Moedermelk bedels

Moedermelk-bedels

Moedermelk bedels

Moedermelk sieraad op maat laten maken? Deze moedermelk bedels worden met de grootste zorg aandacht en liefde voor je gemaakt.  Alle moedermelk sieraden worden gemaakt van massief 1e gehalte zilver. Uiteraard zijn alle modellen ook in goud te maken.

In het kleurrijke emaille wordt een slokje borstvoeding verwerkt als sterrenstof. Een tastbare en blijvende herinnering van vloeibaar naar vast.

‘Een tastbare herinnering aan een bijzondere tijd’

Dat laatste slokje melk, je kunt het niet weggooien.. en wat is er mooier dan dit als herinnering te kunnen laten verwerken in een moedermelk-sieraad. Duurzaam, speciaal en handgemaakt.

Een moedermelk bedel in de Dream stijl speciaal voor jou laten maken?

Uiteraard kan dat, deze hele speciale kunstwerkjes worden met zorg voor je gemaakt. Je kunt in deze sieraden ook balletjes, drops, laten verwerken. Deze zilveren balletjes kunnen bijvoorbeeld symbool staan voor het aantal kindjes.

De bedel kun je dragen aan een leren ketting, een zilveren armband… enz. enz. Laat me weten hoe je de bedel wilt gaan dragen, dan houd ik rekening met het oogje dat eraan komt.

Moedermelk-bedel-dream

Moedermelk bedel ‘Dream’

De kunt de afmeting van je bedel kiezen:  8, 10, 15, 20, of 22 mm. De bedel staat in de shop in afmeting 15 mm, maar je kunt je wensen kenbaar maken hoor!

De rand van de bovenkant heeft geen zilveren randje. Dat wil dus zeggen dat het emaille langs de kanten iets kan variëren van afstand tot de rand. Dat hoort bij het bakproces; het emaille wordt dan vloeibaar en trekt soms iets van de randen terug.

Moedermelk-bedel-bedelarmbandje-voorbeeld

Een moedermelk bedel Dreamscape

Deze bedels hebben een zilveren rand om het emaille. De vorm is hol  gebogen, waardoor er een droomwereldje ontstaat waar de moedermelk veilig in verwerkt kan worden. De gebruikte bedels hebben de prettige maat van 10 mm.

Deze bedel kan gemaakt worden met een rond oogje of een bedeloog wat te combineren is met Pandora. Laat je me je keuze weten?

Moedermelk-bedel-dreamscape-pandora
Moedermelk-bedel-dreamscape-voorbeeld- pandora-leren-armbandje
Moedermelk-bedel-dreamscape-voorbeeld- pandora

Een moedermelk bedel 2Love

Deze bedels hebben een zilveren rand om het emaille. De bedel is aan 2 kanten geëmailleerd. Maat 19 x 13 mm. Het oog in de massieve bedel is 2 mm.

Deze bedel kan combineert worden met een leren band of een zilveren spang. Of misschien heb je zelf nog een ander idee?

Moedermelk-bedel-2love-bedel
Moedermelk-bedel-2love-bedel-voorbeeld-spang
Moedermelk-bedel-2love-bedel-voorbeeld-leer

Moedermelk bedel Be-Leaf

Er zijn meerdere varianten voor de Be-Leaf bedels. Alle Be-Leaf bedels zijn organisch gevormd en er is een bladnerf in verwerkt. Er zijn natuurlijk veel mogelijkheden voor het maken van een be-Leaf bedel…. Bijvoorbeeld een hartje. Met één helft de bladnerf en de andere helft emaille. Of een blaadje, deze kan dan tussen of aan een ketting gedragen worden. Heb jij nog ideetjes? Laat het me weten!

Moedermelk-bedel-Hartje-Be-Leaf

Moedermelk bedel Hartje

Dit lieve hartje heeft een afmeting van 10 mm, en kan met een pandora oog of een rond oogje gemaakt worden. De bedel is heel licht gebold en heeft een opstaande zilveren rand.

Moedermelk-bedeltje-hartje

Moedermelk bedel Tweetjes

Dubbele zilveren moedermelk bedel van 10 mm, met aan 2 kanten verschillende kleuren emaille. Hier kan een symbool voor zowel dochter als zoon in één sieraad met zeer uiteenlopende kleuren worden verwerkt.

Deze bedel kan ook aan een Pandora ketting worden gedragen. De binnenmaat van het oog is 5 mm.

Moedermelk-bedel-tweetjes-bruin
Moedermelk-bedel-tweetjes

Moedermelk bedel ‘Polka Dots’

De Polka Dots serie is een vrolijke serie sieraden. De rand van zuiver zilveren dansende balletjes omlijst het kleurrijke emaille waar de melk in wordt verwerkt. Deze balletjes zijn niet gelijk en speels aangebracht. De Bedels van Polka Dots zijn standaard 8 mm. Ze kunnen met een rond oogje of met een Pandora oogjegemaakt worden.

Moedermelk-bedel-Polka Dots
moedermelk-ring-Polka-Dots-setje

De kindertekeningen lenen zich bij uitstek voor het maken van een bedel. De kindertekening wordt gebruikt als het uitgangspunt van een sieraad. Natuurlijk kan niet altijd de hele tekening erin verwerkt worden en ook kleurplaten zijn niet geschikt, maar soms is een deel van de tekening al genoeg. Voor de ‘Krabbelkunst’ kan bijvoorbeeld een poppetje of dier uit de tekening worden gebruikt, of zelfs alleen de ‘kringels’ die kinderen zo mooi kunnen maken. Deze kunnen verwerkt worden in een prachtig en draagbare bedel dat hierdoor een grote emotionele waarde krijgt.

Moedermelk-bedel-kindertekening-hartje
Moedermelk-bedel-kindertekening-bedelarmband
Moedermelk-bedel-voorbeeld-kindertekening-bedelarmband

Maak kennis met InnerJewels

Mijn naam is Irene Schildkamp, ik ben de drijvende kracht achter Innerjewels. Inmiddels heb ik 30 jaar ervaring in het vak goudsmeden en mijn hart ligt bij het emailleren van sieraden Naast het maken van  edelsteensieraden kun je ook bij me terecht voor handgemaakte  as-sieraden , verlies sieraden , moedermelk sieraden, en trouwsieraden

Wensen of vragen?

Heb je nog vragen? Laat vrijblijvend je gegevens hieronder achter , dan neem ik  contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.