Ringen met een edelsteen

ringen-met-een-edelsteen

Ringen met een edelsteen en de energie, kleur en vorm

De ringen met een edelsteen van InnerJewels zijn puur, krachtig en uniek. Elke steen is bijzonder waardoor elk sieraad maar één keer verkocht wordt. Soms zit in de edelsteen nog wat moedergesteente…. vaak heeft de steen een ietwat ongewone vorm. Elke steen is natuurlijk en niet geverfd of gebeitst.

Een ring met een edelsteen laten maken?

Een ring met een edelsteen kun je helemaal naar wens laten maken. Ik ga dan op zoek naar de edelsteen of halfedelsteen die je graag wilt hebben. In overleg maak ik de ring waar je hart naar uitgaat. Misschien is deze pagina een mooie inspiratiebron voor je?

ringen-met-een-edelsteen-turkoois-bliss

Zilveren edelsteen ringen bliss

Natuurlijk is zoals in alle InnerJewels ringen het kantpatroon in het zilver verwerkt. In dit type ringen is nog een bliss over de steen gemonteerd. Een hoefijzertje in je ring. Als dat geen geluk brengt!

ringen-met-een-edelsteen-soldaliet
edelstenen

Open steenzetting

In alle ringen is de zetkast aan de achterkant opengewerkt. Soms kan er een figuurtje worden uitgezaagd, een teken of symbool die de steen symboliseert. Of er kan een gravure op de achterkant worden aangebracht.  Als de steen transparant is, is het mooier een zo klein mogelijke rand onder de steen te laten.

ringen-met-een-edelsteen-amethist
ringen-met-een-edelsteen-onderkant

Welke edelsteen voor je ring?

Als je een ring met je best passende steen wilt laten maken kan ik je helpen. Ik kan voor je uitzoeken welke steen je nu het beste kan dragen en ook welke liever niet, dat is ook belangrijk te weten.

Elke steen heeft een andere energie en geeft een andere groei. Je kunt je groei afremmen of stimuleren door het dragen van de juiste edelsteen.

De energie van de steen is afhankelijk van een aantal factoren, bijvoorbeeld door het bestanddeel dat in de steen zit.  Koper bijvoorbeeld geleidt heel goed, denk maar eens aan een bliksemafleider….. De werking van een steen met koper erin is tegen kramp en ontzurend. Vandaar dat bijvoorbeeld malachiet (met koper erin) heel fijn is bij reumatische klachten.

ringen-met-een-edelsteen-aquamarijn

Edelsteen ringen met een schakelrand

In deze ringen is een schakel verwerkt zoals ook bij de schakelkettingen en -armbanden. Het kantpatroon dat bij alle InnerJewels-sieraden wordt gebruikt is hier ook aanwezig. Deze rand kan in zilver of goud gemaakt worden en breder of smaller naar wens.

ringen-met-een-edelsteen-larimar
edelstenen

Je beste edelsteen uittesten

Ik kan je helpen je beste edelsteen voor nu uit te zoeken.
Dat kan life of op afstand en het gaat als volgt.

Ik wil graag je geboortedatum en -plaats te weten. Als je de geboortetijd weet is dat ook handig.
Verder is een foto waar je alleen opstaat noodzakelijk voor me.
En dan wil ik graag weten waar de steen je mee mag helpen.

Ik zoek met de kennis die ik heb, uit welke edelstenen het beste bij je passen.
Daarna ga ik het verder uittesten. Dit door een spiertest te doen met de foto in de hand van een proefpersoon en/of ik kan het pendelen.

ringen-met-een-edelsteen-chrysocolla

Edelsteen ringen met een swing

In deze ringen loopt een zilveren kanten-lijn waar een ‘Swing’ in zit. Een beetje art deco-achtig. Deze lijn is ook terug te vinden in de hangers, waardoor je een mooie set kunt creëren.

ringen-met-een-edelsteen-tijgerijzer

Geen life hug voor je helaas….

Maar ik zal me wel even voorstellen, ik ben Irene, 62 jaar en woon in het buitengebied van Weerselo. Ik ben dol op mijn kleinkinderen, honden, aquarium en nootjes. Mijn specialiteit is edelsmeden/ emailleren. En ik houd niet van massa productie.

Maak kennis met Irene

Ik ben de drijvende kracht achter Innerjewels. Inmiddels heb ik 30 jaar ervaring in het vak goudsmeden en heb me gespecialiseerd in edelstenen en de kracht ervan. Naast het maken van edelsteensieraden kun je ook bij me terecht voor handgemaakte as-sieradenmoedermelk sieraden en trouwsieraden.

edelstenen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je wensen?

Ik vind het leuk je bijzondere wens te horen. Laat vrijblijvend je gegevens hier achter en ik neem contact met je op…