unieke-minimalistische-sieraden-geboortesteen-peridoot
ringmaat-bepalen-blossom
ringen-armbanden
moedermelk-sieraad

Een ring met moedermelk

Moedermelk ring op maat laten maken? Deze moedermelk ringen worden met de grootste zorg aandacht en liefde voor je gemaakt.  Alle moedermelk sieraden worden gemaakt van massief 1e gehalte zilver. Uiteraard zijn alle modellen ook in goud te maken.

‘Een tastbare herinnering aan een bijzondere tijd’

De maat voor je moedermelk ring

Je kunt een maat bij de bestelling invoeren als je denkt je ringmaat te weten. Zo niet vul je een ?? in. Dan stuur ik een pasringetje met het melkkokertje mee. Daarna maak ik de ring voor je en voor het emaille erin verwerkt wordt stuur ik het naar je op zodat je de ring kunt bekijken en passen.

Inspiratie voor je moedermelk ring

Wil je graag een moedermelk ring maar je weet nog niet welke stijl je leuk vindt? Kijk dan op onze inspiratiepagina voor moedermelk sieraden.

Ringen waarin je moedermelk verwerkt kan worden hebben we in verschillende stijlen.

Er is altijd een stijl die bij jou past.

De melk voor je moedermelk ring

Na ontvangst van de bestelling en betaling, krijg je een waterdicht kokertje en een retourenvelop toegestuurd. Voor een moedermelk-sieraad is 5 ml of 3 theelepeltjes melk voldoende. De melk mag ook ouder zijn en uit de diepvries komen.

Het verwerken van de moedermelk in je ring

De moedermelk kan op verschillende manieren in je moedermelk ring worden verwerkt. We hebben een aantal stijlen waaruit je kunt kiezen. En natuurlijk kunnen we ook heel speciaal voor jou een moedermelk ring ontwerpen.

Een moedermelk ring speciaal voor jou

Dat laatste slokje melk, je kunt het niet weggooien.
En wat is er mooier dan dit als herinnering te kunnen laten verwerken in een sieraad als herinnering aan de borstvoedingstijd.
Duurzaam, speciaal en handgemaakt.

Klanten zeggen:

Vorig jaar een prachtig moedermelksieraad laten maken. Het overleg was fijn en geduldig. Er wordt fijn meegedacht zodat er precies uitkomt wat je wilt hebben. Ik draag het nu een jaar en het is net zo prachtig als toen hij net binnen kwam. Bedankt voor dit prachtige aandenken aan een prachtige periode (die overigens nog niet voorbij is en mijn kleine ventje wordt vrijdag al weer 2 jaar).’
Gwendolyn Pieters

edelstenen

Jouw wens voor een moedermelk ring

Wil je ook graag een moedermelk sieraad en wil je graag eerst overleggen of heb je een vraag? Of misschien heb je wel een wens voor een sieraad die je hier niet kunt vinden.

Laat dan vrijblijvend je gegevens hier achter en we nemen contact met je op.

Stuur je wensen:

  • Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.