InnerJewels

De sieradenlijn InnerJewels combineert de kracht van edelstenen met de schoonheid van vorm en materiaal. Alle InnerJewels zijn voorzien van een speciaal print in het zilver of goud. Daardoor is de uitstraling van een InnerJewel uniek en elegant.

De edelsteenschakels  van armbanden en kettingen zijn verwisselbaar en kettingen zijn samen te gebruiken…Combineer en varieer!

InnerJewels de stijl

Uniek, in alle InnerJewels is een speciaal design in het zilver of goud verwerkt . Stoer en toch elegant.

Deze sieraden zijn handgemaakt, dus helemaal naar wens aan te passen. Dit geldt voor de lengte van de schakels, het edelmetaal, de grootte van de ring en ga zo maar door.

In principe zijn er 2 basislijnen, small en large.
De small sieraden hebben schakels met een breedte van 2 mm, de large variant 2.8 mm.

InnerJewels is net lego

Armband
Bij de armband vormen vier schakels samen met een edelsteenschakel een armband. Deze edelsteenschakel is uitneembaar en te vervangen voor een schakel zonder edelsteen. Die krijg je bij de aankoop van de armband erbij.

Edelstenen
Je kunt de edelsteenschakel ook vervangen voor een andere edelsteenschakel. Voor als je een andere kleur jurk draagt of als je voor de energie van een andere steen kiest.

Collier
Dit werkt ook zo bij het schakelcollier, maar die is uiteraard gemaakt van meerdere schakels.

De edelstenen

De edelstenen worden op hun kwaliteit uitgezocht en door volwassen mensen geslepen. En er wordt alleen genoegen genomen met 100% natuurlijke (half-) edelstenen. Vaak nog met gedeeltes van het moedergesteente er nog in. Dat geeft een prachtig kleurenspel. Elke edelsteen is een uniek kunstwerk van de natuur.

Je kunt een steen uitkiezen op kleur, energie of op sterrenbeeld. Ook kun je laten uittesten (dat kan ook op afstand) welke steen het beste bij je past, of juist niet.

Staat de edelsteen of halfedelsteen van je keuze er niet bij?  Geen probleem, je kunt dan je Wens kenbaar maken…..en we hebben contact!

De kracht van edelstenen

Wist je dat edelstenen eigenlijk net als mensen zijn? Individuen met een eigen karakter en specifieke kracht. Als je een klik hebt, voel je je sterker en plezieriger. En ze hebben niet alleen helende krachten, ze zijn natuurlijk ook heel mooi om te zien!

Edelstenen hebben prachtige kleuren, bijzondere structuren en er zijn heel veel varianten. Al eeuwen gebruiken mensen de kracht van edelstenen: ze worden gebruikt als talisman of amulet en soms worden ze zelfs verpulverd tot medicijnen! Zonde dus om in je broekzak te verstoppen of aan een simpel koordje te dragen. Met de sieradenlijn Innerjewels stralen jij en je sieraad samen!

InnerJewels armband aan- en afdoen

Hoe kies ik mijn beste edelsteen

edelstenen

Ik kan door middel van het meten van de in het lichaam aanwezige energieën adviseren wat de juiste edelsteen is om mee te beginnen. Na 3 maanden zal misschien een nieuwe steen nodig zijn om verder te kunnen groeien, maar de ooit gekozen steen zal altijd bij je blijven passen.

Het meten van de energieën en het bepalen van de juiste edelsteen kan dus worden gedaan in een persoonlijk gesprek, maar ook aan de hand van een foto via e-mail of post. Hiervoor heb ik een recente foto nodig waar je alleen op staat zonder andere mensen of dieren. Ook heb ik een korte beschrijving van je persoonlijke omstandigheden nodig.

Ik doe dit advies gratis als extra service voor de InnerJewels dragers.

Hoe maak ik de edelsteen schoon, of nog beter hoe reinig je hem echt

Mooie glanzende stenen zul je moeten onderhouden om ze mooi stralend te houden maar ook om hun werking niet verloren te laten gaan. Je kunt hiermee zelfs voorkomen dat de steen barst.  En dan daarna weer opladen…

Tijdens een ziekte of stress heeft die steen het lastig en zelfs soms zwaar; die steen neemt immers veel spanning en negativiteit op, die de steen weer graag kwijt wil…..

Stap 1: ontladen/ reinigen
Neem een glas water en vul deze met gedemineraliseerd water of spa blauw. Daar zit geen verontreiniging in. Mag ook water zijn uit een mineral water system. Als het water maar zuiver is. Leg de steen er 24 uur in. Als de steen zwaar belast is geweest zullen er veel belletjes rond de steen in het water te zien zijn. Ververs dan het water en laat de steen langer in het water staan, net zolang tot er geen belletjes meer rond de steen tevoorschijn komen.

Let op dat je altijd maar 1 steensoort per glas bij elkaar doet. Nooit mixen! Trouwens ook niet in je sieraden koffertje…

De steen langer in een glas reinigen hanteer je ook als de steen van iemand anders is geweest.

Nog uitgebreider reinigen kun je doen door na 3 dagen in het water, de steen 3 dagen in een schaaltje schonen tuinaarde te stoppen. (Niet in de tuin begraven! Maar de aarde in een potje doen)
Daarna afspoelen en snel door de rook van een kaars halen. Alle elementen zijn gebruikt, water, aarde en vuur.

Stap 2: opladen
Hier moet je even opletten; transparante stenen horen bij de geest. Die kunnen in de zon worden opgeladen, eventueel onder een doekje. Zoals amethist kan verkleuren in de zon namelijk.

Half transparante stenen horen bij het gevoel. Dat zijn stenen waar je net niet doorheen kunt kijken, maar toch niet helemaal dicht (opaak) zijn. Die worden graag in de maan opgeladen. Het liefst in het licht van de volle maan, die is het krachtigste.

De echt opake stenen die bij het lichaam horen, die niets transparants hebben, kunnen in de aarde opladen.  (onyx, lapis lazulli….)

Een beetje extra
Extra opladen kan op een ruwe mineraal van hetzelfde materiaal als de steen. Of op een kristallen klankschaal. Geen verschillende stenen tegelijk op een klankschaal opladen natuurlijk.

Bewaar je edelstenen niet allemaal bij elkaar in een grabbeldoosje! Eventueel even in een plastic zakje doen, zodat de energie niet in botsing komt met een andere is een praktische en doeltreffende oplossing.

En is je steen niet meer te redden, gooi hem dan niet in de prullenbak maar geef hem aan de aarde terug….

Bewaren

Bewaren