InnerJewels cadeaumaand Juni: InnerJewels armband

InnerJewels-cadeaumaand-Juni-InnerJewels-schakelarmband

Juni is dit jaar voor mij een soort feestmaand.

  • Ik heb een nieuw kleinkind erbij. Ze heet Nora en is zooooo mooi en lief….
  • Mijn moeder van 96 jaar is na een lelijke val 3 weken geleden behoorlijk aan het herstellen.
  • Mijn nekhernia is gewoon overwonnen
  • We hebben heel binnenkort de ouders natuurlijk beurs, een super fijn feestje altijd
  • Cadeautjesmaand dus!!!!!

InnerJewels armband

The king of the house…Ik ben er zelf helemaal fan van. Een zilveren InnerJewels schakelarmband is een prachtige basis-sieraad. De armband koop je om direct al te kunnen combineren en variëren. Er horen namelijk 2 sluitschakels bij ; 1 met een edelsteen naar keuze erin en 1 zonder een edelsteen. Een neutrale sluitschakel dus. De sluiting is heel eenvoudig met één hand te bedienen en trekt zichzelf vast waardoor dit slot ook heel veilig is.

InnerJewels cadeaumaand Juni: InnerJewels armband

Dit prachtige sieraad mag zeker niet ontbreken in mijn rij cadeautjes aan jou.
Als je dit weekend, tot en met maandag 10 juni een InnerJewels schakelarmband met edelsteen bestelt krijg je nog een edelsteenschakel cadeau van mij.

En omdat veel mensen al een schakelarmband met edelsteen hebben zijn de edelsteenschakels tot en met maandag 10 juni lekker voor de helft te koop!

Verrassing!!

De edelsteenschakels zijn te koop met een prachtige korting van 50% Kortingscode is  Juni1695.

Of beste nu snel een InnerJewels schakelarmband met een edelsteenschakel erbij. Ik doe er dan (in overleg met je) een edelsteenschakel erbij cadeau. En wil je graag een edelsteen die niet in de shop staat? Dan mag je je wens kenbaar maken via het contactformulier of via het formulier onderaan deze pagina.

Als je een sieraad met je best passende edelsteen wilt laten maken kan ik je helpen. Ik kan voor je uitzoeken welke steen je nu het beste kan dragen en ook welke liever niet, dat is ook belangrijk te weten.

Elke steen heeft een andere energie en geeft een andere groei. Je kunt je groei afremmen of stimuleren door het dragen van de juiste edelsteen. De energie van de steen is afhankelijk van een aantal factoren, onder andere door het bestanddeel dat in de steen zit.

Ik kan door middel van het meten van de in het lichaam aanwezige energieën, adviseren wat de juiste edelsteen is om nu te dragen. Dat kan worden gedaan in een persoonlijk gesprek, maar dat kan ook aan de hand van een foto via e-mail of post. Hiervoor heb ik een recente foto nodig waar je alleen op staat zonder andere mensen of dieren. Bij aanschaf van een sieraad met edelsteen zijn hier geen kosten aan verbonden.

edelstenen

Small en Large

Alle edelsteenschakels en de schakelarmbanden zijn te bestellen in small of large. Dat is de breedte van de schakel. Een iets fijnere armband of lekker stoer.. In het zilver van de InnerJewels sieraden is altijd een kantprintje aangebracht. Deze wordt geoxideerd voor het mooie effect. De armbanden large zijn ook geweldig voor mannen. Ze zijn namelijk stoer en onverwoestbaar.

Hoe-werkt-een-sluiting-InnerJewels-armband-herenarmband-armband-zilver-small
InnerJewels-sieraden
Hoe-werkt-een-sluiting-InnerJewels-armband-herenarmband
edelstenen

InnerJewels Juni cadeau-maand

Mag ik je inspireren? Misschien ken je deze sieraden nog niet of zoek je nog extra informatie. Elk weekend in Juni laat ik je iets anders zien. Vertel ik er meer over. En soms is er nog een leuke actie aan verbonden. De korting of actie is alleen in het weekend + maandag beschikbaar.

Krachtig en uniek

Alle sieraden van InnerJewels worden met hart voor het sieraad gemaakt. Elk sieraad is uniek doordat elke edelsteen handgeslepen en uniek is. Een krachtig duurzaam sieraad met de kracht van echte edelstenen en (halfedel) stenen.

Een armband wordt precies op maat gemaakt waardoor deze goed past. Val je af of krijg je gewoon dunnere polsen? Laat me de armband dan even wat kleiner maken. Ik verleen deze extra service graag.

Geen life hug voor je helaas….

Maar ik zal me wel even voorstellen, ik ben Irene, 62 jaar en woon in het buitengebied van Weerselo. Ik ben dol op mijn kleinkinderen, honden, aquarium en nootjes. Mijn specialiteit is edelsmeden/ emailleren. En ik houd niet van massa productie.

Wens

Heb je een speciale wens? Laat het me weten. Vul daarvoor vrijblijvend je gegevens in en ik neem contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.