Edelsteen oorbellen

edelsteen-oorbellen

Edelsteen oorbellen, de energie, kleur en vorm

De oorbellen met een edelsteen van InnerJewels zijn puur, krachtig en uniek. Soms zit in de edelsteen nog wat moedergesteente…. vaak heeft de steen een ietwat ongewone vorm. De stenen zijn natuurlijk en niet geverfd of gebeitst.

Oorbellen met een edelsteen voor jou?

Oorbellen met een edelsteen kun je helemaal naar wens laten maken. Ik ga dan op zoek naar de edelstenen of halfedelstenen die je graag wilt hebben. In overleg maak ik daar de oorhangers of oorstekers met een edelsteen van waar je hart naar uitgaat. Misschien is deze pagina een mooie inspiratiebron voor je?

Oorbellen met een edelsteen

De schakel om de steen is voorzien van een speciaal kantdesign in het zilver. Het zilver is een klein beetje donker gemaakt waardoor de kantprint extra aandacht krijgt. Ook de oorbellen verkrijgbaar in small en large. En uiteraard kun je kiezen tussen oorstekers of oorhangers.

edelsteen-oorbellen-amazoniet
edelsteen-oorbellen-amazoniet
edelstenen

Welke edelsteen voor je oorbellen?

Als je oorbellen met je best passende steen wilt laten maken kan ik je helpen. Ik kan voor je uitzoeken welke steen je nu het beste kan dragen en ook welke liever niet, dat is ook belangrijk te weten.

Elke steen heeft een andere energie en geeft een andere groei. Je kunt je groei afremmen of stimuleren door het dragen van de juiste edelsteen.

De energie van de steen is afhankelijk van een aantal factoren, bijvoorbeeld door het bestanddeel dat in de steen zit.  Koper bijvoorbeeld geleidt heel goed, denk maar eens aan een bliksemafleider….. De werking van een steen met koper erin is tegen kramp en ontzurend. Vandaar dat bijvoorbeeld malachiet (met koper erin) heel fijn is bij reumatische klachten.

edelsteen-oorbellen-amethist
edelsteen-oorbellen-citrien
edelsteen-oorbellen-rozenkwarts

Je beste edelsteen uittesten

Ik kan je helpen je beste edelsteen voor nu uit te zoeken.
Dat kan life of op afstand.

  • Ik wil graag je geboortedatum en -plaats te weten.
  • Als je de geboortetijd weet is dat ook handig.
  • Verder is een foto waar je alleen opstaat noodzakelijk voor me.
  • En dan wil ik graag weten waar de steen je mee mag helpen.

Ik zoek met de kennis die ik heb, uit welke edelsteen het beste bij je past.
Daarna ga ik het verder uittesten door een spiertest te doen met de foto of life…. Daarnaast ga ik de keus uitpendelen of het de juiste keus is.

edelsteen-oorbellen-labradoriet
edelsteen-oorbellen-turkoois
edelsteen-oorbellen-tijgeroog

Open steenzetting

Bij alle oorbellen is de zetkast aan de achterkant opengewerkt. Soms kan er een figuurtje worden uitgezaagd, een teken of symbool die de steen symboliseert. Of er kan een gravure op de achterkant worden aangebracht.  Als de steen transparant is, is het mooier een zo klein mogelijke rand onder de steen te laten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je wensen?

Ik vind het leuk je bijzondere wens te horen. Laat vrijblijvend je gegevens hier achter en ik neem contact met je op…

Geen life hug voor je helaas….

Maar ik zal me wel even voorstellen, ik ben Irene, 62 jaar en woon in het buitengebied van Weerselo. Ik ben dol op mijn kleinkinderen, honden, aquarium en nootjes. Mijn specialiteit is edelsmeden/ emailleren. En ik houd niet van massa productie.

Maak kennis met Irene

Ik ben de drijvende kracht achter Innerjewels. Inmiddels heb ik 30 jaar ervaring in het vak goudsmeden en heb me gespecialiseerd in edelstenen en de kracht ervan. Naast het maken van edelsteensieraden kun je ook bij me terecht voor handgemaakte as-sieradenmoedermelk sieraden en trouwsieraden.

edelstenen