Een moedermelk sieraad on-line kopen

moedermelk in je sieraad

Een moedermelksieraad on-line kopen, kan dat wel? Hoe gaat dat nu met die bestelling? Kan ik dat serieus via de webshop kopen?

Moedermelksieraad on-line kopen

Het is natuurlijk best een dingetje, dat on-line kopen. Je boodschappen on-line doen is wat anders. Dit speciale sieraad wil je voelen, aanpassen, de kleur bepalen is ook al niet eenvoudig….. Ik snap dat. Dat is ook moeilijk. En gaandeweg, ik verkoop al jaren de sieraden on-line, kom ik denk ik wel op steeds meer oplossingen voor dit probleem.

De kleur

Je kunt een kleurenmonster bestellen. Dat kan voor de aankoop zijn, dan betaal je een borg. Maar dat kan ook nog als de bestelling al geplaatst en betaald is. Want dan is je aankoop betaling de borg. Geef het aan bij de bestelling, mail of bel me en het komt in orde. Zo kun je de kleuren thuis goed bekijken.

Het model

Twijfel je tussen verschillende modellen? Praat met me…. in overleg kan ik altijd van alles opsturen. Als je een aankoop hebt gedaan is dat bedrag gewoon de borg. En de verzending ervan? Ik betaal het aangetekend heen sturen en jij betaalt het aangetekend retour sturen. Op die manier kun je het toch goed bekijken, voelen en passen.

Groter of kleiner….

De meeste modellen zijn er in verschillende maten. Geef maar aan tussen welke groottes je twijfelt. Zo kunnen jullie samen in huiselijke kring overleggen. Ik heb soms wel even extra tijd nodig om de verschillende keuzes te maken voor je, maar het kan altijd!

Moedermelksieraad eerst bekijken

Ik denk dat je wel snapt dat ik een model niet meer kan veranderen als er de gravure en de melk al in verwerkt is. En geloof me, ik vind het ook vreselijk als blijkt dat iemand niet helemaal tevreden is. Maar, uiteraard kun je voor die tijd, je moedermelk sieraad eerst bekijken of alles naar wens is. Voordat de gravure en de melk erin verwerkt worden kan ik het sieraad nog terug nemen. Dan kun je gewoon iets anders uitkiezen wat je beter bevalt. Het aangetekend heenzenden betaal ik, het aangetekend retourneren betaal jij. Gedeelde smart is halve smart.

Moedermelk sieraad online bestellen

Op deze manier ervaar ik dat on-line kopen goed kan. Twente is voor de meesten ook niet naast de deur. Mocht je toch alles eerst life willen bekijken, ben je uiteraard van harte welkom. Maak je een afspraak?

En o ja, ik zou het haast vergeten. InnerJewels is beveiligd met een SSL certificaat zodat je een beveiligde verbinding hebt.

Je kunt betalen met iDeal of Bancontact. Of via Paypal, en ook AfterPay is tot je beschikking.

Veiligheid voor alles!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.