Malachiet in je sieraad

Malachiet-in-je-sieraad

Malachiet in je sieraad laten verwerken? InnerJewels is gespecialiseerd in het maken van unieke sieraden met de halfedelsteen malachiet.

De werking van malachiet

Malachiet is een groene halfedelsteen, met belijning erin die heel rustig kan zijn, zelfs soms nauwelijks aanwezig is, of juist heel sterk en grillig naar voren komt. Deze prachtige en bijzondere steen kan de weg naar vernieuwing en verandering duidelijk maken waardoor nieuwe groei mogelijk is.

Waarom kies je voor een sieraad met malachiet?

Misschien ben je gewoon dol op groen….En op heel bijzondere stenen…. Maar deze malachiet heeft meer in zijn mars!

Wanneer je zoekt naar een doorbraak in vastgeroeste patronen kan deze bijzondere steen veel voor je betekenen. Daarnaast helpt deze steen door het koper dat in de steen zit ontladend en afdrijvend voor met name urinezuren. Goed bij o.a. reumatische klachten dus!

Armbanden met malachiet

Als erkend goudsmid maak ik sieraden met edelstenen op maat. Zo kun je ook bij me terecht voor een armband, hanger of ketting met malachiet.

Kies een steen met de juiste belijning, want elke steen is uniek! Neem daarvoor contact met me op.

malachiet-in-je-sieraad-armband

Combineer en varieer

Het leuke is dat je de edelstenen en de halfedelstenen in de schakel kunt vervangen voor een schakel met een andere edelsteen. Zo kun je de edelstenen en dus de sieraden aanpassen naar je wens van die dag.

Zie ook combineeer en varieer van sieraden.

edelstenen

Hartchakra, 4e chakra

De kleuren roze en groen komen in het hartchakra bij elkaar. Roze voor de liefdevolle energie en groen voor de rust en groei.

Het is het chakra voor emotionele intelligentie. Liefde en acceptatie van jezelf is hier centraal. Het staat voor de liefde, zachtheid naar jezelf en anderen, geborgenheid, vertrouwen, hoop en het vinden van balans. Trauma’s in de emotionele sfeer hebben enorme invloed op je hartchakra en verzwakken je immuunsysteem.

Draag dan malachiet, chrysopras, of een andere groene steen.

edelstenen
malachiet-in-je-sieraad-hanger

Technische gegevens

Kleur: groen|
Vindplaats: Australië, Zuid-west Afrika, USA
Hardheid: 3.5 – 4
Bestanddeel: koper
Dierenriem: steenbok

malachiet-in-je-sieraad-Azuriet-Malachiet

Azuriet-Malachiet

Het samengaan van deze twee mineralen, groen en blauw, in één steen is betrekkelijk zeldzaam, met als enige vindplaats Arizona USA. Vanwege de fraaie kleuren is azuriet-malachiet geliefd voor het maken van sieraden.

Deze mooie halfedelsteen is goed te dragen bij maag, nieren en gal problemen. Ook om in balans te komen bij psychische problemen.

Malachiet dragen bij

  • reumatische klachten
  • verzuurde emoties en gevoelens
  • gewrichtsontstekingen
  • menstruatiestoornissen
  • gezichtsvermogen problemen
  • hoofdpijn

Onderhoud

Malachiet is gevoelig voor zeep, water en zon. Ontladen in een schaaltje hematiet stenen en opladen op een bergkristal cluster. Meer en uitgebreidere tips?  Kijk dan op reinigen, ontladen en opladen van je sieraad

Voor de steenbok

Een steenbok is vaak praktisch, ambitieus en wilskrachtig. Vaak individualistisch en kritisch. Lichamelijk zijn de zwakke punten van een steenbok vaak huid, gewrichten en spijsvertering. Malachiet een dan een fijne steen!

Maak kennis met InnerJewels

Mijn naam is Irene Schildkamp, ik ben de drijvende kracht achter Innerjewels. Inmiddels heb ik 30 jaar ervaring in het vak goudsmeden en mijn hart ligt bij prachtige en krachtige edelstenen en het emailleren van sieraden. Naast het maken van  edelsteensieraden kun je ook bij me terecht voor handgemaakte  as-sieraden , gedenksieraden , moedermelk sieraden, en trouwsieraden

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in een sieraad waarin malachiet is verwerkt? Heb je nog vragen? Laat dan hieronder vrijblijvend je gegevens achter, dan neem ik contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.