Zomer inspiratie

zomer-voor-je-sieraden

Zomer inspiratie voor je sieraden

Wat zalig he? Die fijne zon en hogere temperaturen…
Maar misschien wel even goed om je te verdiepen in een paar verschillende vragen en ook nog wat leuke zomerse ideetjes!

Welke sieraden zijn juist voor de zomermaanden geschikt?
Welke juwelen mogen niet in de zon ?
Wat is fijn om nu te dragen…
En hoe houd ik mijn sieraden mooi glanzend?
Mag ik wel zwemmen met mijn juwelen?

Spang

Deze spang van transparant rubber staat prachtig bij een gebruinde huid. Het slot is een bajonetsluiting van edelstaal. De diameter van de spang is 4.5 mm. De spang is reuze sterk en valt mooi rond. Deze ketting is ook in grijs of antraciet te bestellen. De transparante spang kun je beter dragen zonder gekleurde mape-up want hij kan wat verkleuren. Ideaal voor de zomer!

Zomer inspiratie voor een gebruinde huid

Als je een bruine huid hebt zijn lichte kleuren prachtig om te dragen. Kies dan liever voor bijvoorbeeld een maansteen in plaats van parels. Parels zijn erg gevoelig voor hitte en chemicaliën. Draag dus nooit parels bij het zonnebaden en pas op met parfum en zonnebrandcreme.

Witte maansteen en vooral de blauwe maansteen vanwege de blauwe glans, staat prachtig bij een gebruinde huid en kan goed tegen de zon.

Al vele eeuwen geleden werd de maansteen in verband gebracht met de maan en werd de steen gedragen om de maangodin gunstig te stemmen. Bij de oude Grieken en Romeinen gold maansteen als een van de belangrijkste heel- en beschermstenen. De steen zou beschermen tegen allerlei ernstige ziekten en onvruchtbaarheid. Planten en bomen werden met maansteen versierd om een rijkere oogst te verkrijgen.

edelstenen

Zomer inspiratie en de zon

Amethist kan sterk verkleuren in de zon. Doe die dus af als je gaat zonnen of zwemmen en bewaar ze op een koele donkere en droge plek. Turkoois is er ook geen fan van, net als de eilatsteen of chrysocolla, allemaal familie van de turkoois.

Tijgeroog, bergkristal, briljant, saffier, robijn… Kun je gewoon in de zon dragen, geen enkel probleem. Het zilver kan een beetje verkleuren, maar dat is snel verholpen met silver care en een zilverdoek, onmisbare producten in de zomer!

Sieraden met emaille kun je gewoon in de zomer dragen. Emaille is gebakken glas, die heeft geen enkel probleem met een lekker zonnebad.

Help, mijn zilver loopt aan!

Veel mensen vermoeden dat ze allergisch zijn voor zilver. Dat zou kunnen maar zilver wordt snel donker. Dat is heel normaal. Het is een natuurlijke reactie van zilver op de lucht, door warmte, vocht en een zure omgeving, bijvoorbeeld een zure huid… Als je je sieraad poetst met een vol product zoals silver care van Hagerty dan reinig je het. En je polijst je sieraad. Waardoor het niet  zo snel opnieuw zwart wordt.

Minimalistisch tijdens de zomermaanden

In de zomer is het fijn om wat dunnere kettinkjes en armbandjes te dragen. Het draagt minder warm maar het staat ook goed bij minder en dunnere kleding. Kijk dan eens of de Mini-Jewels je bevallen.

Trigs-oorbellen-met-edelstenen
Mini-Jewels-initial-ring-saffier
MiniJewels-geboortesteen-ring-barks

Geen life hug voor je helaas….

Maar ik zal me wel even voorstellen, ik ben Irene, 62 jaar en woon in het buitengebied van Weerselo. Ik ben dol op mijn kleinkinderen, honden, aquarium en nootjes. Mijn specialiteit is edelsmeden/ emailleren. En ik houd niet van massa productie.

Krachtig en uniek

Alle sieraden van InnerJewels worden met hart voor het sieraad gemaakt. Elk sieraad is uniek doordat het emaille voor iedereen verschillend is. Een krachtig duurzaam sieraad. Het emaille is heel sterk; je kunt ermee zonnen, tuinieren en zwemmen!

Wens

Heb je een speciale wens? Laat het me weten. Vul daarvoor vrijblijvend je gegevens in en ik neem contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.