Moedermelk armbanden

Moedermelk-armbanden

Moedermelk armbanden

Moedermelk sieraad op maat laten maken? Deze moedermelkarmbanden worden met de grootste zorg aandacht en liefde voor je gemaakt.  Alle moedermelk sieraden worden gemaakt van massief 1e gehalte zilver. Uiteraard zijn alle modellen ook in goud te maken.

In het kleurrijke emaille wordt een slokje borstvoeding verwerkt als sterrenstof. Een tastbare en blijvende herinnering van vloeibaar naar vast.

Moedermelk armbanden en de maat armband

Je kunt de gewenste lengte aangeven bij je bestelling. Bij een kinderarmbandje hoeft dat niet, die zijn standaard 16 cm. Uiteraard is die wel in te korten, laat je het me dan weten? Wil je graag een kinderarmbandje voor jezelf, dus wat langer? Ook geen probleem…. neem je contact met me op? Dan regel ik dat voor je.

Een moedermelk armband in de Dream stijl speciaal voor jou laten maken?

Leuk!! Ook deze hele speciale kunstwerkjes worden met zorg voor je gemaakt. Je kunt in deze sieraden ook balletjes, drops, laten verwerken. Deze zilveren balletjes kunnen bijvoorbeeld symbool staan voor het aantal kindjes. Nog persoonlijker dus!

Moedermelk-armband-Drea--bedels

Moedermelk bedelarmbandje ‘Dream’

De afmeting van de bedel is standaard 10 mm. Wil je het anders? Laat je het me dan weten?

De rand van de bovenkant heeft geen zilveren randje. Dat wil dus zeggen dat het emaille langs de kanten iets kan variëren van afstand tot de rand. Dat hoort bij het bakproces; het emaille wordt dan vloeibaar en trekt soms iets van de randen terug.

moedermelk-bedelarmbandje

Een moedermelk armband Dreamscape

Deze bedels in de armband hebben een zilveren rand om het emaille. De vorm is hol  gebogen, waardoor er een droomwereldje ontstaat waar de moedermelk veilig in verwerkt kan worden.

De bedel kan worden gecombineerd in een schakelarmband naar keuze, een handgemaakte schakelarmband van massief zilver, een leren armband of misschien heb je nog een Pandora armband waar je nog aanvulling voor wilt!

Moedermelk armband ideetje….Moeder en dochter combinatie.

Voor mama en de dochter kun je samen een luxe moedermelk armband bestellen…Een dreamscape model van 10 mm aan een handgemaakte schakelarmband voor de dochter en voor de mama een InnerJewels schakelarmband met een verwisselbare schakel erin. In de schakel is een ovale dreamscape verwerkt.
Allebei uiteraard met melk in het emaille verwerkt.

Moedermelk-armband-Schakelarmbandje-dreamscape
Moedermelk-armband-InnerJewels-ovale-dreamscape
Moedermelk-armband-leren-armband-2love-bedel

Moedermelk armbandje ‘Dreamscape’ met een hangeroog….

Aan de bedel van 10 of 15 mm kan een ‘Pandora oog’ worden bevestigd. Zo kan het bijvoorbeeld in een leren armband worden verwerkt.

Of misschien heb je zelf nog een Pandora armband? Zo kun je je dierbare sieraden bij elkaar dragen!

bedel-pandora
Moedermelk-armband-pandora-dreamscape
Moedermelk-armband-leren-armbandjes-dreamscape-bedel

Moedermelk armband Be-Leaf

Een schakelarmbandje, heel verfijnd, met een Be-Leaf bedel ertussen. In dit geval is een bedel met een round gebruikt, maar het kan uiteraard ook zonder. Het kan ook zijn dat je een ander idee hebt voor een armband in de Be-Leaf stijl. Laat je het me dan weten?

Moedermelk-armband-Be-Leaf-round
‘Een tastbare herinnering aan een bijzondere tijd’

Dat laatste slokje melk, je kunt het niet weggooien.. en wat is er mooier dan dit als herinnering te kunnen laten verwerken in een moedermelk-sieraad. Duurzaam, speciaal en handgemaakt.

Moedermelk-armband-Polka-Dots-bedel-Pandora
Moedermelk-armband-Polka-Dots-Heart
Moedermelk-armband-Polka-Dots-schakels

Moedermelk armband ‘Sixties’

De schakels van Sixties armband zijn in het midden open. Een hele fijne draagbare armband dus want hij is  lichtgewicht en heel prettig draagbaar.

Het zilveren kappitelslot is gemakkelijk met één hand te bedienen.

Moedermelk-armband-sixties
Moedermelk-armband-sixties-slot

Maak kennis met InnerJewels

Mijn naam is Irene Schildkamp, ik ben de drijvende kracht achter Innerjewels. Inmiddels heb ik 30 jaar ervaring in het vak goudsmeden en mijn hart ligt bij het emailleren van sieraden Naast het maken van  edelsteensieraden kun je ook bij me terecht voor handgemaakte  as-sieraden , gedenksieraden , moedermelk sieraden, en trouwsieraden

Wensen of vragen?

Heb je nog vragen? Laat vrijblijvend je gegevens hieronder achter , dan neem ik  contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.