Moedermelk sieraad kleuren

Moedermelk en emaille kleuren

Kleurenoverzicht

Print het overzicht uit en knip de rondjes eventueel uit om lekker te kunnen schuiven om zo je favoriete pallet samen te stellen.

Of bestel een kleurenmonster.

moedermelk-hanger-dreamscape-25-mm

Hechtingskleur

Een hechtingskleur is de kleur waar de melk mooi als sterrenstof op bakt. Die moet donker zijn. Daar wordt de melk op gebakken op 800 graden.

Extra kleuren

Je kunt tijdens het bestellen twee kleuren kiezen. Wil je er toch meer? Dat kan vaak wel, laat je het me dan weten? Vul het maar in bij het bestellen in het opmerkingenveld.

Moedermelk hangertje, Be-Leaf round 'herfst'

Melkkleur

Bij de sieraden met een silver round erin wordt puur de melk in het rondje verwerkt. Je hoeft dus geen hechtingskleur te kiezen.

Kleureffect vrij

Vrij

Hier worden de kleuren als in een schilderij vrij aangebracht. De donkere is hierbij de leidraad. Afgewisseld door ton-sûr-ton kleuren kan het een prachtig kleurenspel opleveren.

Kleureffect vrouwelijke energie

Vrouwelijke energie

Hierbij wordt de kleur als een soort spiraal aangebracht. Het symbool voor de vrouwelijke energie. Hiervoor worden donkere en lichte kleuren naast elkaar aangebracht.

Kleureffect buren

Buren

Hier worden de kleuren naast elkaar aangebracht. Zoals ook meestal met goede buren het geval is, lopen de kleuren wat door elkaar heen, maar blijven toch zichzelf.

Kleureffect horizon

Horizon

De hechtingskleur is als een sliertje aangebracht naast het midden van het sieraad. Daar wordt de melk in verwerkt.

The tree of life

De hechtingskleur is als een takje aangebracht. Mooi is deze te combineren met twee of drie extra kleuren die zacht in elkaar overvloeien. Zoals hard- en helderblauw samen met mint in het voorbeeld.