Kijk op creëer je eigen sieraad of neem vrijblijvend contact met me op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.