As en emaille in je ring

as-verwerken-in-het-emaille

As en emaille in je ring

as-in-een-ring-laten-verwerken

Emaille in je sieraad

Emaille is gebakken glas met een kleurpigment erin. Het wordt als een dun laagje opgebracht ter versiering van het edele metaal. Emaille is glad en dus hygiënisch, het is erg hard, onbrandbaar en duurzaam, het is goed bestand tegen inwerking van veel chemische stoffen en tegen verkleuring door uv-straling. Je mag dus met je sieraad met emaille gerust zonnen en zwemmen.

Transparante emaille waar wij mee werken, geeft een prachtige kleur en een bijzonder kunstzinnig aspect aan je sieraad. Er kunnen enorm veel kleuren gebruikt worden en emaille kan door middel van verschillende technieken worden verwerkt. Op die manier kun je kunstwerkjes maken die nooit een tweede keer hetzelfde worden.
Van massa productie is dus geen sprake. Je bent verzekerd van een uniek kunstwerkje.

edelstenen

As in je ring

De asring is uniek en speciaal. ‘De herinnering verbindt’

De as-ringen bij InnerJewels zijn wat anders dan gewoonlijk. Wij verwerken de as zichtbaar, maar niet herkenbaar als as, in het emaille. Het wordt in het emaille in de oven vastgebakken. De as laat niet los uit het emaille, kan tegen water en is lichtvast. Het is een prachtige toevoeging in het kleurrijke emaille.

As, voor altijd versmolten, een duidelijk teken van verbondenheid die geen grenzen kent.

edelstenen
as-in-een-ring-laten-verwerken-dierbaar-goud
asring-zilver
as-ring-vingerafdruk

Emaille en as in je ring. Hoe gaat dat?

as-verwerken-in-het-emaille

Emaille en as in je ring bestellen

Als je je ring naar keuze bestelt hebt sturen wij een kokertje op waar de as veilig in kan worden vervoerd. Eén theelepeltje as is ruimschoots voldoende.

Als de ring gemaakt is wordt deze opgestuurd om er zeker van te zijn dat hij past. Is hij naar wens dan gaan we de ring emailleren. Daarna brengen we de as aan. We brengen de as meestal op de donkerste kleur aan. Daarna gaat het sieraad de oven in en wordt op rond 800 graden gebakken. Door de hitte wordt het emaille weer vloeibaar en wordt de as voor altijd versmolten.

Van het aanbrengen van de as op je ring wordt altijd een foto gemaakt. We maken trouwens van het hele proces meerdere foto’s. Deze komen op een beveiligde prive pagina van de toekomstige eigenaar van het sieraad zodat je steeds op de hoogte bent van de status van je sieraad.

gedenksieraden-en-mini-jewels-as polka
As-ring-emaille
zilveren-ring-met-as-en-emaille

Een handgemaakte ring speciaal voor jou

Hoe gaat dat nu precies in zijn werk met een ring op maat laten maken?

Wil je een ring die net iets afwijkt van een ring die in de shop staat? Geen enkel probleem, dat kan natuurlijk altijd. We maken alles zelf, er kan altijd van alles aangepast worden.

Heb je een speciaal idee? Dan gaan we eerst overleggen. Helemaal vrijblijvend. Vul het formulier hier onder in of neem contact met ons op. We gaan dan kijken of jouw wensen en onze stijl bij je past. Of het op alle fronten een haalbaar plan lijkt. Kies je voor ons en wij voor jou? Leuk! Dan kunnen we verder.

Vervolgens gaan we een schetsje en prijsopgave maken voor jouw speciale en unieke ring. Keur je die goed? Dan is de wederzijdse vrijblijvendheid een opdracht geworden. We vragen 50% aanbetaling en dan wordt van de schets een serieuze tekening gemaakt en kun je nog 2 keer iets aanpassen dat je toch liever anders zou willen.

Goedgekeurd? Dan gaan we het sieraad voor je maken.

De tekening blijft eigendom van InnerJewels en mag dus niet gebruikt worden door derden. En er kan langere tijd overheen gaan, want alles moet ontworpen en getest worden. Daarna heb je je heel bijzondere en unieke handgemaakte ring, speciaal voor jou ontworpen in handen. Oh nee, aan de handen… Alvast veel plezier met uitzoeken!

Neem contact met ons op. Je kunt direct een mail sturen: info@innerjewels.nl, je kunt bellen of Whatsappen: 06 23 37 96 42 of je vult onderstaand formulier in en dan nemen wij contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.