Gedenksieraden

Gedenk-sieraden

Gedenksieraden kunnen een enorme steun zijn. De troost vind je in het sieraad waar de as in is verwerkt, de vingerafdruk of een haarlokje…

Er zijn uiteraard verschillende mogelijkheden om een aandenken aan een overledene te verwerken in je sieraad… De gedenksieraden bij InnerJewels zijn wel anders dan gewoonlijk.  Bij mij vind je geen kokertjes met as, maar wel de as van de overledene dierbaar verwerkt in het prachtig gekleurde emaille. Of een vingerafdruk verwerkt in een uniek sieraad, een haarlokje van een overleden hond. Er is veel mogelijk!

Alle sieraden zijn handgemaakt, elk sieraad is uniek in zijn soort.

As-sieraden

Verliessieraden-assieraad

Vingerafdruk-sieraden

verliessieraden-vingerafdruk

Gebruik van dierbaar goud

Verliessieraden-veranderen

Gedenksieraden, uniek, handgemaakt en ambachtelijk

Elk gedenk-sieraad wordt speciaal voor jou gemaakt. Een tastbare herinnering aan een kind, geliefde, vader of moeder gesymboliseerd in een sieraad om voor altijd bij je te dragen.

As-ringen

asring

As-hangers

AS-HANGER

Gedenk sieraad met gebruik van dierbaar goud

Je dierbaar goud met een emotionele waarde breng je niet gewoon weg om te smelten of in ruil voor geld. Uiteraard wil je dat graag terug zien in een voor jou heel bijzonder en dierbaar sieraad, een gedenksieraad met grote emotionele waarde.

Je dierbare sieraden kunnen worden verbouwd tot een nieuw sieraad met behoud van gravures of  bijzondere elementen. Maar uiteraard kun je het goud uit bijvoorbeeld een erfenis ook laten smelten, zelfs wel waar je bij bent… en verwerkt worden in een heel ander ontwerp.