Een borstvoeding-sieraad voor Linda

Borstvoeding-sieraad voor Linda

Een borstvoedings-sieraad voor Linda

Een sieraad maken voor je dochter; ik heb er al een paar voor Linda gemaakt….Soms met een traantje en vaak met een lach.

Mooie momenten te mogen delen met anderen is natuurlijk fantastisch, maar met je eigen kind helemaal speciaal.

Borstvoeding-sieraad voor Linda
Een-bostvoeding-sieraad-voor-Linda

Ik heb de ‘verkeringsring’ gemaakt voor mijn dochter Linda en mijn schoonzoon Robbin. Eigenlijk is hij mijn 2e zoon. Hij was onze buurjongen; we wonen buitenaf; ik kan hun boerderij vanuit mijn raam zien. Hij was dus al snel kind aan huis en voelt als helemaal eigen.
Hun trouwring mocht ik ook maken. Ook bijzonder hoor… Van mooi witgoud met briljanten voor haar en voor hem alleen het edelmetaal. Een bijzondere vorm, door henzelf ontworpen.

Herinneringen

Ik heb ook een herinnering aan hun te vroeg geboren, overleden zoontje Seije mogen maken. Het heeft me geholpen het te verwerken.

En besefte me het kostbare gevoel te mogen delen en te mogen helpen verwerken van die emotie.

Een-bostvoeding-sieraad-voor-Linda

Moedermelk-ring

En nu (2012) heb ik een moedermelk-sieraad voor Linda gemaakt. Haar verkeringsring is verbouwd tot moedermelk-sieraad. Een kroontje voor Seije en de melk voor haar 3 dochters.

Allemaal in die ene ring; ik heb ervan genoten. Een prachtige sixties ring, in het paars.

edelstenen

Emaille

Eerst wordt de ring gemaakt, daarna volgt het emailleren. Elk korreltje emaille (gekleurd glas) wordt op de goede plek neergelegd. Meer lezen over het emailleren?

Bakken

Ik bak geen zoete broodjes, wel vaak emailles. Op 800 graden zelfs… Elk borstvoedingssieraad gaat een aantal keren in de oven voor het mooi op kleur is.

Sterrenstof

Tijdens een heel proces van drogen en opnieuw melk toevoegen wordt de melk versmolten met het emaille. Afhankelijk van de melk krijg je steeds een ander resultaat.

Geen life hug voor je helaas….

Maar ik zal me wel even voorstellen, ik ben Irene, 62 jaar en woon in het buitengebied van Weerselo. Ik ben dol op mijn kleinkinderen, honden, aquarium en nootjes. Mijn specialiteit is edelsmeden/ emailleren. En ik houd niet van massa productie.

Maak kennis met InnerJewels

Mijn naam is Irene Schildkamp, ik ben de drijvende kracht achter Innerjewels. Inmiddels heb ik 30 jaar ervaring in het vak goudsmeden en mijn hart ligt bij het emailleren van sieraden. Naast het maken van  edelsteensieraden kun je ook bij me terecht voor handgemaakte  as-sieradengedenk sieraden, moedermelk sieraden en trouwsieraden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wens

Wil je ook je dierbaarste momenten laten vastleggen? Neem vrijblijvend contact met me op. En als je zelf een ideetje hebt, stuur dat dan mee!