Moedermelk hangers

Moedermelk-hangers

Moedermelk hangers

Moedermelk sieraad op maat laten maken? Deze moedermelk hangers worden met de grootste zorg aandacht en liefde voor je gemaakt.  Alle moedermelk sieraden worden gemaakt van massief 1e gehalte zilver. Uiteraard zijn alle modellen ook in goud te maken.

In het kleurrijke emaille wordt een slokje borstvoeding verwerkt als sterrenstof. Een tastbare en blijvende herinnering van vloeibaar naar vast.  Je kunt ook nog een klein lokje haar in je moedermelk hanger laten verwerken….

‘Een tastbare herinnering aan een bijzondere tijd’

Dat laatste slokje melk, je kunt het niet weggooien.. en wat is er mooier dan dit als herinnering te kunnen laten verwerken in een moedermelk-sieraad. Duurzaam, speciaal en handgemaakt.

Een moedermelk hanger Dream speciaal voor jou laten maken?

Uiteraard kan dat, deze hele speciale kunstwerkjes worden met zorg voor je gemaakt. Je kunt in deze sieraden ook balletjes, drops, laten verwerken. Deze zilveren balletjes kunnen bijvoorbeeld symbool staan voor het aantal kindjes.

moedermelk-hanger-dream-drops

Moedermelk hanger ‘Dream

De grootte van de hanger kun je kiezen:  8, 10, 15, 20, of 22 mm. De rand van de hanger heeft geen opstaand zilveren randje. Het emaille langs de kanten kan iets variëren van afstand tot de rand. Dat hoort bij het bakproces; het emaille wordt dan vloeibaar en trekt soms iets van de randen terug.

Je kunt kiezen hoeveel drops (balletjes) je in je hanger wilt of geen….

moedermelk-hanger-dream

Een moedermelk hanger Dreamscape

Deze hangers hebben een zilveren rand om het emaille. De vorm is gebogen, waardoor er een droomwereldje ontstaat waar de moedermelk veilig in verwerkt kan worden.

Moedermelk hanger ‘Dreamscape 

De grootte van het model kun je kiezen; 10, 15, 18, 22 of 25 mm. De dreamscape hanger kan ook ovaal worden bestelt, deze is er alleen in 20 mm lengte. De holle vorm heeft een zilveren rand. Dat wil dus zeggen dat het emaille langs de kanten prachtig is afgewerkt en beschermt wordt door de zilveren rand. Je kunt ook nog aangeven of je het hangeroog als een lusje boven de hanger of onzichtbaar, wilt…

moedermelk-hanger-dreamscape-asymmetrisch
moedermelk-hanger-dreamscape 25mm

Moedermelk hanger Be-Leaf

Er zijn meerdere varianten voor de Be-Leaf hanger. Alle Be-Leaf ringen zijn organisch gevormd en er is een bladnerf in verwerkt.

  1. Bij de moedermelk hanger Be-Leaf blad is het emaille verwerkt op de golvende nerven van het blad. Deze hanger is in meerdere lengtes te bestellen. Het hangeroog is standaard achter de hanger verwerkt.
  2. Moedermelk hanger Be-Leaf hartje. Deze hanger is licht gebold. In het  emaille wordt de melk als sterrenstof in vastgebakken.
  3. Moedermelk hanger Be-Leaf round. Bij deze platte moedermelk hanger is een silver round, een zilveren rondje, aangebracht . Hierin kan de melk naar wens worden verwerkt. Je mag kiezen; met alleen de melk in het rondje verwerkt of een emaille kleur en daar de melk op verwerkt.
Moedermelk-hangers-Be-Leaf-blad
Moedermelk-hangers-Be-Leaf-blad-round
Moedermelk-hanger-hartje

Moedermelk hanger ‘Sixties’

De Sixties hangers zijn in het midden open. Een hele fijne draagbare hanger dus want ook al neem je de grootste maat, hij is nog steeds lichtgewicht.

Voor de maat van deze hanger kun je een keuze maken uit 20 mm, 25 mm of 30 x 22 mm. Aan de achterkant of aan de zijkant kun je een gravure laten verwerken.

Tip: draag de grote hanger ook eens aan een lange zilveren ketting of laat meerdere hangers verwerken in een lange ketting met edelstenen!

Moedermelk-hanger-sixties-gravure
moedermelk-ketting-sixties
moedermelk-hangers-sixties

Moedermelk hanger ‘Blossom’

De Blossom hangers zijn 10 mm, dus klein maar fijn.  Met een organisch gevormd oogje aan de achterkant van de hanger. Wil je de Blossom hanger graag wat meer body geven kan dat uiteraard. Bijvoorbeeld in een schakel waar de blossom aan een takje inhangt, aan een takje met meerdere Blossoms samen of in een collier verwerkt.

moedermelk-hanger-blossom
moedermelk-hanger-schakelhanger-Blossom
moedermelk-hanger-blossom-in-collier

Maak kennis met InnerJewels

Mijn naam is Irene Schildkamp, ik ben de drijvende kracht achter Innerjewels. Inmiddels heb ik 30 jaar ervaring in het vak goudsmeden en mijn hart ligt bij het emailleren van sieraden. Naast het maken van  edelsteensieraden kun je ook bij me terecht voor handgemaakte  as-sieradengedenksieraden, moedermelk sieraden en trouwsieraden.

Wensen of vragen?

Heb je nog vragen? Laat vrijblijvend je gegevens hieronder achter , dan neem ik  contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.