Rozenkwarts in je sieraad

Rozenkwarts-in-je-sieraad

Rozenkwarts in je sieraad

De roze steen bevordert creativiteit en is een fijne liefdevolle steen voor kinderen. Het verzacht en versterkt het gevoel voor eigenwaarde. Het helpt ervaringen, negatief én positief, te verwerken. Draag vaker rozenkwarts in je sieraden als je vaak kinderen in je omgeving hebt. Deze energie werkt fantastisch voor de kids…

Rozenkwarts in je sieraad

Een fijne steen om in contact te blijven met een zachte gevoelssfeer.  Voor creatieve mensen is het een inspirerende steen, voor mensen die meer met het materialistisch stuk van de wereld te maken hebben kan de steen een verzachtende invloed hebben. Deze mooie halfedelsteen staat voor geborgenheid, onvoorwaardelijke liefde en veiligheid.

Kinderen kiezen vaak een rozenkwarts door de natuurlijke zachte afstemming die kinderen vaak ook hebben.  Ook een goede hulp om kinderen niet te snel groot te laten worden. Voor de pubertijd is rozenkwarts ook ’n hele goede hulp voor de groei naar volwassenheid terwijl de verbondenheid van de kindertijd toch binnen bereik blijft. Voor volwassenen blijft de rozenkwarts goed omdat hij je weer in contact kan brengen met hun gevoelens en deze niet steeds te onderdrukken.

Rozenkwarts-in-je-sieraad-edelsteenhanger
rozenkwarts-in-je-sieraad-oorbellen

Onderhoud van rozenkwarts in een sieraad

Twee keer per maand ontladen in een glas schoon water, liefst spa blauw of gedemineraliseerd water. Kort in de zon weer opladen.
Meer tips ? Kijk dan op reinigen, ontladen en opladen van je sieraad.

edelstenen

Rozenkwarts in je sieraad voor je hartchakra, het 4e chakra

De kleuren roze en groen komen in het hartchakra bij elkaar. Roze voor de liefdevolle energie en groen voor de rust en groei.

Het vierde chakra is het chakra voor emotionele intelligentie. Liefde en acceptatie van jezelf is hier centraal. Trauma’s in de emotionele sfeer hebben enorme invloed op je hartchakra en verzwakken je immuunsysteem.

Bij dit chakra hoort het element lucht. Lucht heeft te maken met adem en beweging. Denk maar aan de uitdrukking: ‘je hart luchten’.

Dit chakra ligt in het midden van onze zeven chakra’s en vormt de verbinding tussen het spirituele en het aardse. Werken vanuit het hart kan je helpen om de andere chakra’s te voeden en te openen, omdat dit chakra de verbinding legt.

Dit chakra staat voor liefde, compassie en echte verbinding met jezelf, de mensen en alles wat leeft om je heen. Als we ons hart kunnen openen voor onszelf, anderen en alles om ons heen creëren we verbinding en groei.

Je ontwikkelt je intuïtie door je hart te openen. Zo kun je voelen wat je lichaam vertelt aan je geest en andersom. We kunnen meevoelen en meeleven met anderen vanuit dit chakra.

edelstenen

Technische gegevens

Vindplaats :  Brazilië, Namibië, Kenia, Madagaskar
Hardheid : 7
Groep: Kwarts
Bestanddeel: mangaan, ijzer
Dierenriem: Kreeft, Stier

Rozenkwarts-in-je-sieraad-armband

De kleur en de energie

Kleur: roze
Chacra: hartchakra
Deze halfedelsteen is transparant, soms semi-transparant en de intensiteit van de kleur kan variëren.

Rozenkwarts in je sieraad speciaal voor jou?

Wil je ook graag een heel speciaal sieraad met rozenkwarts? Neem dan vrijblijvend contact met me op en laat je wensen weten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.