InnerJewels wens

fan van InnerJewels
edelstenen

InnerJewels met je beste edelsteen

Al eeuwen gebruiken mensen de kracht van edelstenen. Edelstenen worden gebruikt als talisman of amulet. Ook worden ze soms nog steeds verpulverd tot medicijnen…..Edelstenen zijn niet alleen helend, ze zijn bovenal natuurlijk heel mooi om te zien!

Prachtige kleuren, bijzondere structuren en heel veel varianten. Eigenlijk jammer om in je broekzak te verstoppen of aan een simpel koordje te dragen …

Met de sieradenlijn InnerJewels stralen je sieraad en jij samen!

Persoonlijk

Alle sieraden worden door mij in mijn eigen atelier gemaakt. Er zijn diverse modellen mogelijk, in verschillende maten. Ik heb op deze website een aantal mogelijkheden staan. Zit je favoriete edelsteen of model er niet tussen? Aarzel dan niet en neem contact met me op.

geelgoud, roodgoud, zilver of multicolour
ring met toermalijnkwarts

InnerJewels is net lego

Bij de armband vormen vier schakels samen met een edelsteenschakel een armband. Deze edelsteenschakel is uitneembaar en te vervangen voor een schakel zonder edelsteen. Die krijg je bij de aankoop van de armband erbij.

Het collier is opgebouwd uit diverse schakels, weer met een edelsteenschakel die verwisselbaar is. Je kunt dus de schakels met de edelsteen uitnemen en wisselen met een schakel zonder een edelsteen of met een schakel met een andere edelsteen.

labradoriet ring

De edelstenen

De edelstenen, die in deze sieraden worden verwerkt, worden zorgvuldig op hun kwaliteit uitgezocht en door volwassen mensen geslepen. Er wordt alleen genoegen genomen met 100% natuurlijke (half-) edelstenen. Vaak nog met gedeeltes van het moedergesteente er nog in. Dat geeft een prachtig kleurenspel. Elke edelsteen is een uniek kunstwerk van de natuur.