Kindertekening sieraden

Kindertekening-sieraden

Waar maak je een moeder nu echt blij mee? Met een prachtige kindertekening natuurlijk, maar ook met mooie sieraden. Ik combineer deze twee en maakt bijzondere kindertekening sieraden. Uniek en met liefde gemaakt en daardoor het perfecte cadeau voor elke moeder.
De mooiste tekeningen van een kind worden vaak in een mapje op zolder bewaard, leuk voor later. Maar veel leuker is het om de mooiste tekening van je zoon of dochter altijd bij je te dragen, in de vorm van een bijzonder en uniek sieraad.

Kindertekening sieraden

De kindertekening wordt gebruikt als het uitgangspunt van een sieraad. Natuurlijk kan niet altijd de hele tekening erin verwerkt worden en ook kleurplaten zijn niet geschikt, maar soms is een deel van de tekening al genoeg. Voor de ‘Krabbelkunst’ kan bijvoorbeeld een poppetje of dier uit de tekening worden gebruikt, of zelfs alleen de ‘kringels’ die kinderen zo mooi kunnen maken. Deze kunnen verwerkt worden in een prachtig en draagbaar sieraad dat hierdoor een grote emotionele waarde krijgt.

Van kindertekening naar sieraad met haartjes

Kindertekening sieraad met haartjes

Kindertekening sieraad van zilver met emaille en haartjes van je kind erin verwerkt. Hier zijn de haartjes in de wolken. De moeder ook als ze het sieraad cadeau krijgt.

een koppoter als kindertekening sieraad

Een koppoter

De eerste tekeningen van je kind waarbij de krabbel ineens op een poppetje lijkt! Geweldig om deze kindertekening vast te leggen in een sieraad van zilver met emaille.

Kindertekening sieraad bedelarmband meerdere tekeningen

Meerdere kindertekeningen

Je kunt natuurlijk meerdere tekeningen laten verwerken in een prachtig sieraad. Een bedelarmband of schakelketting is dan een prachtige keus.

Kindertekening sieraad 'appelboom'

Met moedermelk

In dit sieraad is tussen het gras ook moedermelk verwerkt. Kindertekening- en moedermelk sieraad in één!

kindertekening sieraad ring

Ring

Dit hondje is zo mooi verwerkt in een sieraad dat de vorm op zich ook voldoende zou kunnen zijn om zonder emaille te verwerken. Aan jou de keurs! Met of zonder emaille….

kindertekening sieraad InnerJewels schakel

In een InnerJewels schakel

InnerJewels schakel met kindertekening. In een verwisselbare schakel aan een InnerJewels armband of ketting kun je prachtig een deel van een kindertekening verwerken.

Prijsindicatie van een kindertekening sieraad

De prijs is afhankelijk van meerdere factoren. Zoals de grootte en bewerkelijkheid van het model. Maar ook van welke herinneringen je er eventueel in wil laten verwerken. Ook een gravure is mogelijk.

Neem vrijblijvend contact op voor een prijsindicatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

En wederom blij verrast!! 2 jaar terug mijn moedermelk sieraad en nu mijn mooie kindertekeningsieraad! Irene denkt met je mee en maakt iets moois van je herinnering. Elke keer weer blij!!