Je eigen kindertekening sieraad winnen?

Kindertekening-sieraden

Kinder Kunst Week!!! 20 – 31 maart 2019

Wat een fantastisch moment. Al mijn liefdes komen hier samen. Kinderen, kunst en wat mij betreft sieraden.

En ga 2 kindertekening sieraden weggeven!

De mooiste tekeningen van een kind worden vaak in een mapje op zolder bewaard, leuk voor later. Maar veel leuker is het om de mooiste tekening van je zoon of dochter altijd bij je te dragen, in de vorm van een bijzonder en uniek sieraad.

Waar maak je een moeder of oma nu echt blij mee? Met een prachtige kindertekening natuurlijk, maar ook met mooie sieraden. Ik combineer deze twee en maakt van jouw bijzondere kindertekening een sieraad. Uniek en met liefde gemaakt en daardoor het perfecte cadeau voor iedereen!

appelboom-kindertekening sieraad

Welke tekening?

De kindertekening wordt gebruikt als het uitgangspunt van een sieraad. Natuurlijk kan niet altijd de hele tekening erin verwerkt worden maar soms is een deel van de tekening al genoeg.  Ook van een gekke eerste kras kun je al een mooi sieraad maken. Deze details kunnen verwerkt worden in een prachtig en draagbaar sieraad dat hierdoor een grote emotionele waarde krijgt.

kindertekening sieraad ring gracia 2

Kindertekening sieraad winnen?

Wat zou dat fantastisch zijn!  Tot 1 april kan iedereen een stem uitbrengen op jouw prachtige kinderkunst. Op 2 april komen er twee winnaars uit de bus! De eerste is de tekening die meeste stemmen heeft gekregen. En de tweede kies ik uit.  Van die twee tekeningen maak ik in overleg een mooi sieraad en de kunstenaars krijgen dit juweel cadeau. Om met Moederdag aan moeder of oma te geven, of om het lekker zelf te dragen.

Hoe werkt het?

  • Upload je tekening.
  • Vraag je vrienden, collega’s en familie op je tekening te stemmen.
  • Stemmen kan door op de sterren te klikken…..
  • Of door de tekening aan te tikken en daar op de Facebook ‘vind ik leuk’ knop te klikken..
  • Daar kan men ook een berichtje achterlaten waarom ze deze tekening fantastisch vinden.  Ik kan die berichten lezen en haal daar de ‘poedelprijs’uit.
  • Tip: zodra je tekening op de pagina staat kun je hem ook delen op Facebook!
  • De tekening met de meeste stemmen wint.
  • Je krijgt dan je zilveren kindertekening sieraad cadeau!

* Per kind maximaal 1 tekening insturen.

Photo contest ist over

En wederom blij verrast!! 2 jaar terug mijn moedermelk sieraad en nu mijn mooie kindertekeningsieraad! Irene denkt met je mee en maakt iets moois van je herinnering. Elke keer weer blij!!

Uitslag van deze expositie

Bedankt allemaal voor het meedoen aan deze kindertekeningen expositie.
Ik vond het een feestje om al die mooie tekeningen te zien, heb er echt van genoten en velen met mij!

Edith Reumerman en Sara Koopmans zijn de 2 gelukkige deelnemers die een kindertekening sieraad gewonnen hebben.

Voor alle deelnemers die niet hebben gewonnen, sorry… Ik wilde iedereen wel een cadeau geven….de troostprijs  die je alleen vandaag, 2 april kunt inwisselen, heb ik via e-mail doorgegeven.