De levertijd van een moedermelk sieraad

moedermelk in je sieraad

Hoe lang is de levertijd van een moedermelk sieraad is de vraag die vaak voorbij komt…

Levertijd moedermelk sieraad

Ik krijg weleens de vraag waarom de levertijd soms zo lang is terwijl iemand anders die later bestelt heeft het sieraad al heeft..

Ik snap je frustratie, want als je niet weet hoe het proces verloopt snap je het natuurlijk niet….

Custom made

Uiteraard speelt het model een belangrijke rol in de levertijd. Custom made, als je iets heel nieuws wilt dat niet op de site staat, een speciaal voor jou ontworpen en ontwikkelt sieraad kost veel tijd. Het overleggen, ontwerpen, uitproberen, bijsturen, bijschaven…. neemt de tijd die het kost.

de-levertijd-van-een-moedermelksieraad-ontwerpen

De melk verwerken

De melk die ik verwerk is puur borstvoedingsmelk. Ik doe er dus geen kleurpigment bij waar je gewoon een wolkje mee op het emaille kunt schilderen. Puur natuur…Die melk moet droegen en de melk wordt in het emaille gebrand.  En het effect is voor elke melk anders! Soms herhaal ik dit proces wel 10 keer voor ik tevreden ben.

de-levertijd-van-een-moedermelksieraad-melkmomentje

Een bestaand model

Ook een bestaand model is soms een uitdaging als de kleurencombinatie een ongewone is. Of als het verfbad van het emaille is veranderd. Dan moet ik soms, ook na ruim 25 jaar ervaring met emailleren, eerst de kleuren testen op het gewenste model, bijsturen en bijschaven. Normaal is de levertijd ongeveer 6 weken, als je haast hebt, laat het me dan weten!

de-levertijd-van-een-Moedermelk-sieraad-hanger

Maak kennis met InnerJewels

Mijn naam is Irene Schildkamp, ik ben de drijvende kracht achter Innerjewels. Inmiddels heb ik 30 jaar ervaring in het vak goudsmeden en mijn hart ligt bij het emailleren van sieraden. Naast het maken van  edelsteensieraden kun je ook bij me terecht voor handgemaakte  as-sieradengedenksieraden, moedermelk sieraden en trouwsieraden.

Wensen of vragen?

Heb je nog vragen? Laat vrijblijvend je gegevens hier achter , dan neem ik  contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.