Gebruik van dierbaar goud in je sieraad

Gebruik-van-dierbaar-goud-in-je-sieraad

Gebruik van dierbaar goud in je sieraad

Goud met een emotionele waarde breng je meestal niet gewoon weg om te smelten in ruil voor geld. Uiteraard wil je dat graag terug zien in een voor jou heel bijzonder en dierbaar sieraad, met grote emotionele waarde.

Je dierbare sieraden kunnen worden verbouwt tot een nieuw sieraad met behoud van gravures of  bijzondere elementen. Maar het goud uit bijvoorbeeld een erfenis kan ook gesmolten worden en verwerkt worden in een heel ander ontwerp.

Gebruik-van-dierbaar-goud-in-je-sieraad-smelten

Samengesmolten goud

De trouwringen van haar overleden man en haarzelf werden versmolten tot één geheel.

De wens was een setje sixties sieraden met verwerking van voor altijd versmolten goud erin. Het goud werd tot draad verwerkt.  Alle verbindende delen en de ring werden gemaakt van het goud.  Ten slotte werden de sieraden geëmailleerd.

Veranderen gouden trouwringen

Dierbare ringen

Twee gouden ringen van vader en opa werden gesmolten en tot plaat verwerkt.
Er werd een mooie strakke mantelring van gemaakt, met een vingerafdruk bovenop de kop, met de handtekening van vader en opa aan weerszijden van de ring.

En aan de binnenkant van de ring werd nog een lokje haar verwerkt.

Gebruik-van-dierbaar-goud-in-je-sieraad-gieten
vingerafdruk op een herenring van dierbaar goud
Gebruik-van-dierbaar-goud-in-je-sieraad-bijzondere-opdracht-blad

Dierbaar goud

Goud met een emotionele waarde werd gesmolten en verwerkt tot een Jugendstill- achtige broche. Een blad met emaille omlijst door een gouden frame.

Gebruik-van-dierbaar-goud-in-je-sieraad-bijzondere-opdracht

Maak kennis met InnerJewels

Mijn naam is Irene Schildkamp, ik ben de drijvende kracht achter Innerjewels. Inmiddels heb ik 30 jaar ervaring in het vak goudsmeden en mijn hart ligt bij het emailleren van sieraden Naast het maken van  edelsteensieraden kun je ook bij me terecht voor handgemaakte  as-sieraden , gedenk-sieradenmoedermelk sieraden, en trouwsieraden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

"Ben echt heel blij met me nieuwe ring xxx"