Oranje in je sieraad

Oranje-in-je-sieraad

Oranje in je sieraad

Bij InnerJewels kun je oranje in je sieraad dragen door de toevoeging van emaille of de juiste edelstenen te kiezen!

Oranje is een warme kleur door het zonnige geel en het krachtige rood te mengen. Hoe meer rood, des te warmer en krachtiger de kleur wordt. Een beetje geel geeft meer licht en is stralender.

Wist je dat je onbewust beïnvloed wordt door de kleuren om je heen? Niet alleen hebben we allemaal een persoonlijke voorkeur in kleuren, ook je humeur, houding, productiviteit en zelfs je spijsvertering kunnen worden beïnvloed door een kleur.

Door oranje te dragen in je kleding, tas of sieraden stimuleer je je gevoel voor humor, je spontaniteit en ga je meer genieten van het leven.

edelstenen

Het sacraalchakra, 2e chakra

Oranje werkt op dit buikchakra genoemd, het 2e chakra ligt onder je navel.

Het is een chakra voor warmte, seksualiteit en emoties.

Als dit chakra uit balans is, kan het lastig zijn emoties te uiten of warmte toe te laten. Je zit dan ook vaak niet lekker in je vel. Je krijgt dan ook niet duidelijk wat je wilt, of dat moment, in de toekomst… in je leven.
Deze problemen kunnen zich ook gaan uiten in lichamelijke klachten zoals problemen met de blaas, baarmoeder en bekken.

Het is  belangrijk om dit chakra vrij te kunnen laten stromen. Draag dan meer oranje en draag edelstenen in je sieraden die bij dit chakra passen, zoals carneool, warm gele tijgeroog, zonnesteen, oranje calciet of vuuropaal.

edelstenen

Ik ben me gaan verdiepen in de werking van edel- en halfstenen toen mijn dochter ongeveer 10 jaar oud was. Ze had heel vaak buikpijn. We waren samen op een loterij van de GEA, een vereniging voor vrienden van mineralen. We hadden een oranje calciet gewonnen. Heel intuïtief pakte ze die steen en legde hem op de buik. Weg was de buikpijn. Heel bijzonder.  Dat was voor mij het startpunt van mijn edelstenentocht als goudsmid.

geel-in-je-sieraad-oranje-calciet
oranje-in-je-sieraad-emaille
oranje-in-je-sieraad-vuuropaal

Wat zegt het over degene die oranje aantrekkelijk vindt?

De kracht

Sociaal, humoristisch, invoelend.

De valkuil

Hij of zij heeft soms de neiging om te verzanden in gevoel en hebben soms last van uitstelgedrag.

Persoonlijkheid

De liefhebber van oranje is vaak spontaan, goedlachs, innemend en loyaal.

In relatie tot anderen

Onderhoudend, begripvol en collegiaal.

Behoefte aan

Zekerheid in emotioneel opzicht zeker, aan intimiteit en geborgenheid.

Uitdaging

Je mag je meer ontvangen dan maar eeuwig geven…

Meer over oranje

In de Chinese filosofie is oranje de kleur van verandering.
In het boeddhisme is oranje de kleur van verlichting. De monniken dragen oranje gewaden…. De goudvis symboliseert het boeddhisme.

Maak kennis met InnerJewels

Mijn naam is Irene Schildkamp, ik ben de drijvende kracht achter Innerjewels. Inmiddels heb ik 30 jaar ervaring in het vak goudsmeden en mijn hart ligt bij het emailleren van sieraden.

Naast het maken van  edelsteensieraden kun je ook bij me terecht voor handgemaakte  as-sieraden , gedenk sieraden , moedermelk sieraden en trouwsieraden.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in een sieraad waarin oranje is verwerkt? Heb je nog vragen? Laat dan je gegevens hieronder vrijblijvend achter , dan neem ik contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.