As in een armband laten verwerken

as-in-je-armband-laten-verwerken

As in een armband laten verwerken

De gedenksieraden van InnerJewels zijn stijlvolle, luxe sieraden in edelmetaal naar jouw keus. Goud, zilver, multicolour… Er is veel mogelijk.

Hoe een gedenkarmband er precies uit komt te zien, is heel persoonlijk. Jouw smaak, wensen en het gevoel dat je hebt bij de herinneringen vormen samen het ontwerp. We bespreken met elkaar wat jij graag wilt en welk soort rouwsieraad van InnerJewels daar mooi bij aansluit. Zo weet je altijd zeker dat je een sieraad krijgt dat perfect bij jou past!

Houd jouw dierbaren dichtbij met persoonlijke gedenksieraden

Een dierbare verliezen is ontzettend verdrietig. Het gemis kan door een mooie herinnering een beetje worden verzacht. Er zijn veel verschillende manieren om jouw geliefde te herdenken. Laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden, zoals bijzondere, handgemaakte gedenksieraden.

Tastbare herinnering met een persoonlijke touch

Mooie herinneringen geven troost, helemaal als ze tastbaar zijn. Je hebt het gevoel dat degene waar je van houdt nog dicht bij je is. Kies voor een herinnering die bij jou past. Je kunt een kledingstuk laten vermaken tot een kussen, ergens in huis een mooi hoekje maken met dierbare foto’s of je kunt een mooi en stijlvol gedenksieraad laten maken.

‘De herinnering verbindt’

emaille

Emaille & as

Ik kan de as in kleurrijke emaille verwerken. Emaille is gekleurd glas in de vorm van korreltjes. Deze korreltjes worden vast gesmolten op edelmetaal;  zilver of goud. Hierdoor ontstaat een klein kunstwerkje met daarin de herinnering voor eeuwig versmolten.

Mini-Jewels-handgemaakt

Assieraden

De as-sieraden uniek en worden speciaal voor jou gemaakt. . Daardoor is elk sieraad uniek en bijzonder. Heb je speciale wensen? Laat het me weten!

emaille in sieraden

Werkwijze

Het sieraad met emaille wordt in de oven gebakken, op ongeveer 750 – 800 graden.  Tot slot voeg ik de as op het emaille toe. Na het bakken is de as duurzaam verbonden met de glaslaag. Het emaille is lichtvast en kan tegen water en de zon….

edelstenen

Armbanden met as erin verwerkt zijn er  in verschillende soorten

Een gedenksieraad staat symbool voor de herinnering en de energie van degene die je moet missen. Enkele voorbeelden zijn:

  • Een armband met een letter.
  • Een armband met een vingerafdruk.
  • Een armband met een haarlokje.
  • Een armband met as.
As-in-je-armband-laten-verwerken-Mini-Jewels-Mini-Jewels-armband-ovale-bedel

Met vingerafdruk

Je kunt ook een vingerafdruk laten maken in je armband. We kunnen een mooie bedel maken die in een dun schakelarmbandje van Mini-Jewels wordt geplaatst. Als je dat wilt aan 1 kant de as, aan de andere kant van de bedel de vingerafdruk.

kleurenmonster

De kleuren

Omdat er veel kleuren mogelijk zijn kun je een kleurenmonster bestellen. Zo kun je rustig thuis alles bekijken. Het kleurenmonster is emaille op zilver. De borg van € 5.- per kleur krijg je weer terug zodra de kleuren weer in mijn atelier terug zijn. De enige investering is  € 5.- plus de verzendkosten.

As-in-je-armband-laten-verwerken-Mini-Jewels-gouden-armband-ronde-bedel

As in je armband

Je kunt natuurlijk ook ervoor kiezen om de as in hars te verwerken. Kleurloos, dus je ziet het edelmetaal erdoor heen. Prachtig subtiel en elegant.

edelstenen

Geen hug… maar wel even voorstellen…

Naam: Irene Schildkamp
Leeftijd 62 jaar
Woonplaats: Weerselo
Dol op: mijn kleinkinderen, honden, aquarium en nootjes
Specialiteit: edelsmeden/ emailleren
Houdt niet van: massa productie

Maak kennis met InnerJewels

Mijn naam is Irene Schildkamp, ik ben de drijvende kracht achter InnerJewels. Inmiddels heb ik 30 jaar ervaring in het vak goudsmeden en mijn hart ligt bij het emailleren van sieraden Naast het maken van  edelsteensieraden kun je ook bij me terecht voor handgemaakte gedenk-sieraden , moedermelk sieraden en trouwsieraden.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in een sieraad waarin as wordt verwerkt? Heb je nog vragen? Laat dan vrijblijvend je gegevens hieronder achter, dan neem ik contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.