Sugiliet in je sieraad

Sugiliet-in-je-sieraad

Sugiliet in je sieraad

Deze steen is in basis paars-violet, maar er kan rood, zwart en grijs in de steen aanwezig zijn. De witte lijnen die bij charoiet horen komen niet voor in deze steen.

Dit is een heel versterkende steen, in grote zelfstandigheid te kunnen leven zonder afhankelijk te zijn. Daardoor kun je optimistischer in het leven staan.

Technische gegevens

Vindplaats :  Zuid-Afrika
Hardheid : 6.5-7
Groep: Korund
Bestanddeel: Kalium, natrium, ijzer, mangaan, silicium
Dierenriem: Vissen

Sugiliet-in-je-sieraad-ring

De kleur en de energie

Kleur: paars
Chacra: stuitchakra of kruinchakra
Het paars kan samengaan met rood. Dan is de werking activerend. Of er zit meer violet bij, dan is de werking rustgevend.  Kijk naar de beweging in de steen. Hoe wilder de lijnen des te sterker de stroming.

edelstenen

Kwaliteiten van Sugiliet

Een nieuwetijdssteen, sinds de 20e eeuw bekend. Deze steen werkt sterk op het immuunsysteem en is weerstandverhogend. Je wordt sterker, de energie stroomt beter door. Ook een goede hulp om neurosen te doorbreken en inzicht te scheppen. Vluchten in bijvoorbeeld verslavingen of slachtoffergedrag is met het nieuwe inzicht dan niet meer nodig….

Kernkwaliteit: Zelfstandigheid bevorderen

edelstenen
Sugiliet-in-je-sieraad-hanger
Sugiliet-in-je-sieraad-schakelketting

Onderhoud

Twee keer per maand ontladen in een schaaltje hematiet steentjes. Daarna in het maanlicht of op een bergkristal cluster weer opladen.
Meer tips ? Kijk dan op reinigen, ontladen en opladen van je sieraad.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.