Combineer en varieër

Combineer-en-varieër

Ben je ook zo dol op edelstenen of halfedelstenen? Met een schakelarmband of schakelketting en een paar edelsteenschakels kun je alle kanten uit! Zo heb je altijd een goede match met je kleding of met de energie van de kracht van de edelstenen.

Combineer en varieer met InnerJewels.

Een InnerJewels schakelarmband is een prachtige basis. De armband koop je direct al om te combineren. Er horen namelijk 2 sluitschakels bij ; 1 met en 1 zonder een edelsteen. De edelsteen kun je uitkiezen bij de schakels of in overleg met een andere edelsteen. Elke edelsteen is uniek, met zijn eigen kleuren, vormen en tekeningen erin.

combineer-en-varieer-armband-heren

Heren armbanden

We discrimineren niet, mannen mogen ook onze mooie stoere armbanden dragen! En als je een iets stevigere pols hebt maak ik de armband uiteraard ook op maat voor je.  Geef de polsmaat maar door bij de bestelling.

combineer-varieer-armband

Combineren

De armbanden kunnen altijd gecombineerd worden met andere sieraden uit de InnerJewels lijn. Zoals de schakel- of edelsteenkettingen, oorsieraden en ringen.

combineer-en-varieer-twee-maten

Small en Large

Alle schakelarmbanden zijn te bestellen in small of large. Dat is de breedte van de schakel. Uiteraard wordt de armband voor je eigen polsmaat gemaakt.

edelstenen

Combineren met de schakelketting

Bij de schakelketting horen ook 2 sluitschakels; 1 met en 1 zonder een edelsteen. Alle combinatiemogelijkheden van de armband gelden ook voor een schakelketting, maar hier zijn nog meer mogelijkheden!

  • draag aan de schakelketting een edelstenenketting, enkel of dubbel.
  • draag de armband aan de schakelketting. zo wordt die dus ongeveer 20 cm langer.
edelstenen
dubbele ketting-slot

Combineer en varieer verder!

Wat veel mensen niet weten; met een InnerJewels edelsteenketting en een schakelcollier kun je ook leuke dingen doen. In die InnerJewels ketting zijn ook weer kleine InnerJewels-schakeltjes bevestigd. Je haakt de ketting en collier of armband heel simpel aan elkaar. Het is net lego!

ketting, schakelketting, slot en hanger

Met een verwisselbaar slot

Aan de edelsteenkettingen (lange en korte) is een InnerJewels eindstukje aan gemaakt. Daar past een uitneembaar InnerJewels slot bij. Die zijn geweldig om te combineren met een InnerJewels schakelcollier!

Combineer en varieer
Combineer en varieer
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wens

Heb je wensen? Laat het me weten, dan hebben we contact….