Mini-Jewels

Mini-Jewels-sieraden

Mini-Jewels sieraden

Minimalistische, handgemaakte sieraden vol liefde én met een verhaal: dat is de collectie van Mini-Jewels! Mini-Jewels: exclusieve handgemaakte sieraden van edelmetaal, van zilver, 14 of 18 karaat goud. Zoek je een luxe, minimalistisch sieraad dat symbool staat voor jouw liefde of herinnering? Dan zijn Mini-Jewels, de nieuwste sieraden van InnerJewels, perfect voor jou! Ik maak deze exclusieve sieraden met heel veel liefde en oog voor detail speciaal voor jou.

Het edelmetaal

Ik gebruik alleen 18 karaat geelgoud.  Want:

  • Ik werk voor de verschillende herinneringssieraden veel met emaille en dat gaat niet samen met 14 karaat goud.
  • Het goud is sterk, waardoor ik minimalistische dunne colliers en armbanden, van 1,3 mm kan maken. Deze elegante kettingen kunnen met gemak een mooie hanger dragen.
  • 18 Karaat goud is puurder dan 14 karaat goud, het bestaat voor ¾ uit goud, in plaats van ½ deel. Daardoor is 18 karaat geelgoud warmer van kleur.

Maatwerk, uniek en ambachtelijk handgemaakt, speciaal voor jou.

mini-jewels-kettingen
unieke mini-vormen
mini-jewels-hangers

Heel persoonlijk

In de Mini-Jewels collectie heb je de keuze uit: sieraden met geboortestenen,  edelstenen naar keus, letterbedels, symboolbedels,  moedermelkbedels, asbedels, sieraden met een vingerafdruk, met of zonder emaille….

Minimalistische sieraden zijn stijlvol en je kunt ze eenvoudig combineren met andere kettingen of armbanden, dit noemen we ook wel layeren. Daarnaast zijn ze vrouwelijk, elegant en modern. Leg jouw herinnering, liefde of verhaal vast in een uniek sieraad op maat en draag ze dicht bij je…

edelstenen

Uniek en handgemaakt

De Mini-Jewels collectie De collectie van Mini-Jewels bestaat uit armbanden, colliers, oorbellen en ringen, uitgevoerd in geel-, wit-  roodgoud, zilver of multicolour.

Voor de ringen is het belangrijk dat de maat goed is. Een ringmaat bepalen kan best lastig zijn.  Nadat je een Mini-Jewels ring hebt bestelt, stuur ik een pasring om een maatindicatie te hebben. Het blijft een indicatie, want elke soort ring voelt anders aan. Daarom stuur ik de ring  tussendoor op om te kunnen passen.

Mini-Jewels-eerlijk-goud
Mini-Jewels-handgemaakt
Mini-Jewels-duurzaam-goud

Luxe, mini-Jewels; helemaal op maat gemaakt

Naast de ringen worden ook andere sieraden speciaal voor jou op maat gemaakt.

Armband; bij je bestelling geef je de gewenste lengte of maat door. Ik maak alle armbandjes op maat, zodat ze perfect passen.

Alle kettingen zijn te dragen op drie verschillende lengtes, bijvoorbeeld 38-40-42 centimeter. De verstelbare sluiting is mooi afgewerkt met een mooi bijpassend edelsteentje of ornamentje, zodat ook de rug is versierd.

Minimalistische Jewels, eerlijk en duurzaam

Mini-Jewels zijn allemaal gemaakt van zogenaamd groen goud  en natuurlijke edelstenen en ik zorg ervoor dat ieder sieraad is voorzien van een officieel keurmerk.  Mini-Jewels bestaan altijd uit eerlijk materiaal, alles wordt gemaakt van massief edelmetaal. What you see is what you get. Het is niet verguld, of met andere rare fratsen lijkend op goud.

"Super blij met de prachtige sieraden! Ze zijn nog mooier dan verwacht. Irene onwijs bedankt voor al je hulp, geduld en kundigheid in dit mooie aandenken!"

Gedenksieraden en Mini-Jewels

De gedenksieraden van Mini-Jewels zijn stijlvolle, luxe en minimalistische sieraden in zilver, 14 karaat  witgoud en 18 karaat geel- en roodgoud. Ik werk graag met deze edelmetaal soorten. Omdat ik begrijp dat jij lang wilt genieten van jouw gedenksieraad, kies ik altijd voor materialen van hoge kwaliteit.

Hoe een gedenksieraad er precies uit komt te zien, is heel persoonlijk. Jouw smaak, wensen en het gevoel dat je hebt bij de herinneringen vormen samen het ontwerp. We bespreken met elkaar wat jij graag wilt en welk soort rouwsieraad van Mini-Jewels daar mooi bij aansluit. Zo weet je altijd zeker dat je een sieraad krijgt dat perfect bij jou past!

Mini-Jewels-gouden-armband-ronde-bedel

Gedenksieraden kunnen een enorme steun zijn. Vind troost in een uniek en heel bijzonder handgemaakt sieraad waar as in het emaille is verwerkt.

Initial-Jewels-collier

Wat is er mooier om de initialen van je geliefde of van je kindje dicht bij je te dragen… Het biedt je troost, warmte & geluk om je dierbaren zo op je lijf te dragen.

Mini-Jewels-Blossom-gouden-hanger

Draag de geboortesteen van de overledene dicht bij je. Voor elke maand is een andere edelsteen en een bijpassende kleur emaille. Je sieraad gaat nooit meer af!

Geen life hug voor je helaas….

Maar ik zal me wel even voorstellen, ik ben Irene, 62 jaar en woon in het buitengebied van Weerselo. Ik ben dol op mijn kleinkinderen, honden, aquarium en nootjes. Mijn specialiteit is edelsmeden/ emailleren. En ik houd niet van massa productie.

Wensen?

Heb je wensen en wil je ook graag een heel bijzonder Mini-Jewel?

Dat kan, vul dan vrijblijvend je naam in en ik neem contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.