Letter sieraden, InitialJewels

Initial-Jewels

Letter sieraden, InitialJewels

De letter sieraden van MiniJewels zijn stijlvolle, luxe en minimalistische sieraden in zilver, 14 karaat en 18 karaat goud. Ik werk graag met deze edelmetaal soorten. Omdat ik begrijp dat jij lang wilt genieten van jouw letter-sieraad, kies ik altijd voor materialen van hoge kwaliteit.

De InitialJewels

De letter sieraden worden speciaal voor jou gemaakt. Je kunt je eigen letter kiezen, edelmetaal kiezen, kleur aangeven en wil je er een edelsteentje bij kan dat ook!
En zoals je van me gewend bent, een InitialJewel kun je ook heel persoonlijk maken door het laten verwerken van moedermelk of as in het emaille.

Lettertype

De letters worden gemaakt met hoofdletters van dit Zapfino lettertype.
Wil je andere letters? Dat kan uiteraard. Wil je meerdere letters? Ook dat kan. Ze kunnen samen aan de ketting gemaakt worden maar ook leuk is meerdere kettingen bij elkaar te dragen. Layeren dus.

Luxe InitialJewels, helemaal op maat gemaakt

De letter-sieraden wordt speciaal voor jou op maat gemaakt.

 • Een ring bestellen. Als je de ringmaat niet weet kun je altijd een pasringetje laten komen om de maat precies te kunnen meten. Deze service is gratis.
 • Een armband; bij je bestelling geef je de gewenste lengte of maat door. Ik maak alle armbandjes op maat, zodat ze perfect passen.
  Aan het eind van de armband is een eindstukje met ruimte voor een edelsteentje naar keus.
 • De ketting is te dragen op drie verschillende lengtes, bijvoorbeeld 38-40-42 centimeter. En de verstelbare sluiting is mooi afgewerkt met een mooi bijpassend edelsteentje naar keus, zodat ook de rug is versierd.
 • Je kunt ook nog layeren! Draag meerdere kettingen of armbanden bij elkaar, op verschillende lengtes is het mooist. Dat mag ook van verschillend edelmetaal zijn.

InitialJewels

Wat is er mooier om de initialen van je geliefde of van je kindje dicht bij je te dragen… Het biedt je troost, warmte & geluk om je dierbaren zo op je lijf te dragen.
En ik heb goed nieuws!  Je kunt ze in je favoriete kleur en met een edelsteentje naar keus bestellen.

edelstenen

Met een edelsteentje

De ketting en armband wordt afgeleverd met een geboortesteentje van 2 mm op het eind.

Je mag aangeven welk edelsteentje je in je sieraad kiest. Wil je geen steentje, mag je ook kiezen voor een zilveren balletje.

Maak de keus uit:

 • Granaat. Een dieprode edelsteen, activerend en stimulerend. Niet dragen bij drukke kinderen om je heen. Geboortesteen voor januari.
 • Amethist. Een transparant paarse steen, rustgevend en anti stress. Je slaapt er beter bij. Geboortesteen voor februari.
 • Aquamarijn. Een lichtblauwe transparante edelsteen. Werkt fijn om je te uiten en tegen allergie (loopneus, niezen) Geboortesteen voor maart.
 • Diamant. Ik gebruik de kleurloze geslepen vorm briljant. De maat is 2 mm, dus 0.03 karaat. VSS, mooie kwaliteit dus. Een versterkende steen. Let op, kan ook verhardend werken. Een versterker voor de werking van andere stenen. Geboortesteen van April.
 • Smaragd. Een prachtige transpante groene edelsteen. Bevorderd groei, geeft rust en leert je grenzen te bewaken. Geboortesteen van Mei.
 • Maansteen. Ik gebruik hier de witte variant. Goed voor de hormoonhuishouding, maakt tevreden. Geboortesteen van juni.
 • Robijn. Een transparant rode edelsteen. Versterkend en verwarmend. Geboortesteen van juli.
 • Peridoot. Een transparante groene steen. Ook wel olivijn genoemd. Helpt je af te sluiten voor negativiteit. Geboortesteen voor augustus.
 • Saffier. De blauwe saffier is een transparante edelsteen. Leert je zuiver te zien en stimuleert de intuïtie. Geboortesteen voor september.
 • Rozenkwarts. Een roze steen die de creativiteit en zachtheid stimuleert. Geboortesteen voor oktober.
 • Citrien is een gele steen die staat voor warmte en positiviteit. Tegen depressief voelen. Geboortesteen voor november.
 • Turkoois is een turquoise opake steen die rust geeft bij emotionele overbelasting. Is ook een beschermende steen.  Geboortesteen voor december.
Geboortesteen-Granaat

Rode granaat

Geboortesteen-Amethist

Amethist

Geboortesteen-aquamarijn

Aquamarijn

Geboortesteen-Diamant

Diamant

Geboortesteen-Smaragd

Smaragd

Geboortesteen-Maansteen

Maansteen

Geboortesteen-Robijn

Robijn

Geboortesteen-Peridoot

Peridoot

Geboortesteen-Saffier

Blauwe saffier

Geboortesteen-Rozenkwarts

Rozenkwarts

Geboortesteen-Citrien

Citrien

Geboortesteen-Turkoois

Turkoois

"Super blij met de prachtige sieraden! Ze zijn nog mooier dan verwacht. Irene onwijs bedankt voor al je hulp, geduld en kundigheid in dit mooie aandenken!"

Initial-Jewels-mini-jewels-kettingen
Initial-Jewels-Basis-ankercollier-18karaat-goud
Initial-Jewels-Mini-Jewels-gouden-armband-ronde-bedel-sluiting

Minimalistische letter-sieraden, eerlijk en duurzaam

MiniJewels zijn allemaal gemaakt van zogenaamd groen goud  en natuurlijke edelstenen en ik zorg ervoor dat ieder sieraad is voorzien van een officieel keurmerk.  InitialJewels bestaan altijd uit eerlijk materiaal, alles wordt gemaakt van massief edelmetaal.

Initial-Jewels-Mini-Jewels-eerlijk-goud
Initial-Jewels-bedel-AMBACHTELIJK
Initial-Jewels-Mini-Jewels-handgemaakt

Geen life hug voor je helaas….

Maar ik zal me wel even voorstellen, ik ben Irene, 62 jaar en woon in het buitengebied van Weerselo. Ik ben dol op mijn kleinkinderen, honden, aquarium en nootjes. Mijn specialiteit is edelsmeden/ emailleren. En ik houd niet van massa productie.

Wensen?

Zou je misschien wel een Initial sieraad willen maar dan van goud? Of juist een ring of manchetknopen? Of nog iets anders? Vul dan vrijblijvend je gegevens in en ik neem contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.