InnerJewels sieraden

InnerJewels sieraden

Ben jij ook toe aan sieraden die altijd bij je kleren passen, die altijd bij elkaar passen en die je kunt combineren en variëren? En houd je van edel- en halfedelstenen? Dan bij je bij mij aan het juiste adres.

InnerJewels sieraden

Duurzaam, persoonlijk en handgemaakt. InnerJewels, de naam zegt het al. Juwelen voor je inner, voor je binnenkantje…. Als je een klik hebt met de halfedelsteen, voel je je sterker en plezieriger. En de edelstenen hebben niet alleen helende krachten, ze zijn natuurlijk ook heel mooi om te zien!

Deze sieradenlijn van duurzaam edelmetaal en zuivere edel- en halfedelstenen is ontworpen om je leven lang plezier van te hebben. Combineer en varieer met de InnerJewels sieraden! Elk sieraad dat je erbij aanschaft geeft je meer mogelijkheden. Tijdloos en multifunctioneel.

InnerJewels-sieraden-ringen

Ringen

Er zijn verschillende modellen InnerJewels ringen. De wat subtielere en ook de royalere ringen met grotere edel- en halfedelstenen. In zilver, goud of multicolour te bestellen.

InnerJewels-sieraden-armbanden

Armbanden

Er zijn van de armbanden 2 maten schakels beschikbaar, small en large. Uiteraard is elke armband in je eigen gewenste lengte te bestellen.

InnerJewels-sieraden-schakels

Armbandschakels

Bij een aankoop van een armband hoort een edelsteenschakel én een schakel zonder edelsteen. De schakels zijn natuurlijk ook los te bestellen.

Ringmaat

Voor de ringen is het belangrijk dat de maat goed is.  Een ringmaat bepalen kan best lastig zijn.  Nadat je een InnerJewels ring hebt bestelt, stuur ik een pasring om een maatindicatie te hebben. Het blijft een indicatie, want elke soort ring voelt anders aan. Daarom stuur ik de ring zonder de steen naar je op om tussendoor te kunnen passen.
Lees verder met tips over ringmaat bepalen.

schakelbreedte-small-large

Schakelkettingen

Er zijn verschillende varianten schakelkettingen. De small variant heeft schakels van 2 mm, de large van 2.5 mm. Natuurlijk zijn ze ook in goud of multicolour te bestellen.

edelsteenschakels-voor schakelketting

Collierschakels

Bij een aankoop van een schakelketting hoort een edelsteenschakel én een schakel zonder edelsteen. Deze edelsteenschakels voor de schakelkettingen zijn natuurlijk ook los te bestellen.

InnerJewels-oorbellen

Oorsieraden

Passend bij de InnerJewels stijl zijn ook oorstekers en oorbellen met unieke edelstenen erin verwerkt. Uiteraard weer met de kantprint erin en te bestellen in goud, multicolour of zilver.

"Super blij met de prachtige sieraden! Ze zijn nog mooier dan verwacht. Irene onwijs bedankt voor al je hulp, geduld en kundigheid in dit mooie aandenken!"

InnerJewels-edelstenen

Edelstenen

De edelstenen worden zorgvuldig uitgezocht en door volwassen mensen geslepen. Er wordt alleen genoegen genomen met natuurlijke (half-) edelstenen. Wist je trouwens dat halfedelstenen niet bestaan?

Kant-design

Kantdesign

Alle InnerJewels zijn voorzien van een speciaal kantdesign in het zilver of goud. Daardoor is de uitstraling van een InnerJewel uniek en elegant.

Combineer en varieer

Combineer en varieer

De schakelarmbanden en –colliers zijn een prachtige basis waar je alle kanten mee uit kunt. Maar daarnaast zijn er ook kettingen van edelstenen die gecombineerd kunnen worden met een armband of ketting. Combineer en varieer naar hartelust!

Een kleine selectie uit de prachtige collectie "InnerJewels sieraden"

InnerJewels-sieraden-schakelketting-aquamarijn
InnerJewels-sieraden-ring-soldaliet
InnerJewels-sieraden-oorbellen-amethist
InnerJewels-sieraden-armband-citrien

De sluiting

De armband is gemakkelijk met één hand dicht en open te doen en is door het ontwerp veilig om te dragen. De sluitschakel trekt zichzelf vast.

Wensen?

Heb je wensen wat betreft een bepaalde edelsteen? Of wil je graag dat ik een edelsteen advies voor je maak?

Dat kan, neem dan vrijblijvend contact met me op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.