Moedermelk in je sieraad

moedermelk in je sieraad

Onze Moedermelk sieraden worden met de grootste zorg aandacht en liefde voor je gemaakt. Uiteraard wordt alleen edelmetaal in de sieraden gebruikt, massief 1e gehalte zilver of goud.

Handgemaakt, krachtig en uniek

Alle sieraden van InnerJewels worden met aandacht en liefde in eigen atelier gemaakt. Elk sieraad wordt speciaal voor jou met jouw wensen gemaakt.

‘Een tastbare herinnering aan een bijzondere tijd’

Dat laatste slokje melk, je kunt het niet weggooien.. en wat is er mooier dan dit als herinnering te kunnen laten verwerken in een moedermelk-sieraad. Duurzaam, speciaal en handgemaakt.

De moedermelk in je sieraad

De moedermelk kan op verschillende manieren worden verwerkt. J
Je mag het aangeven bij de bestelling.

  • In het emaille gebakken als sterrenstof.
  • Op het emaille verwerkt als een wolkje melk
  • Of de melk zichtbaar in een silver round.
  • De melk verwerkt in een vrije vorm, melk ‘On the Rocks’
Moedermelk-in-je-sieraad-oorstekers

Sterrenstof

Dream-ring-Wolkje-melk

Een wolkje melk

moedermelk-hanger-silver-round

Silver Round

Moedermelk-hanger-on-the-rocks-zijkant

Een wolkje melk

De melk voor je moedermelk sieraad

Na ontvangst van de bestelling en betaling, krijg je een waterdicht kokertje en een retourenvelop toegestuurd. Het enige dat je hoeft te doen is het kokertje vullen met jouw borstvoeding en deze posten.

Voor een moedermelk-sieraad is 5 ml of 3 theelepeltjes melk voldoende. Het is geen enkel probleem als de melk wat zuurder wordt. En elke soort borstvoedingsmelk is goed, of het nu de magere of de vettere variant is.

Het restant melk bewaar ik in de diepvries. Je kunt dus altijd nog een sieraad met borstvoeding bestellen of je sieraad laten repareren als er een ongelukje mee gebeurd is.

Sterrenstof

De melk wordt in de hechtingskleur vastgebakken. De melk maakt het emaille plaatselijk wat matter en wit-grijs. Voor jou is de melk in je sieraad aanwezig en herkenbaar, voor anderen niet. Je mag altijd aangeven of je graag duidelijk de melk wilt zien of wat subtieler. In dit sieraad is het melkeffect duidelijk.

Moedermelk-in-je-sieraad-effect
moedermelk-in-je-sieraad-hanger-dreamscape-asymmetrisch
edelstenen

Een wolkje melk

De melk wordt zichtbaar als een wolkje melk op de hechtingskleur verwerkt. Een groter oppervlak van de hechtingskleur geeft het beste resultaat. Ook hier mag je me laten weten of je het heel duidelijk of subtiel zichtbaar wilt hebben.

Moedermelk-hanger-Be-Leaf-extra
moedermelk-in-je-sieraad-hanger-be-leaf
edelstenen

Silver Round

Silver round sieraden zijn sieraden met een zilveren rondje – ‘silver round’- met alleen de melk daarin verwerkt. Het voordeel is dat je geen hechtingskleur hoeft te kiezen. Of zelfs helemaal geen kleur, dat mag natuurlijk ook.

Moedermelk-hanger-Be-Leaf-round
Moedermelk-Be-Leaf-round blad
edelstenen

Puur natuur

Je kunt ook voor puur natuur,  kiezen. Je kiest dan voor een heel bijzonder handgemaakt sieraad met alleen de melkkleur.

Hoe-kan-ik-moedermelk-in-een-sieraad-laten-verwerken-Moedermelkhanger-on-the-rocks
moedermelk-in-je-sieraad

'Vorig jaar een prachtig moedermelksieraad laten maken. Het overleg was fijn en geduldig. Er wordt fijn meegedacht zodat er precies uitkomt wat je wilt hebben. Ik draag het nu een jaar en het is net zo prachtig als toen hij net binnen kwam. Bedankt voor dit prachtige aandenken aan een prachtige periode (die overigens nog niet voorbij is en mijn kleine ventje wordt vrijdag al weer 2 jaar).'
Gwendolyn Pieters

De kleuren

Er zijn  prachtige kleuren in de vorm van emaille, om de melk mooi op te verwerken. Op de donkere kleuren, de hechtingskleuren, ziet  de melk er na het bakken uit als sterrenstof.

Moedermelk-in-je-sieraad-hanger-sixties
Moedermelk-in-je-sieraad-oorstekers
Moedermelk-in-je-sieraad-armband

Hoe gaat het met de melk en het bestellen?

Na ontvangst van de bestelling en betaling, krijg je een waterdicht kokertje en een retourenvelop toegestuurd. Het enige dat je hoeft te doen is het kokertje vullen met jouw borstvoeding en deze posten.

Voor een moedermelk-sieraad is 5 ml of 3 theelepeltjes melk voldoende. Het is geen enkel probleem als de melk wat zuurder wordt. Dat neutraliseert tijdens het bakken.  En elke soort borstvoedingsmelk is goed, of het nu de magere of de vettere variant is.

Het restant melk bewaar ik in de diepvries. Je kunt dus altijd nog een sieraad met borstvoeding bestellen of je sieraad laten repareren als er een ongelukje mee gebeurd is.

Wens

Wil je ook graag een moedermelk sieraad en wil je graag eerst overleggen of heb je een vraag? Of misschien heb je wel een wens voor een sieraad die je hier niet kunt vinden. Laat dan vrijblijvend je gegevens onderaan deze pagina achter en ik neem contact met je op.

Vandaag kreeg ik mijn moedermelk-hangertje. Wat is hij mooi geworden! Het uitpakken was al een feestje, met als hoogtepunt de papieren oester met daarin het hangertje.
Irene was heel geduldig tijdens het bestelproces, want ik vond het lastig om een keuze te maken. Ze had goede suggesties, zoals een stukje goudfolie erin te verwerken. Het heeft nog mooier uitgepakt dan ik had verwacht.
Borstvoeding geven vind ik bijzonder, dit is toch iets dat je maar een bepaalde tijd van je leven doet. Prachtig dat mijn zoons het zo goed doen op mijn melk. Dit kettinkje zal me hieraan herinneren. Wat mij het meeste aansprak aan Irene is dat haar moedermelk-sieraden heel mooi zijn, ook zonder dat je weet dat er melk in verwerkt zit. En het is niet zo overduidelijk, ik hoef geen statement te maken met mijn kettinkje.
Dus Irene: bedankt!
Annemijn

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.