InnerJewels cadeaumaand Juni: Dreamscape sieraad

Polka-Dots-ring

Juni is dit jaar voor mij een soort feestmaand.

  • mijn oudste dochter krijgt haar eerste dochter
  • mijn moeder van 96 jaar is na een lelijke val 2 weken geleden behoorlijk aan het herstellen.
  • mijn nekhernia lijkt bijna overwonnen
  • we hebben de ouders natuurlijk beurs, een super fijn feestje altijd
  • het is zalig weer
  • cadeautjesmaand dus!!!!!

Dreamscape sieraden

Houd je van strak? Dan zit je met de dreamscape stijl helemaal goed.
De dreamscapes zijn sieraden met een landschap erin om bij weg te dromen. De holle onderkant geeft de elegante juwelen diepte.

De holte van de dreamscape is een veilige plek om een dierbare herinnering in het emaille te verwerken. Zo kan er moedermelk of as in het emaille worden verwerkt. Of aan de achterkant van de hanger een vingerafdruk.

InnerJewels cadeaumaand Juni: Dreamscape sieraad

In deze maand komen er allerlei cadeautjes en aanbiedingen voorbij. Waarom heb je gelezen, ik zou zeggen geniet ervan.

Verrassing!!

Beste nu snel een Dreamscape sieraad uit de shop, want nu is je kans! Dit weekend zijn de dreamscape liefhebbers echte geluksvogels. Want je krijgt tot en met maandag 3 juni 20 % korting op een  bestelling van een dreamscape sieraad. Gebruik de code juni65464

De mogelijkheden

De grootte van het model kun je kiezen; 10, 15, 18, 22, 25 of 28 mm. De dreamscape hanger kan ook asymmetrisch of ovaal worden bestelt. De holle vorm heeft een zilveren rand. Dat wil dus zeggen dat het emaille langs de kanten prachtig is afgewerkt en beschermt wordt door de zilveren rand. Je kunt ook nog aangeven of je bij de hangers het hangeroog als een lusje boven de hanger of onzichtbaar, wilt…

asring-vingeradruk-dreamscape

Kop: 10 mm
Maat en kleur kun je doorgeven
Met mogelijkheid voor het verwerken van een vingerafdruk en/of as in het emaille.

hoe-meet-ik-de maat-van-een-armband-leer-dreamscape-bedel

Bedel van 10 mm
Maat armband en de gewenste kleur kun je doorgeven
Met melk in het emaille verwerkt

Hoe-kan-ik-moedermelk-in-een-sieraad-laten-verwerken-hanger-dreamscape

Afmeting 28 mm, asymmetrisch en mat.
de kleur(en) mag je doorgeven
De melk wordt als sterrenstof in het emaille voor je vastgebakken.

edelstenen

Maatwerk

Ook alle Dreamscape sieraden worden op maat en naar wens gemaakt. Ook de kleur mag je ook aangeven.

edelstenen
hoe-meet-ik-de maat-van-een-armband-Moedermelk-bedel

Bedel: 13 x 20 mm
2-zijdig draagbaar
Kleur en polsmaat mag je doorgeven

Dreamscape hanger ovaal

Afmeting 12 x 20 mm mm
Maat en kleur kun je doorgeven
Er kan moedermelk in het sieraad worden verwerkt.

dreamscape-hanger-blauw

Afmeting 25 mm
De kleur(en) mag je doorgeven
Jouw moedermelk  wordt als sterrenstof in het emaille vastgebakken.

InnerJewels Juni cadeau-maand

Mag ik je inspireren? Misschien ken je deze sieraden nog niet of zoek je nog extra informatie. Elk weekend laat ik je iets anders zien. Vertel ik er meer over. En soms is er nog een leuke actie aan verbonden. De korting of actie is alleen in het weekend + maandag beschikbaar.

Krachtig en uniek

Alle sieraden van InnerJewels worden met hart voor het sieraad gemaakt. Elk sieraad is uniek doordat het emaille voor iedereen verschillend is. Een krachtig duurzaam sieraad. Het emaille is heel sterk; je kunt ermee zonnen, tuinieren en zwemmen!

Geen life hug voor je helaas….

Maar ik zal me wel even voorstellen, ik ben Irene, 62 jaar en woon in het buitengebied van Weerselo. Ik ben dol op mijn kleinkinderen, honden, aquarium en nootjes. Mijn specialiteit is edelsmeden/ emailleren. En ik houd niet van massa productie.

Wens

Heb je een speciale wens? Laat het me weten. Vul daarvoor vrijblijvend je gegevens in en ik neem contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.