Uniek Moedermelksieraad

Unieke handgemaakte moedermelksieraden. ‘Een tastbare herinnering aan een bijzondere tijd’. Dat laatste slokje melk, je kunt het niet weggooien.. en wat is er mooier dan dit als herinnering te kunnen laten verwerken in een bijzonder handgemaakt moedermelksieraad.

Met liefde en aandacht voor jou gemaakt…..
De herinnering van vloeibaar naar vast.

En hoe gaat dat met die melk?

Na ontvangst van de bestelling en betaling, krijg je een waterdicht kokertje en een gefrankeerde* retourenvelop toegestuurd. Het enige dat je hoeft te doen is het kokertje vullen met jouw borstvoeding en deze posten. Voor een moedermelk-sieraad is 5 ml of 3 theelepeltjes melk voldoende. Het is geen enkel probleem als de melk wat zuurder wordt. Dat neutraliseert tijdens het bakken. En elke soort borstvoedingsmelk is goed, of het nu de magere of de vettere variant is. Het restant melk bewaart Irene in de diepvries. Je kunt dus altijd nog een sieraad met borstvoeding bestellen of je sieraad laten repareren als er een ongelukje mee gebeurd is.

In het sieraad van je keuze wordt dan een klein beetje moedermelk vast gebakken. De melk wordt een aantal keren opgebracht en na het drogen opnieuw in de oven gebakken. Dat proces wordt herhaalt tot de melk subtiel zichtbaar in het emaille is. Zichtbaar maar niet overheersend.

*Voor bestellingen vanuit het buitenland graag zelf frankeren.

Hoe weet ik dat mijn melk wordt gebruikt?

Ik vind het erg belangrijk om van iedereen de eigen melk in het sieraad te verwerken. Vertrouwen en persoonlijke benadering is de basis van InnerJewels.

Uiteraard kun je een fotoboekje of een foto van het Melkmomentje bestellen.
Dat is ook nog een leuk voor het baby boekje of om te bewaren bij de andere herinneringen.

moedermelk

Hoe ziet mijn melk er uit na het bakken?

In deze sieraden kun je goed zien dat de melk het emaille een interessante wending geeft. Elke melk heeft zijn eigen indruk in het emaille…. Het geeft een soort Sterrestof af aan het emaille.

Moedermelk in een dreamscape hanger

Moedermelk in een dreamscape hanger


Moedermelk in een dreamscape symmetrisch

Moedermelk in een dreamscape symmetrisch


Moedermelk in een Polka Dots hanger

Moedermelk in een Polka Dots hanger

Fotoboekje

Mijn fotoalbum

Mijn fotoalbum

Vind je het leuk om het proces van maken te kunnen volgen? En je wilt misschien wel kunnen zien hoe jouw melk wordt gebruikt… En hoe jouw sieraad gemaakt wordt… Bestel dan een fotoboekje bij de bestelling van je sieraad.

Het fotoboekje van 24 pagina’s wordt gemaakt van deels bestaande foto’s, zoals een foto van Irene en een foto van het atelier en deels foto’s waarop staat hoe je eigen sieraad wordt gemaakt. Dat sieraad is te herkennen aan de vorm, kleur en melkkokertje met naam dat erbij staat op de foto.
Deze is te bestellen voor € 95.-

Je kunt ook een digitale foto van het melkmomentje bestellen voor € 9,50 Je krijgt dan via de mail een foto van het moment dat de melk uit jouw kokertje in het sieraad gaat. Dat is leuk voor het babyboekje!

Zo wordt een Polka Dots sieraad gemaakt

Zo wordt een Dreamscape moedermelk-sieraad gemaakt

Help! mijn favoriete sieraad staat niet in de webshop!

Handgemaakt en uniek. Dat zijn alle sieraden die je hier op deze website vindt. Maar het kan natuurlijk zijn dat je al een idee in je hoofd hebt, een beeld van hoe het zou kunnen worden, of een bepaalde kleur of vorm, die je net niet in de webshop kunt vinden. Maar het lijkt er qua vormgeving wel op!

Helemaal naar jouw wensen en kleuren, dat kan. Uiteraard wel in mijn stijl, want daarom heb je voor me gekozen. Ik voel me vereerd om jouw unieke sieraad te ontwerpen, en ik zal er alles aan doen om er iets tijdloos en prachtigs van te maken.

Dan kun je je Wens aangeven!!
Hoe het werkt:

·         Je maakt ‘Je Wens’ kenbaar in de webshop.

·         Je vult het formulier zo zorgvuldig mogelijk in en ik neem contact met je op. Als we allebei denken dat het idee uitvoerbaar is, krijg je een factuur voor een aanbetaling van € 50.-

·         Dan ga ik het sieraad maken en fotograferen. Voordat ik je eigen herinnering er in vastgebakken heb, kun je kijken of het sieraad helemaal naar je smaak is en wordt het eventueel nog aangepast.

·         Na goedkeuring ontvang je de factuur voor het restantbedrag en na betaling wordt je herinnering erin verwerkt en stuur ik je maatwerk sieraad op!

Kleuren

waterblauw
waterblauw
grijs-122
grijs-122
oud-roze
oud-roze
lichtblauw
lichtblauw
bruin-transparant-2910
bruin-transparant-2910
paars
paars
helderblauw
helderblauw
golden-brown
golden-brown
donkergroen
donkergroen
hardblauw
hardblauw
vaalblauw
vaalblauw
avocado
avocado
mint
mint
donkerblauw
donkerblauw
grasgroen
grasgroen
turkoois
turkoois
zwart-blauw
zwart-blauw
limoen
limoen