Edelsteen armbanden

Edelsteen-armbanden

Een armband met een edelsteen, de energie, kleur en vorm

De armbanden met een edelsteen van InnerJewels zijn puur, krachtig en uniek. Soms zit in de edelsteen nog wat moedergesteente…. vaak heeft de steen een ietwat ongewone vorm. De stenen zijn natuurlijk en niet geverfd of gebeitst.

Een armband met een edelsteen voor jou?

De armband met je beste edelsteen kun je helemaal naar wens laten maken. Ik ga dan op zoek naar de edelstenen of halfedelstenen die je graag wilt hebben. In overleg maak ik daar de armband met een edelsteen van waar je hart naar uitgaat. Misschien is deze pagina een mooie inspiratiebron voor je?

Schakelarmband, het systeem

Bij de InnerJewels schakelarmband vormen de schakels samen met een zilveren sluitschakel de armband. Deze sluit-schakel is uitneembaar en te vervangen voor de edelsteenschakel. Je kunt direct al combineren en variëren!
Hoe leuk is het om meerdere edelsteenschakels in je bezit te hebben en nog meer te kunnen wisselen. Want je kunt ze los kopen.

edelsteen-armband-extra-schakel
edesteen-armband-edelstenen
edelstenen
edelsteen-armbanden-edelmetaal

Armband met een edelsteen

Deze schakelarmband, de basis van je InnerJewels sieraden is verkrijgbaar in zilver, goud of multicolour. Bij multicolour zijn de schakels van zilver en de tussenogen van 18 karaat geelgoud of roodgoud.

Maar natuurlijk blijven de edelstenen de eye-catcher! InnerJewels zijn niet voor niets ‘sieraden met de kracht van edelstenen’!

edelsteen-armbanden-edelstenen.
edelsteen-armbanden-goud-larimar
edelsteen-armband-large-citrien
edelsteen-armbanden-goud-labradoriet

Welke edelsteen voor je armband?

Als je een armband met je best passende steen wilt laten maken kan ik je helpen. Ik kan voor je uitzoeken welke steen je nu het beste kan dragen en ook welke liever niet, dat is ook belangrijk te weten.

Elke steen heeft een andere energie en geeft een andere groei. Je kunt je groei afremmen of stimuleren door het dragen van de juiste edelsteen.

De energie van de steen is afhankelijk van een aantal factoren, bijvoorbeeld door het bestanddeel dat in de steen zit.  Koper bijvoorbeeld geleidt heel goed, denk maar eens aan een bliksemafleider….. De werking van een steen met koper erin is tegen kramp en ontzurend. Vandaar dat bijvoorbeeld malachiet (met koper erin) heel fijn is bij reumatische klachten.

Armband met een edelsteen

InnerJewels armbanden zijn te koop in large en small uitvoering. Het verschil is de schakel breedte. Bij large is die tussen 2.5 en 3 mm, de small variant is ongeveer 2 mm.
De schakelarmband is voorzien van een speciaal kantdesign in het zilver. Het zilver is een klein beetje donker gemaakt waardoor de kantprint extra aandacht krijgt.

edelsteen-armbanden-large-small
edelsteen-armbanden-large
edelsteen-armband-zilver-small
edelstenen

Je beste edelsteen uittesten

Ik kan je helpen je beste edelsteen voor nu uit te zoeken.
Dat kan life of op afstand.

 • Ik wil graag je geboortedatum en -plaats te weten.
 • Als je de geboortetijd weet is dat ook handig.
 • Verder is een foto waar je alleen opstaat noodzakelijk voor me.
 • En dan wil ik graag weten waar de steen je mee mag helpen.

Ik zoek met de kennis die ik heb, uit welke edelsteen het beste bij je past.
Daarna ga ik het verder uittesten door een spiertest te doen met de foto of life….
Tot slot ga ik uitpendelen of het de juiste keus is.

InnerJewels

Sieraden met de kracht van edelstenen.

Combineer & varieer

Combineer en varieer met InnerJewels.

 • InnerJewels armband. Een InnerJewels schakelarmband is een prachtige basis. De armband koop je direct al om te combineren. Er horen namelijk 2 sluitschakels bij ; 1 met en 1 zonder een edelsteen. De edelsteen kun je uitkiezen bij de schakels of in overleg met een andere edelsteen.
 • Combineren met de schakelketting
  Draag de armband aan de schakelketting. zo wordt die dus ongeveer 20 cm langer
 • Combineer je schakelarmband met een edelsteenarmband.
 • En natuurlijk passen alle sieraden van InnerJewels bij elkaar. Ringen, armbanden, kettingen en edelsteenhangers.
ketting-met-een-edelsteen-combineer-en-varieer
ketting-met-een-edelsteen-Combineer-en-varieer-setje
ketting-met-een-edelsteen-lange-ketting

Geen life hug voor je helaas….

Maar ik zal me wel even voorstellen, ik ben Irene, 62 jaar en woon in het buitengebied van Weerselo. Ik ben dol op mijn kleinkinderen, honden, aquarium en nootjes. Mijn specialiteit is edelsmeden/ emailleren. En ik houd niet van massa productie.

Maak kennis met Irene

Ik ben de drijvende kracht achter Innerjewels. Inmiddels heb ik 30 jaar ervaring in het vak goudsmeden en heb me gespecialiseerd in edelstenen en de kracht ervan. Naast het maken van edelsteensieraden kun je ook bij me terecht voor handgemaakte as-sieraden, moedermelk sieraden en trouwsieraden.

edelstenen
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je wensen?

Ik vind het leuk je bijzondere wens te horen. Laat vrijblijvend je gegevens hier achter en ik neem contact met je op…