Moedermelk in je sieraad

moedermelk in je sieraad

Moedermelk sieraden worden met de grootste zorg aandacht en liefde voor je gemaakt. Uiteraard wordt alleen edelmetaal in de sieraden gebruikt, massief 1e gehalte zilver of goud.

Ik ben goudsmid, dus wordt elk sieraad speciaal voor jou gemaakt. Zo kun je je wensen laten uitkomen.

Moedermelk in je sieraad?

Hoe dan?? Hoe gaat dat nu met die melk? En hoe komt het er dan uit te zien, want waar zit die melk dan?

De melk

De moedermelk kan op verschillende manieren worden verwerkt. Je mag het aangeven bij de bestelling.

  1. In het emaille gebakken als sterrenstof.
  2. Op het emaille verwerkt als een wolkje melk
  3. Of de melk zichtbaar in een silver round.
  4. De melk verwerkt in een vrije vorm, melk ‘On the Rocks’
Moedermelk-in-je-sieraad-oorstekers

Sterrenstof

Dream-ring-Wolkje-melk

Een wolkje melk

moedermelk-hanger-silver-round

Silver Round

Moedermelk-hanger-on-the-rocks-zijkant

Een wolkje melk

‘Een tastbare herinnering aan een bijzondere tijd’

Dat laatste slokje melk, je kunt het niet weggooien.. en wat is er mooier dan dit als herinnering te kunnen laten verwerken in een moedermelk-sieraad. Duurzaam, speciaal en handgemaakt.

De melk voor je moedermelk sieraad

Na ontvangst van de bestelling en betaling, krijg je een waterdicht kokertje en een retourenvelop toegestuurd. Het enige dat je hoeft te doen is het kokertje vullen met jouw borstvoeding en deze posten.

Voor een moedermelk-sieraad is 5 ml of 3 theelepeltjes melk voldoende. Het is geen enkel probleem als de melk wat zuurder wordt. En elke soort borstvoedingsmelk is goed, of het nu de magere of de vettere variant is.

Het restant melk bewaar ik in de diepvries. Je kunt dus altijd nog een sieraad met borstvoeding bestellen of je sieraad laten repareren als er een ongelukje mee gebeurd is.

Sterrenstof

De melk wordt in de hechtingskleur vastgebakken. De melk maakt het emaille plaatselijk wat matter en wit-grijs. Voor jou is de melk in je sieraad aanwezig en herkenbaar, voor anderen niet. Je mag altijd aangeven of je graag duidelijk de melk wilt zien of wat subtieler. In dit sieraad is het melkeffect duidelijk.

Moedermelk-in-je-sieraad-effect
moedermelk-in-je-sieraad-hanger-dreamscape-asymmetrisch
edelstenen

Een wolkje melk

De melk wordt zichtbaar als een wolkje melk op de hechtingskleur verwerkt. Een groter oppervlak van de hechtingskleur geeft het beste resultaat. Ook hier mag je me laten weten of je het heel duidelijk of subtiel zichtbaar wilt hebben.

Moedermelk-hanger-Be-Leaf-extra
moedermelk-in-je-sieraad-hanger-be-leaf
edelstenen

Silver Round

Silver round sieraden zijn sieraden met een zilveren rondje – ‘silver round’- met alleen de melk daarin verwerkt. Het voordeel is dat je geen hechtingskleur hoeft te kiezen. Of zelfs helemaal geen kleur, dat mag natuurlijk ook.

Moedermelk-hanger-Be-Leaf-round
Moedermelk-Be-Leaf-round blad
edelstenen

Puur natuur

Je kunt ook voor puur natuur,  kiezen. Je kiest dan voor een heel bijzonder handgemaakt sieraad met alleen de melkkleur.

Moedermelkhanger-on-the-rocks
Zilveren-Mini-Jewels-ketting-met-ronde-bedel

'Vorig jaar een prachtig moedermelksieraad laten maken. Het overleg was fijn en geduldig. Er wordt fijn meegedacht zodat er precies uitkomt wat je wilt hebben. Ik draag het nu een jaar en het is net zo prachtig als toen hij net binnen kwam. Bedankt voor dit prachtige aandenken aan een prachtige periode (die overigens nog niet voorbij is en mijn kleine ventje wordt vrijdag al weer 2 jaar).'
Gwendolyn Pieters

Moedermelk sieraad en de kleuren

Er zijn  voor de moedermelk sieraden kleuren in de vorm van emaille, om de melk mooi op te verwerken. Op de donkere kleuren, de hechtingskleuren, ziet  de melk er na het bakken vaak uit als sterrenstof.  Daarnaast kun je aanvullende kleuren  kiezen. Hoe kleiner het sieraad des te minder kleuren je zou moeten kiezen om het emaille nog goed te zien.

Moedermelk-in-je-sieraad-armband

Moedermelk op donkerblauw

Moedermelk-in-je-sieraad-hanger-sixties

Moedermelk op donkergroen

Moedermelk-in-je-sieraad-oorstekers

Moedermelk op zwartblauw

Hoe gaat het met de melk en het bestellen?

Na ontvangst van de bestelling en betaling, krijg je een waterdicht kokertje en een retourenvelop toegestuurd. Het enige dat je hoeft te doen is het kokertje vullen met jouw borstvoeding en deze posten.

Voor een moedermelk-sieraad is 5 ml of 3 theelepeltjes melk voldoende. Het is geen enkel probleem als de melk wat zuurder wordt. Dat neutraliseert tijdens het bakken.  En elke soort borstvoedingsmelk is goed, of het nu de magere of de vettere variant is.

Het restant melk bewaar ik in de diepvries. Je kunt dus altijd nog een sieraad met borstvoeding bestellen of je sieraad laten repareren als er een ongelukje mee gebeurd is.

Maak kennis met InnerJewels

Mijn naam is Irene Schildkamp, ik ben de drijvende kracht achter Innerjewels. Inmiddels heb ik 30 jaar ervaring in het vak goudsmeden en mijn hart ligt bij het emailleren van sieraden Naast het maken van  edelsteensieraden kun je ook bij me terecht voor handgemaakte  as-sieraden , gedenk-sieraden , moedermelk sieraden, en trouwsieraden

Vandaag kreeg ik mijn moedermelk-hangertje. Wat is hij mooi geworden! Het uitpakken was al een feestje, met als hoogtepunt de papieren oester met daarin het hangertje.
Irene was heel geduldig tijdens het bestelproces, want ik vond het lastig om een keuze te maken. Ze had goede suggesties, zoals een stukje goudfolie erin te verwerken. Het heeft nog mooier uitgepakt dan ik had verwacht.
Borstvoeding geven vind ik bijzonder, dit is toch iets dat je maar een bepaalde tijd van je leven doet. Prachtig dat mijn zoons het zo goed doen op mijn melk. Dit kettinkje zal me hieraan herinneren. Wat mij het meeste aansprak aan Irene is dat haar moedermelk-sieraden heel mooi zijn, ook zonder dat je weet dat er melk in verwerkt zit. En het is niet zo overduidelijk, ik hoef geen statement te maken met mijn kettinkje.
Dus Irene: bedankt!
Annemijn

Waarom bij InnerJewels?

Ik ben goudsmid en gespecialiseerd in het maken van maatwerk naar jou wens in mijn stijl. Ik ben ook specialiseerd in het verwerken van emaille in een sieraad.
En kan dus speciaal voor jou een uniek sieraad met borstvoeding erin maken.
En als je het niet mooi vindt? Dan maak ik toch iets anders voor je… Mijn doel is jou blij maken!

  • Levenslange garantie op het sieraad en het emaille
  • Je kunt ermee zwemmen, douchen en zonnen
  • Er is nooit een tweede exact hetzelfde
  • Handwerk, dus maatwerk

.

Wens

Wil je ook graag een moedermelk sieraad en wil je graag eerst overleggen of heb je een vraag? Of misschien heb je wel een wens voor een sieraad die je hier niet kunt vinden. Laat dan vrijblijvend je gegevens achter en ik neem contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.