Garantie, klachten en retourneren

Retourneren

Retourneren
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om je product terug te sturen. Je krijgt dan het volledige bedrag terug gestort. Enkel de kosten voor verzenden van je thuis naar InnerJewels zijn voor eigen rekening.  Wil je dan wel het sieraad verzenden zoals het gekomen is? Op dezelfde manier inpakken, met aandacht en liefde zodat het onderweg geen deukjes oploopt, verpakken in een doosjes en het verzenden zoals het ook naar jou is gekomen?

Dus…..Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan mij worden geretourneerd. Om gebruik te maken van dit recht, kun je contact met me opnemen via info@InnerJewels.nl.
Ik zal het verschuldigde orderbedrag minus de rourzending binnen 14 dagen na aanmelding van je retour, als het artikel weer terug is bij mij, terugstorten.

Uitzonderingen retourneren

Uitzondering retourneren

  • Sieraden die op maat gemaakt zijn, volgens je eigen voorkeuren, hoeven niet retour geaccepteerd te worden.
  • Sieraden met moedermelk erin verwerkt.
  • Sieraden met as erin verwerkt
  • Sieraden met haartjes erin verwerkt
  • Sieraden met speciaal voor jou aangebrachte symbolen en tekens kunnen ook niet retour.
  • Sieraden die gedragen zijn kunnen natuurlijk ook niet retour. Dat is te zien aan verbroken stickers, gebruikssporen en/of schade aan het sieraad.

Garantie

InnerJewels garandeert in het geval van koop/verkoop en vervaardiging van sieraden, gedurende een termijn van zes maanden, de afwezigheid van gebreken die zich openbaren na aflevering. In het geval van reparaties garandeert InnerJewels gedurende een termijn van drie maanden de afwezigheid van gebreken, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen, voor zover die betrekking hebben op de door hem gerepareerde/vervangen onderdelen. De consument heeft recht op kosteloze vervanging van gebrekkige onderdelen binnen redelijke tijd. Daarnaast heeft de consument recht op kosteloos herstel, schadeloosstelling, prijsvermindering en ontbinding van de overeenkomst, zoals dat hem op grond van de wet is toegekend.

InnerJewels staat niet in voor gebreken, die na de aflevering van de producten zijn ontstaan als gevolg van ondeskundig gebruik, of gebrek aan zorgvuldigheid van de zijde van de consument, of die het gevolg zijn van veranderingen die de consument of derden aan het product hebben aangebracht. Evenmin staat InnerJewels in voor de eventueel ontstane schade als gevolg van deze gebreken.

Maar…InnerJewels zou InnerJewels niet zijn als we het niet zouden willen oplossen. Problemen leg je gewoon neer bij me en we komen er altijd wel uit!

 

Gegevens InnerJewels

InnerJewels, Irene Schildkamp
Adres: Oude Weerseloseweg 1A, 7595 MX Weerselo
Info@innerjewels.nl
Tel. 0541-662575 of 06-23379642

KvK:  08104022
BTW: 061412521/B01

Bankgegevens:
KNABbank: IBAN NL89KNAB0256469989

Downloadformulier

Hieronder de link naar de printbare versie van het garantie & retournerenformulier.

Garantie en Retourneren