Wolfmaan, Supermaan, Bloedmaan en de energie van edelstenen

Wolfmaan-Supermaan-bloedmaan-energie-edelstenen

Wolfmaan, Supermaan en bloedmaan en de energie van edelstenen

Ongeveer elke 28 dagen is er sprake van een volle maan.
In 1 jaar kunnen er circa 13 volle manen verschijnen. Elk van die 13 volle manen heeft een eigen, unieke energie en betekenis. HSP-ers kunnen (onbewust) extra open staan voor deze energie en deze als intens ervaren. Synoniemen voor de Wolfsmaan zijn IJsmaan en Maan na Kerst. Dit is vaak een ijskoude periode.

Een prachtige periode om ook je stenen van meer energie te voorzien!

Supermaan

Een Supermaan is een volle maan die groter en helderder opkomt dan gewoonlijk. Dit is omdat de maan relatief dichter bij de aarde staat, waardoor de maan groter lijkt.

Een Bloedmaan

De maan beweegt zich door de schaduw van de aarde, zodat er geen direct zonlicht meer op het maanoppervlak valt en de hele maan veel donkerder is dan normaal.

Superbloedmaan

Het lijkt vreemd dat wanneer de Maan volledig verduisterd is, deze rood van kleur wordt in plaats van simpelweg donker. Want, de Maan bevindt zich recht achter de Aarde, ongeveer in het midden van haar schaduw. Hoe kan er dan toch nog licht op de Maan vallen, en waardoor is dat licht dan rood? De oorzaak hiervan is dat er inderdaad geen direct zonlicht op de Maan valt, maar sommige lichtgolven van de Zon vallen door de aardatmosfeer, worden hierdoor een beetje afgebogen (zoals in een lens) en kunnen hierdoor toch de Maan treffen. Dit effect is sterker voor licht met een lange golflengte (rood licht) dan voor licht met een korte golflengte (blauw licht). Het gevolg is dat rood zonlicht (gedeeltelijk) wordt afgebogen in de aardatmosfeer en nog op de Maan kan vallen, terwijl blauw licht (en de meeste andere kleuren) de Maan niet meer kan bereiken.

In dit geval is het dus een Superbloedmaan.

Reinigen, ont- en opladen

Als er een steen wordt gedragen of als er een steen in de ruimte ligt of staat, is er een wisselwerking tussen de steen en de omgeving. Er wordt energie afgegeven, spanning opgenomen en die spanning wil ook de steen graag kwijt. Anders kan hij  dof worden of zelfs barsten.

Het reinigen is de eerste stap van het hele proces.  Dat kan op twee manieren gedaan worden. Over het algemeen kan de steen met sieraad en al in een glas water gezet worden. Maar niet elke steen kan tegen water. Kijk bij de edelstenen hoe het precies zit met jouw steen. Als je edelsteen er niet bij staat mag je me altijd even mailen.

De energie van edelstenen

De edelstenen van InnerJewels zijn krachtig, sterk en puur.
Als je de stenen draagt voeg je daar je eigen energie aan toe. Je draagt die stenen niet voor niets. Vaak tenminste niet. Je kiest ze uit met een bepaald gevoel, of je hebt ze laten uittesten omdat de energie van die stenen iets toevoegt voor je.

Waarom zou je dan niet de moeite nemen de stenen te reinigen en weer op te laden, zodat je er nog lang plezier van hebt.

Opladen in de maan

De semi transparante stenen die bij het gevoel horen, worden opgeladen in het licht van de volle maan. Leg ze in de vensterbank of als de tuin afgesloten is kun je ze buiten leggen.

Semi transparante stenen zijn bijvoorbeeld, rozenkwarts, maansteen, amethist, chalcedoon, chrysopraas….

Maak gebruik van de superbloedmaan:

  1. Ruim je huis op, want je hebt nu toch vaak meer energie en dan slaap je ook beter.
  2. Zorg voor extra rust. Zorg voor een donkere slaapkamer!
  3. Mediteer over wat je wenst….en doe een volle maan meditatie (tip: meditation moments app van Michael Pilarczyk)
  4. Breng rust en reinheid in je huis.
  5. Reinig je edelstenen en laad ze op in het volle maanlicht!

Maak kennis met InnerJewels

Mijn naam is Irene Schildkamp, ik ben de drijvende kracht achter Innerjewels. Inmiddels heb ik 30 jaar ervaring in het vak goudsmeden en mijn hart ligt bij het emailleren van sieraden Naast het maken van  edelsteensieraden kun je ook bij me terecht voor handgemaakte  as-sieraden , gedenksieraden , moedermelk sieraden, en trouwsieraden

Kan ik iets voor je doen? Vul vrijblijvend je wens in en ik neem contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.