06 23 37 96 42|info@innerjewels.nl
edelstenen2022-04-08T11:53:03+02:00
asverwerking-onzichtbaar-ring
amazoniet-oorbellen
aquamarijn-blauw
tanzaniet-armband

Edelstenen

Wist je dat edelstenen eigenlijk net als mensen zijn? Individuen met een eigen karakter en specifieke kracht. Als je een klik hebt, voel je je sterker en plezieriger. En ze hebben niet alleen helende krachten, ze zijn natuurlijk ook heel mooi om te zien!

Een persoonlijke sieraad met een edelsteen

Je kunt je sieraden met edelstenen zo persoonlijk mogelijk maken. Daarbij kun je tal van keuzes tegen komen waar een uitleg handig bij is. Wij helpen je hierbij graag!

Wij kunnen je helpen met de keuze voor je beste edelsteen voor je gewenste sieraad. Wij kunnen als je dat wilt voor je uitzoeken welke steen je nu het beste kan dragen en ook welke liever niet, dat is ook belangrijk te weten.

Je sieraad met edelsteen in wording

Omdat onze sieraden zo persoonlijk zijn willen we graag verbonden blijven tijdens het maken van je sieraad met je beste edelsteen. Je krijgt een persoonlijke pagina met een inlogcode waar je het maakproces kunt volgen. Je kunt zelf de keuze maken voor je edelsteen, de foto daarvan komt ook op je persoonlijke pagina en je kunt zien hoe het model in praktijk eruitziet.

Zo blijven we contact houden tijdens de levertijd.

Edelstenen voor een sieraad

De edel- en halfedelstenen hebben prachtige kleuren, bijzondere structuren en er zijn heel veel varianten. Al eeuwen gebruiken mensen de kracht van edelstenen: ze worden gebruikt als talisman of amulet en soms worden ze zelfs verpulverd tot medicijnen! Zonde dus om in je broekzak te verstoppen of aan een simpel koordje te dragen.

De kracht van edelstenen

Welke edelsteen kun je het beste dragen?
Wij kunnen voor je uitzoeken welke steen je nu het beste kan dragen en ook welke liever niet, dat is ook belangrijk te weten. Dit kunnen we doen via een foto met e-mail contact of een life bezoekje aan het atelier in Weerselo.
Dat is gratis bij de aanschaf van een sieraad. Zonder sieraad zijn de kosten daarvoor (duurt ongeveer 20 minuten) € 45.-

Klanten zeggen:

Ik heb ondertussen best een hele collectie sieraden én stenen uit de Inner Jewels serie van Irene Schildkamp. Armband, ketting, ringen en oorbellen. Irene voelt precies aan welke steen passend is bij jou en waar deze jou in kan versterken. Ze test dit ook uit en laat jou ook voelen of de steen iets voor je doet. Irene leert je ook welke stenen goed met elkaar te combineren zijn. Ben nog steeds heel blij met alle sieraden en wissel regelmatig van steen, passend bij wat ik die dag ga doen.

Marjon Tjepkema

edelstenen

Jouw wens voor een edelsteen sieraad

Wil je ook graag een sieraad met een edelsteen en wil je graag eerst overleggen of heb je een vraag? Of misschien heb je wel een wens voor een sieraad die je hier niet kunt vinden.

Laat dan vrijblijvend je gegevens hier achter en we nemen contact met je op.

Stuur je wensen:

  • Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ga naar de bovenkant