Sieraden van kindertekening maken?

Kindertekening-sieraden

Kindertekening sieraden

Een kindertekening sieraad laten maken? De mooiste tekeningen van een kind worden vaak in een mapje op zolder bewaard, leuk voor later. Maar veel leuker is het om de mooiste tekening van je zoon of dochter altijd bij je te dragen, in de vorm van een bijzonder en uniek sieraad.

Waar maak je een moeder of oma nu echt blij mee? Met een prachtige kindertekening natuurlijk, maar ook met mooie sieraden. Ik combineer deze twee en maakt bijzondere kindertekening sieraden. Uniek en met liefde gemaakt en daardoor het perfecte cadeau voor elke moeder of oma.

Van kindertekening naar sieraad met haartjes

Kindertekening hanger ovaal

een koppoter als kindertekening sieraad

Kindertekening hanger vrije vorm

Kindertekening sieraad bedelarmband meerdere tekeningen

Kindertekening bedelarmband

Kindertekening sieraden

De kindertekening wordt gebruikt als het uitgangspunt van een sieraad. Natuurlijk kan niet altijd de hele tekening erin verwerkt worden en ook kleurplaten zijn niet geschikt, maar soms is een deel van de tekening al genoeg. Voor de ‘Krabbelkunst’ kan bijvoorbeeld een poppetje of dier uit de tekening worden gebruikt, of zelfs alleen de ‘kringels’ die kinderen zo mooi kunnen maken. Deze kunnen verwerkt worden in een prachtig en draagbaar sieraad dat hierdoor een grote emotionele waarde krijgt.

Kindertekening sieraad 'appelboom'

Kindertekening hanger

kindertekening sieraad ring

Kindertekening ring

kindertekening sieraad InnerJewels schakel

Kindertekening armbandschakel

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

En wederom blij verrast!! 2 jaar terug mijn moedermelk sieraad en nu mijn mooie kindertekeningsieraad! Irene denkt met je mee en maakt iets moois van je herinnering. Elke keer weer blij!!