Voornaam Achternaam

Sieraad naam

Afspraken:

  • metaal
  • toevoeging
  • maat
  • stenen
  • …..
  • kleuren
  • kleurgebruik
  • afwerking
  • wel of geen gravure

Aanbetaling gedaan op:
DNA materiaal is ontvangen op:
Verwachte levertijd:

Wat kun je verwachten?

Deze pagina is er speciaal voor jou. Je kunt meekijken en we sturen je een mailtje als er iets op is geplaatst. We stellen hier ook vragen waarop we graag je reactie krijgen zodat we weer verder kunnen met jouw opdracht.

Levertijd

De afgesproken levertijd gaat pas in zodra de (aan)betaling op onze bankrekening staat:
NL18 KNAB 0258 9391 41 t.n.v. InnerJewels en (indien van toepassing)als het DNA materiaal bij ons binnen is.

Hieronder volgt het maakproces

De verwerking van de as

De dierbare as verwerken we in de emaille. Dit kan duidelijk zichtbaar of minder zichtbaar. De kleur van de emaille heeft ook effect op de zichtbaarheid.

We nemen je mee in het proces en maken ook foto’s van het toevoegen van de as. Je mag dit ook zelf komen doen  in het atelier in Schijf of in Weerselo.

Als het  sieraad klaar is ontvang je de resterende as in het kokertje retour.

Kleur

Download hier onze kleurenkiezer. Twijfel je toch nog over de kleur dan kun je na je bestelling altijd een aantal kleurmonsters van ons ontvangen. Deze stuur je nadat je hebt gekozen weer aan ons retour.

Kleurgebruik

De wijze waarop je de kleur aanbrengt is bepaald mede hoe het sieraad eruit ziet. Je kan daarom bij ons altijd kiezen voor een kleureffect. Lees daar meer over >>.

De kleuren van emaille zijn niet te mengen als verf. Het zijn losse korreltjes glas die samen smelten. We denken met je mee wat de beste combi gaat worden.

Gravure

Een gravure is bijna altijd mogelijk, maar soms is het aantal letters of tekens begrensd doordat er op het sieraad weinig ruimte is. We hebben dit in deze blog uitgelegd.
Je kunt ook nog kiezen wat voor lettertype je wil dat vind je in deze blog.
We hebben 2 weken extra nodig voor het plaatsen van een gravure.

Vingerafdruk

Een vingerafdruk geeft echt iets persoonlijks aan je sieraad. Het kan een herinnering zijn aan een dierbare of een persoonlijke toevoeging.

Wil je zelf een vingerafdruk nemen dan hebben we dit in deze blog uitgelegd.
Het kan natuurlijk ook dat je de vingerafdruk krijgt na het verlies van een dierbare op papier of in was. Je moet  deze aan ons opsturen per post zodat we het kunnen digitaliseren.