Gedenksieraden en Mini-Jewels

Mini-Jewels-sieraden

Gedenksieraden en Mini-Jewels

De gedenksieraden van Mini-Jewels zijn stijlvolle, luxe en minimalistische sieraden in zilver, 14 karaat en 18 karaat goud. Ik werk graag met deze edelmetaal soorten. Omdat ik begrijp dat jij lang wilt genieten van jouw gedenksieraad, kies ik altijd voor materialen van hoge kwaliteit.

Hoe een gedenksieraad er precies uit komt te zien, is heel persoonlijk. Jouw smaak, wensen en het gevoel dat je hebt bij de herinneringen vormen samen het ontwerp. We bespreken met elkaar wat jij graag wilt en welk soort rouwsieraad van Mini-Jewels daar mooi bij aansluit. Zo weet je altijd zeker dat je een sieraad krijgt dat perfect bij jou past!

Houd jouw dierbaren dichtbij met persoonlijke gedenksieraden

Een dierbare verliezen is ontzettend verdrietig. Het gemis kan door een mooie herinnering een beetje worden verzacht. Er zijn veel verschillende manieren om jouw geliefde te herdenken. Laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden, zoals bijzondere, handgemaakte gedenksieraden.

Tastbare herinnering met een persoonlijke touch

Mooie herinneringen geven troost, helemaal als ze tastbaar zijn. Je hebt het gevoel dat degene waar je van houdt nog dicht bij je is. Kies voor een herinnering die bij jou past. Je kunt een kledingstuk laten vermaken tot een kussen, ergens in huis een mooi hoekje maken met dierbare foto’s of je kunt een mooi en stijlvol gedenksieraad laten maken.

Gedenksieraden in verschillende soorten

Een gedenksieraad staat symbool voor de herinnering en de energie van degene die je moet missen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie ring, ketting met hanger of een paar oorbellen, waarin ik dan met veel liefde en heel subtiel iets van jouw dierbare verwerk. Enkele voorbeelden zijn:

  • Een sieraad met een naam.
  • Sieraden met een vingerafdruk.
  • Een sieraad met een haarlokje.
  • Sieraden met as.
edelstenen

Voor de assieraden bied ik drie verschillende mogelijkheden:

  • De as en/of de vingerafdruk is discreet verstopt in of achter het sieraad.
  • De as is zichtbaar, maar onherkenbaar voor anderen, in emaille vastgebakken.
  • De as is herkenbaar verwerkt in transparante hars.
Mini-Jewels-eerlijk-goud
Mini-Jewels-handgemaakt
Mini-Jewels-duurzaam-goud

Luxe, Gedenksieraden van Mini-Jewels; helemaal op maat gemaakt

Naast de ringen worden ook andere sieraden speciaal voor jou op maat gemaakt.

Armband; bij je bestelling geef je de gewenste lengte of maat door. Ik maak alle armbandjes op maat, zodat ze perfect passen.

Alle kettingen zijn te dragen op drie verschillende lengtes, bijvoorbeeld 38-40-42 centimeter. En de verstelbare sluiting is mooi afgewerkt met een mooi bijpassend edelsteentje of ornamentje, zodat ook de rug is versierd.

Minimalistische Jewels, eerlijk en duurzaam

Mini-Jewels zijn allemaal gemaakt van zogenaamd groen goud  en natuurlijke edelstenen en ik zorg ervoor dat ieder sieraad is voorzien van een officieel keurmerk.  Mini-Jewels bestaan altijd uit eerlijk materiaal, alles wordt gemaakt van massief edelmetaal. What you see is what you get. Het is niet verguld, of met andere rare fratsen lijkend op goud.

"Super blij met de prachtige sieraden! Ze zijn nog mooier dan verwacht. Irene onwijs bedankt voor al je hulp, geduld en kundigheid in dit mooie aandenken!"

Wensen?

Vul hieronder vrijblijvend jouw wensen in en ik neem contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.