Moedermelk sieraad

Moedermelk-sieraden

Dat laatste slokje melk dat je nog in de diepvries hebt, je kunt het niet weggooien.. Dat is toch te kostbaar om het zo maar voorbij te laten gaan?

Moedermelk sieraad.

De herinnering gaat nooit voorbij…Duurzaam, speciaal en handgemaakt.  In het kleurrijke emaille wordt een slokje borstvoeding verwerkt als sterrenstof. Een tastbare herinnering aan een bijzondere tijd.

moedermelk-sieraad

Moedermelk sieraden.

‘Een tastbare herinnering aan een bijzondere tijd’. De sieraden worden in eigen atelier met de grootste zorg aandacht en liefde voor je gemaakt.

moedermelksieraden

Melk in je sieraad

In de sieraden van de webshop is uiteraard nog geen melk verwerkt.  De melk wordt bovenop het emaille verwerkt. Zichtbaar maar niet herkenbaar.

emaille-in-je-sieraad

De kleuren

Emaille is een soort glas dat in je sieraad wordt versmolten. Er zijn legio kleuren en kleureffecten. Bekijk ze allemaal!

Een moedermelk sieraad voor Linda.

Ik heb al een ‘paar’ sieraden voor mijn dochters mogen maken. Op bijzondere momenten, momenten met een lach en een traan…. De trouwringen en ook Linda’s moedermelk ring.  In de ring, het was eerst haar ‘verlovingsring’ werd het kroontje verwerkt als teken voor hun te vroeg geboren en overleden zoontje en de melk waar de dochters op groot werden…

Heel bijzonder om daarbij te mogen zijn.

moedermelk-sieraden-gravure

Gravure

Misschien wil je graag je unieke sieraad nog persoonlijker maken. Daarvoor zijn verschillende mogelijkheden. De gravures worden net als de sieraden ambachtelijk vervaardigd. Uniek, handgemaakt en duurzaam.

smelten van de silverette

Silverettes

De zilveren tepelhoedjes kun je laten verwerken in je sieraad. Ik smelt ze voor je, maak er draad of plaat van en verwerk het in een gedeelte van je sieraad.  Persoonlijker kan haast niet!

melkmomentje

De melk

In de  sieraden van de webshop is uiteraard nog geen melk verwerkt.  Je mag aangeven of de melk duidelijk zicht baar moet zijn voor je of subtiel mag worden verwerkt..

De melk

Na ontvangst van de bestelling en betaling, krijg je een waterdicht kokertje en een retourenvelop toegestuurd. Het enige dat je hoeft te doen is het kokertje vullen met jouw borstvoeding en deze posten.

Voor een moedermelk-sieraad is 5 ml of 3 theelepeltjes melk voldoende. Het is geen enkel probleem als de melk wat zuurder wordt. Dat neutraliseert tijdens het bakken. En elke soort borstvoedingsmelk is goed, of het nu de magere of de vettere variant is.

Het restant melk bewaar ik in de diepvries. Je kunt dus altijd nog een sieraad met borstvoeding bestellen of je sieraad laten repareren als er een ongelukje mee gebeurd is.

Levertijd

Je unieke moedermelk sieraad wordt met liefde en aandacht voor jou gemaakt….. Ik probeer binnen 2 maanden te blijven, maar elk sieraad moet een kunstwerkje worden… Heb je haast of iets speciaals? Laat het me dan weten, overleggen we.

Super blij met de prachtige sieraden! Ze zijn nog mooier dan verwacht. Irene onwijs bedankt voor al je hulp, geduld en kundigheid in dit mooie aandenken!

Review Maaike Zandvliet

Wens

Heb je een wens en wil je vrijblijvend meer informatie over een moedermelk sieraad dat je graag zou willen laten maken? Laat het me dan weten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

'Vorig jaar een prachtig moedermelksieraad laten maken. Het overleg was fijn en geduldig. Er wordt fijn meegedacht zodat er precies uitkomt wat je wilt hebben. Ik draag het nu een jaar en het is net zo prachtig als toen hij net binnen kwam. Bedankt voor dit prachtige aandenken aan een prachtige periode (die overigens nog niet voorbij is en mijn kleine ventje wordt vrijdag al weer 2 jaar).'
Gwendolyn Pieters

Vandaag kreeg ik mijn moedermelk-hangertje. Wat is hij mooi geworden! Het uitpakken was al een feestje, met als hoogtepunt de papieren oester met daarin het hangertje.
Irene was heel geduldig tijdens het bestelproces, want ik vond het lastig om een keuze te maken. Ze had goede suggesties, zoals een stukje goudfolie erin te verwerken. Het heeft nog mooier uitgepakt dan ik had verwacht.
Borstvoeding geven vind ik bijzonder, dit is toch iets dat je maar een bepaalde tijd van je leven doet. Prachtig dat mijn zoons het zo goed doen op mijn melk. Dit kettinkje zal me hieraan herinneren. Wat mij het meeste aansprak aan Irene is dat haar moedermelk-sieraden heel mooi zijn, ook zonder dat je weet dat er melk in verwerkt zit. En het is niet zo overduidelijk, ik hoef geen statement te maken met mijn kettinkje.
Dus Irene: bedankt!
Annemijn