moedermelk-sixties-setje
moedermelk-armband
Initial-armband-moedermelk-zilverfoliesnippers
Wat-geef-jij-je-vriendin-voor-de-kerst?

Moedermelk in je armband

Wil je graag een moedermelk armband op maat laten maken? Bij InnerJewels wordt dat met de grootste zorg aandacht en liefde speciaal voor jou gemaakt.  Alle moedermelk sieraden worden van massief 1e gehalte zilver of 18 karaat goud gemaakt.

Moedermelk armbanden en de maat armband

Je kunt de gewenste lengte aangeven bij je bestelling.  Meet gewoon losjes met een centimeter of met een touwtje om je pols. Bij een kinderarmbandje hoeft dat niet, die zijn standaard 16 cm. Uiteraard is die wel in te korten, laat je het me dan weten? Wil je graag een kinderarmbandje voor jezelf, dus wat langer? Ook geen probleem…. neem je contact met me op? Dan regel ik dat voor je.

edelstenen
moedermelk-armband

Armband  met een hartje

Vier generaties armbandje. Van oma aan haar kleindochter ter ere van de eerste verjaardag van haar achterkleinkind. In de bedel is emaille en melk verwerkt.

Armband-met-as-en-een-vingerafdruk

InnerJewels armband

In de uitneembare schakel van de InnerJewels armband zijn verschillende elementen verwerkt. Moedermelk in zwarte emaille, een vingerafdruk en een dierbaar schelpje.

as-in-armband-goud

InnerCircle armband

Bedel met emaille en moedermelk, aan een dunne schakelarmband van massief 18 karaat geelgoud. Met nog een geboortesteentje bij de sluiting.

Een bedel voor je moedermelk armband

Een bedel voor je armband met moedermelk is altijd een fijn  idee. Het is een prachtig cadeau om te geven zodra de kinderen groter zijn geworden. De bedel kan gemaakt worden aan een leren band, een zilveren schakel armband of een gouden armband.

moedermelk armband

Leren armbandjes

Aan één van de drie leren bandjes is een dreamscape bedel met emaille en moedermelk verwerkt.

moedermelk-bedelarmband

Bedel met moedermelk

In deze dreamscape bedel is alleen melk en 2 dots verwerkt. Puur.

turquoise-armband

Kinder armbandje

Aan dit schakelarmbandje is een Polka Dots bedel bevestigd. Met emaille en melk. Elke bedel kan aan een armbandje bevestigd worden. Elk jaar een nieuwe erbij kan ook!

Jouw wens voor een moedermelk armband

Wil je ook graag een moedermelk sieraad en wil je graag eerst overleggen of heb je een vraag? Of misschien heb je wel een wens voor een sieraad die je hier niet kunt vinden.

Laat dan vrijblijvend je gegevens hier achter en we nemen contact met je op.

Stuur je wensen:

  • Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.