moedermelk-setje-oorbellen-bedel
moedermelk-oorstekers
geboortesieraad-oorbellen-peridoot
moedernelk-oorbellen
moedermelk-oorbellen-steen

Moedermelk in je oorbellen

Moedermelk sieraad op maat laten maken? Deze moedermelk oorbellen worden met de grootste zorg aandacht en liefde voor je gemaakt.  Alle moedermelk sieraden worden gemaakt van massief 1e gehalte zilver. Uiteraard zijn alle modellen ook in goud te maken.

‘Een tastbare herinnering aan een bijzondere tijd’

Dat laatste slokje melk, je kunt het niet weggooien.. en wat is er mooier dan dit als herinnering te kunnen laten verwerken in een moedermelk-sieraad. Duurzaam, speciaal en handgemaakt.

moedernelk-oorbellen

BeLeaf stekers

De bladnerf schijnt door het transparante emaille heen. Daar komt de melk bij als sterrenstof  (subtiel) of als een wolkje melk (herkenbaar)
Ook de grootte van de oorbel mag je kiezen.

moedermelk-oorbellen

InnerCircle oorbellen

Je kunt de moedermelk op verschillende manieren laten verwerken: In of op het kleurrijke emaille; in een “kastje” alsof het een steentje is; of puur alleen de melk.
Wil je groter of kleiner, tuurlijk kan dat!

Dream oorbellen

De grootte van de oorbellen kun je kiezen:  8, 10, 15, 20, of 22 mm. De rand van de oorbellen heeft geen opstaand zilveren randje. Het emaille langs de kanten kan iets variëren van afstand tot de rand. Dat hoort bij het bakproces; het emaille wordt dan vloeibaar en trekt soms iets van de randen terug.

edelstenen

Jouw wens voor een moedermelk sieraad

Wil je ook graag een moedermelk sieraad en wil je graag eerst overleggen of heb je een vraag? Of misschien heb je wel een wens voor een sieraad die je hier niet kunt vinden.

Laat dan vrijblijvend je gegevens hier achter en we nemen contact met je op.

Stuur je wensen:

  • Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.