Blossom-hanger-geboortesteen
unieke-minimalistische-sieraden-geboortesteen-peridoot
sieraden-voor-moeders-geboortestenen
turquoise-armband
Moedermelk-hanger-on-the-rocks
moedermelk-sieraad

Moedermelk in je bedel

Moedermelk sieraad op maat laten maken? Onze moedermelk bedels worden met de grootste zorg aandacht en liefde voor je gemaakt.  Alle moedermelk sieraden worden gemaakt van massief 1e gehalte zilver of in massief 18 karaat goud. Heel persoonlijk en uniek.

Moedermelk bedel herinnering

‘Een tastbare herinnering aan een bijzondere tijd’

Dat laatste slokje melk, je kunt het niet weggooien.. en wat is er mooier dan dit als herinnering te kunnen laten verwerken in een moedermelk-bedel. Duurzaam, speciaal en handgemaakt.

Moedermelk bedel wens

Op welke manier kun je moedermelk in je bedel laten verwerken? Zie je de moedermelk nog wel in het sieraad? Ik wil wil graag de melkkleur in mijn sieraad zien, kan dat? Dit zijn vragen die je kunnen bezig houden. Ook wanneer je slechts heel subtiel de melk wil laten verwerken kunnen we je helpen met je wens.

BePrint vleugel bedel

Deze armband heeft een bedel van een vleugel van ongeveer 10 mm. Hier is de bedel in een schakelarmband verwerkt, maar dat kan ook aan een ketting of als hangbedel.

bedel-voor-pandora

Bedel voor een Pandora sieraad

Deze bedel past op de meeste Pandora systemen, op een armband of voor een ketting. Ook kan deze als hangbedel worden gemaakt, zodat hij bungelt aan je Pandora armband of – ketting.

Bedel met een kindertekening

De mooiste kindertekening laat je toch in een bedel verwerken? Voor je armband of ketting!

Klanten zeggen:

Ik wilde je nog even laten weten dat ik vooral je mooie hangertje met moedermelk elke dag met veel plezier en liefde draag!!
De oorbellen ook maar die zitten niet in mijn ‘dagelijkse’ outfit 😉

Nogmaals veel dank! Groetjes Els

edelstenen

Jouw wens voor een moedermelk bedel

Wil je ook graag een moedermelk sieraad en wil je graag eerst overleggen of heb je een vraag? Of misschien heb je wel een wens voor een sieraad die je hier niet kunt vinden.

Laat dan vrijblijvend je gegevens hier achter en we nemen contact met je op.

Stuur je wensen:

  • Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.