geboortestenen-van-april

April en de geboortestenen

Wie edelstenen zoekt voor de maand april heeft geluk, je hebt keuze uit 2 prachtige heldere edelstenen: witte topaas en diamant

Lees hier meer over witte topaas

-Krachtig en zuiver-
De witte topaas is fijn om je immuunsysteem te sterken en diamant is een versterker in de breedte zin van het woord.

En hier vind je meer informatie over diamant

De geboortestenen voor april, zijn ook de edelstenen behorend bij sterrenbeeld Leeuw.
Lees hier verder over het sterrenbeeld Leeuw

edelstenen

April en de geboortesteen witte topaas

Wit is de kleur van helderheid, reiniging. Deze edelsteen helpt negativiteit te transformeren naar optimisme, vertrouwen en liefde. Witte topaas kan je ondersteunen bij verkoudheid, griep en longontsteking. Verder is deze edelsteen goed bij problemen met de maag, milt en eetstoornissen, in het bijzonder anorexia. Tegen hormoonschommelingen bij de overgang.

Witte topaas helpt ook bij affirmaties en bij visualisaties, manifestaties en meditaties.
Ook voor mensen met oude gewoontes en verslavingen tegen terugval en sterk te blijven bij je nieuwe keuze en of manier van leven. Geeft je inzicht in je zielendoel.

Verwisselbare edelsteenschakel voor de InnerJewels armband

De geboortesteen van april is ook diamant

Diamant is heel zuivere, geconcentreerde lichtenergie en bijzonder krachtig en intens. Het bevordert hierdoor spirituele inzichten en helderziendheid.
Voor kracht.

Diamant is voor zover bekend het hardste materiaal dat in de natuur voorkomt en is dan ook het ijkpunt voor hardheid 10 op de hardheidsschaal van Mohs. De steen kan kleurloos zijn maar ook geel, bruin, groen, blauw, roze en rood.
Een briljant is een diamant die ‘briljant’ geslepen is. Van de verschillende slijpvormen waarin diamanten geslepen worden is dit de populairste vorm. Briljant geslepen diamanten zijn rond van vorm en tellen 56 facetten. Er zijn veel verschillende slijpvormen waar diamant in wordt geslepen, peervormig, hartvormig enz enz.