Rozenkwarts in je sieraad

Rozenkwarts-in-je-sieraad

De zachte roze steen bevordert creativiteit en is een fijne liefdevolle steen voor kinderen. Het verzacht en versterkt het gevoel voor eigenwaarde. Het helpt ervaringen, negatief én positief, te verwerken.

Rozenkwarts in je sieraad

Een fijne steen om in contact te blijven met een zachte gevoelssfeer.  Voor creatieve mensen is het een inspirerende steen, voor mensen die meer met het materialistisch stuk van de wereld te maken hebben kan de steen een verzachtende invloed hebben.

Technische gegevens

Vindplaats :  Brazilië, Namibië, Kenia, Madagaskar
Hardheid : 7
Groep: Kwarts
Bestanddeel: mangaan, ijzer
Dierenriem: kreeft, stier

Rozenkwarts-in-je-sieraad-armband

De kleur en de energie

Kleur: roze
Chacra: hartchakra
Deze halfedelsteen is transparant, soms semi-transparant en der intensiteit van de kleur kan variëren. Zoals alle roze stenen werkt deze zacht in op het hartchakra

Kwaliteiten van Rozenkwarts

Deze mooie halfedelsteen staat voor geborgenheid, onvoorwaardelijke liefde en veiligheid.

Kinderen kiezen vaak een rozenkwarts door de natuurlijke zachte afstemming die kinderen vaak ook hebben.  Ook een goede hulp om kinderen niet te snel groot te laten worden. Voor de pubertijd is rozenkwarts ook ’n hele goede hulp voor de groei naar volwassenheid terwijl de verbondenheid van de kindertijd toch binnen bereik blijft. Voor volwassenen blijft de rozenkwarts goed omdat hij je weer in contact kan brengen met hun gevoelens en deze niet steeds te onderdrukken.

Kernkwaliteit: dicht bij jezelf blijven

Ook een fijne steen om in de ruwe vorm in een slaapkamer te plaatsen. Zet er voor de extra bescherming dan ook een labradoriet bij!

rozenkwarts-in-je-sieraad
Rozenkwarts-in-je-sieraad

Onderhoud

Twee keer per maand ontladen in een glas schoon water, liefst spa blauw of gedemineraliseerd water. Kort in de zon weer opladen.
Meer tips ? Kijk dan op reinigen, ontladen en opladen van je sieraad.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.