Moedermelk in je sieraad

moedermelk in je sieraad

Moedermelk in je sieraad

Moedermelk sieraden worden met de grootste zorg aandacht en liefde voor je gemaakt. Uiteraard wordt alleen edelmetaal in de sieraden gebruikt, massief 1e gehalte zilver of goud. En mijn specialiteit is emailleren. Komt dat even goed uit! Want emaille is licht- en watervast. De melk in het emaille dus ook! De melk wordt op het bovenste laagje emaille toegevoegd en voor eeuwig vast gebakken.

Ik hoor je denken….Maar hoe zie ik dat dan en hoe gaat dat met die melk??

Hoe gaat dat nu met die melk? En hoe komt het er dan uit te zien, want waar zit die melk dan?

Moedermelk-in-je-sieraad

De melk

In de sieraden van de webshop is uiteraard nog geen melk verwerkt. De melk wordt op de bovenste laag van het emaille verwerkt. Zichtbaar maar niet herkenbaar. De melk geeft een soort sterrenstof af aan het emaille.

Moedermelk-in-je-sieraad-effect

Het melkeffect

Voor jou is de melk in je sieraad aanwezig en herkenbaar, voor anderen niet. Je mag altijd aangeven of je graag duidelijk de melk wilt zien of wat subtieler. In dit sieraad is het melkeffect duidelijk.

Moedermelk-in-je-sieraad-round

Toch wit?

Als je dat graag wilt kun je een sieraad kiezen waarbij je het wit van de melk wel goed kunt zien.

Dat zijn sieraden met een zilveren rondje – ‘silver round’- met de melk daarin verwerkt.

Moedermelk sieraad en de kleuren

Er zijn  voor de moedermelk sieraden kleuren in de vorm van emaille, om de melk mooi op te verwerken. Op de donkere kleuren, de hechtingskleuren, ziet  de melk er na het bakken vaak uit als sterrenstof.  Daarnaast kun je aanvullende kleuren  kiezen. Hoe kleiner het sieraad des te minder kleuren je zou moeten kiezen om het emaille nog goed te zien.

Moedermelk-in-je-sieraad-armband

Moedermelk op donkerblauw

Moedermelk-in-je-sieraad-hanger-sixties

Moedermelk op donkergroen

Moedermelk-in-je-sieraad-oorstekers

Moedermelk op zwartblauw

Moedermelk en de bestelling

Na ontvangst van de bestelling en betaling, krijg je een waterdicht kokertje en een retourenvelop toegestuurd. Het enige dat je hoeft te doen is het kokertje vullen met jouw borstvoeding en deze posten.

Voor een moedermelk-sieraad is 5 ml of 3 theelepeltjes melk voldoende. Het is geen enkel probleem als de melk wat zuurder wordt. Dat neutraliseert tijdens het bakken.  En elke soort borstvoedingsmelk is goed, of het nu de magere of de vettere variant is.

Het restant melk bewaar ik in de diepvries. Je kunt dus altijd nog een sieraad met borstvoeding bestellen of je sieraad laten repareren als er een ongelukje mee gebeurd is.

Wens

Wist je trouwens dat je type moedermelk sieraad, model, kleur en afmeting zelf kunt samenstellen? Zo wordt je sieraad nóg persoonlijker.  Kijk op creëer je eigen sieraad of neem vrijblijvend contact met me op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.