Ketting met edelstenen op maat gemaakt

Ketting-edelsteen

Ketting met edelstenen op maat gemaakt

kettingen-edelstenen

Een ketting met een edelsteen voor jou?

Wist je dat edelstenen eigenlijk individuen zijn met een eigen karakter en specifieke kracht? Als je een klik hebt, voel je je sterker en plezieriger. En ze hebben niet alleen helende krachten, ze zijn natuurlijk ook heel mooi om te zien! Als je op zoek bent naar een uniek geschenk, wat is er dan beter dan een steen met speciale krachten?

Een ketting met edelstenen naar eigen wens

Een ketting met edelstenen kun je helemaal naar wens laten maken. Ik ga dan op zoek naar de edelstenen of halfedelstenen die je graag wilt hebben. In overleg maak ik daar de ketting met een edelsteen van waar je hart naar uitgaat. Misschien is deze pagina een mooie inspiratiebron voor je?

edelstenen

Een handgemaakte ketting met jouw unieke wensen

Je wilt een ketting die niemand anders heeft van zilver of goud, met een edelsteen of misschien wel met meerdere edelstenen.  Je bent bij ons aan het goede adres. In onze webshop vind je ideeën die we kunnen maken, maar er is veel meer mogelijk. Hieronder vind je alle mogelijkheden en inspiratie van eerder gemaakt uniek werk.

edelstenen
ketting-edelsteen-goud

Goud of zilver

De eerste keuze die je gaat maken is welk edelmetaal wil je voor je ketting met een edelsteen

18 karaat geelgoud
roodgoud
witgoud
multicolour
zilver

zilver-ketting-edelsteen

Met mijn beste edelsteen, kan dat?

Als je een ketting met je best passende steen wilt laten maken kan ik je helpen. Ik kan voor je uitzoeken welke steen je nu het beste kan dragen en ook welke liever niet, dat is ook belangrijk te weten. Elke steen heeft een andere energie en geeft een andere groei. Ik kan je helpen je beste edelsteen voor nu uit te zoeken. Dat kan life of op afstand.

InnerJewels hangers

ketting-edelsteen
ketting, edelstenen
ketting-edelstenen

Stijl kiezen
Irene heeft een aantal eigen stijlen ontwikkeld die je waarschijnlijk wel inspiratie geven voor je ketting met een edelsteen:

InnerJewels kettingen waarbij je de edelsteenschakel kunt uitnemen en vervangen voor een andere edelsteen. Een sieradenlijn met de kracht van edelstenen. Uitgangspunt is combineer en varieer.

Geboortesteen kettingen. Geboortestenen zijn edelstenen en stenen die symbool staan voor een bepaalde maand in het jaar. Elke geboortesteen heeft zijn eigen unieke doel en betekenis, bijvoorbeeld geluk of een goede gezondheid.

Blossom kettingen met een edelsteen. Een verwijzing naar de natuur, naar een pril begin…

Alle sieraden worden handgemaakt, denk dus gerust met ons mee en ontwerp je eigen ketting!

ketting-geboortesteen
Ketting-edelsteen
hanger-edelstenen

Een handgemaakte ketting speciaal voor jou

Hoe gaat dat nu precies in zijn werk met een ketting op maat laten maken?

Wil je een halssieraad die net iets afwijkt van eentje die in de shop staat? Geen enkel probleem, dat kan natuurlijk altijd. We maken alles zelf, er kan altijd van alles aangepast worden.

Heb je een speciaal idee? Dan gaan we eerst overleggen. Helemaal vrijblijvend. Vul het formulier hier onder in of neem contact met ons op. We gaan dan kijken of jouw wensen en onze stijl bij je past. Of het op alle fronten een haalbaar plan lijkt. Kies je voor ons en wij voor jou? Leuk! Dan kunnen we verder.

Vervolgens gaan we een schetsje en prijsopgave maken voor jouw speciale en unieke ketting met een edelsteen. Keur je die goed? Dan is de wederzijdse vrijblijvendheid een opdracht geworden. We vragen 50% aanbetaling en dan wordt van de schets een serieuze tekening gemaakt en kun je nog 2 keer iets aanpassen dat je toch liever anders zou willen.

Goedgekeurd? Dan gaan we het sieraad voor je maken.

De tekening blijft eigendom van InnerJewels en mag dus niet gebruikt worden door derden. En er kan langere tijd overheen gaan, want alles moet ontworpen en getest worden. Daarna heb je je heel bijzondere en unieke handgemaakte ketting, speciaal voor jou ontworpen in handen. … Alvast veel plezier met uitzoeken!

Neem contact met ons op. Je kunt direct een mail sturen: info@innerjewels.nl, je kunt bellen of Whatsappen: 06 23 37 96 42 of je vult onderstaand formulier in en dan nemen wij contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.