Moederdag cadeau

moederdag-cadeau

Ik heb er heel erg van genoten; het ontbijt op bed, de tekeningen, de enorm gezellige dagen samen. Wat vind jij? Te commercieel of stiekem toch wel leuk?

Moederdag cadeau

Moederdag is een jaarlijkse feestdag ter ere van alle vrouwen die moeder zijn.  Moederdag is bij uitstek de dag om moeder in het zonnetje te zetten en om er speciaal even bij stil te staan hoe waardevol en bijzonder zij is.

Een cadeaucheque kan een fantastisch cadeau zijn! Zo fijn om zelf lekker je cadeau uit te kiezen! En weet je, ze blijven gewoon houdbaar hoor….

Wanneer Moederdag?

In Nederland, België en vele andere landen valt Moederdag op de tweede zondag in mei. In de omgeving van Antwerpen wordt Moederdag sinds 1913 op 15 augustus gevierd.

Moederdag-cadeau-mijn-moeder

Moederdag cadeau

Moederdag kan iets commercieels zijn en daardoor niks voor je betekenen. Maar voor mij heeft deze dag betekenis doordat je stilstaat bij de waardevolle bijdrage die een moeder geeft.  Deze foto van mijn moeder is 8 jaar geleden genomen. Ze is nu 95 jaar.

We schrijven moeders maar Moederdag en kerst en Kerstmis… Nederlands is best lastig soms. Moederdag schrijven we met een hoofdletter omdat het een officiële feestdag is.

Moederdag-cadeau-voeden

Baby-weetjes

Wist je dat er in Nederland elke dag 500 baby’s worden geboren en een baby in een jaar wel 250 liter borstvoeding kan drinken?  En als een baby 2 jaar is, heeft hij of zij al ruim 6000 keer een schone luier gekregen….. dus…..

Moederdag-cadeau-cadeaucheque

Maak kennis met InnerJewels

Mijn naam is Irene Schildkamp, ik ben de drijvende kracht achter Innerjewels. Inmiddels heb ik 30 jaar ervaring in het vak goudsmeden en mijn hart ligt bij het emailleren van sieraden Naast het maken van  edelsteensieraden kun je ook bij me terecht voor handgemaakte  as-sieraden , verlies sieraden , moedermelk sieraden, en trouwsieraden

Wens

Heb je een wens en wil je vrijblijvend meer informatie over een moedermelk sieraad dat je graag zou willen laten maken? Laat het me dan weten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.