Zilveren-moedermelk-hanger-Mini-Jewels
kleur-moedermelk-sieraad
Mini-Jewels-sieraden-voor-kersverse-moeders-Blossom-hanger
Hanger-barks-Innercircle-S-toermalijn-roze
Moedermelk-hanger-on-the-rocks

Moedermelk hangers

Moedermelk sieraad op maat laten maken? Deze moedermelk hangers worden met de grootste zorg aandacht en liefde voor je gemaakt.  Alle moedermelk sieraden worden gemaakt van massief 1e gehalte zilver. Uiteraard zijn alle modellen ook in goud te maken.

In het kleurrijke emaille wordt een slokje borstvoeding verwerkt als sterrenstof. Een tastbare en blijvende herinnering van vloeibaar naar vast.  Je kunt ook nog een klein lokje haar in je moedermelk hanger laten verwerken….

‘Een tastbare herinnering aan een bijzondere tijd’

Dat laatste slokje melk, je kunt het niet weggooien.. en wat is er mooier dan dit als herinnering te kunnen laten verwerken in een moedermelk-sieraad. Duurzaam, speciaal en handgemaakt.

Een moedermelk hanger Dream speciaal voor jou laten maken?

Uiteraard kan dat, deze hele speciale kunstwerkjes worden met zorg voor je gemaakt. Je kunt in deze sieraden ook balletjes, drops, laten verwerken. Deze zilveren balletjes kunnen bijvoorbeeld symbool staan voor het aantal kindjes.

moedermelkhanger-dream

Moedermelk hanger ‘Dream‘

De grootte van de hanger kun je kiezen:  8, 10, 15, 20, of 22 mm. De rand van de hanger heeft geen opstaand zilveren randje. Het emaille langs de kanten kan iets variëren van afstand tot de rand. Dat hoort bij het bakproces; het emaille wordt dan vloeibaar en trekt soms iets van de randen terug.
Je kunt kiezen hoeveel drops (balletjes) je in je hanger wilt of geen….

moedermelkhanger-zilver

Een moedermelk hanger Dreamscape

Deze hangers hebben een zilveren rand om het emaille. De vorm is gebogen, waardoor er een droomwereldje ontstaat waar de moedermelk veilig in verwerkt kan worden.

Moedermelk hanger ‘Dreamscape’

De grootte van het model kun je kiezen; 10, 15, 18, 22 of 25 mm. De dreamscape hanger kan ook ovaal worden bestelt, deze is er alleen in 20 mm lengte. De holle vorm heeft een zilveren rand. Dat wil dus zeggen dat het emaille langs de kanten prachtig is afgewerkt en beschermt wordt door de zilveren rand. Je kunt ook nog aangeven of je het hangeroog als een lusje boven de hanger of onzichtbaar, wilt…

moedermelkhanger-dreamscape
moedermelkhanger-dreamscape

Een moedermelk hanger InnerCircle

Deze hangers zijn altijd rond of ovaal. Ze bewaren jouw herinnering en omcirkelen deze voor altijd, vandaar de naam InnerCircle.

moedermelkhanger-innercircle
moedermelkhanger-innercircle

Moedermelk hanger

De grootte van het model kun je kiezen; van 10 tot 30mm. De InnerCircle hangers hebben een gladde rand of juist een grillige, meer natuurlijke rand. Je kunt de moedermelk in de emaille laten verwerken, maar ook in een “kastje” alsof het een steentje is of puur alleen de melk.