Larimar in je sieraad

Larimar-in-je-sieraad

Larimar in je sieraad laten verwerken? InnerJewels is gespecialiseerd in het maken van unieke sieraden met de halfedelsteen Larimar.

De werking van Larimar

Larimar is een halfedelsteen. Het is een prachtige zeeblauwe halfedelsteen als inspiratiebron voor de zelfontwikkeling en kracht. Tegen botontkalking, of preventief een hele goede keus. Ook bij andere problemen aan het beendergestel is het een goede steen.
Een goede edelsteen om uw spiritualiteit te integreren in uw dagelijks leven. Vanuit oude kennis een nieuw begin kunnen en durven maken.

Wanneer kies je voor een sieraad met Larimar?

Larimar geeft geestelijke en spirituele kracht. Om nieuwe kennis te integreren in het dagelijkse leven. Tegelijk leert de steen ons om te accepteren dat de dingen in het leven gaan zoals ze gaan.

Sieraden met Larimar

Als erkend goudsmid maak ik sieraden met edelstenen op maat. Zo kun je ook bij me terecht voor sieraden met larimar.

Larimar, de echte is best zeldzaam en dus kostbaar. Vaak worden restjes larimar gemalen en geperst tot een nieuwe steen. Dus dan is het wel echt materiaal van de larimar, maar de mooie wolkjes aftekening ontbreekt en de werking is ook teniet gedaan.

Larimar-in-je-sieraad-schakelketting

Combineer en varieer

Het leuke is dat je de edelstenen en de halfedelstenen in de schakel kunt vervangen voor een schakel met een andere edelsteen. Zo kun je de edelstenen en dus de sieraden aanpassen naar je wens van die dag.

Zie ook combineeer en varieer van sieraden.

Keelchakra

Larimar werkt helend voor je keelchakra. Het keelchakra is het vijfde chakra en staat voor het centrum die onze spraak en creatieve expressie beheerst. Het keelchakra bevindt zich aan de basis van de keel, in de V, die is gevormd in het centrum van het sleutelbeen. De energie van dit chakra zal bepalen hoe eerlijk we voor onszelf zijn, hoe goed we ons kunnen uitdrukken. Spreek en wordt gehoord. We ontdekken dat onze keuzes, om het even hoe klein of onbelangrijk ze ook kunnen zijn, gevolgen hebben.

Je kunt aan het stemgeluid horen hoe het met de energie van het vijfde Chakra is. Een hele zachte stem en verlegenheid kan in verbinding staan met onderontwikkeling, een hele harde stem en de onderbreking van anderen in een gesprek kan wijzen op overactiviteit.

Larimar-in-je-sieraad-hanger
Larimar-in-je-sieraad-schakelhanger
Larimar-in-je-sieraad-ring
Larimar-in-je-sieraad-armband-zilver

Technische gegevens

Andere naam: Atlantissteen
Kleur: licht blauw met witte wolkjes
Vindplaats :  Dominicaanse Republiek
Hardheid : 6
Bestanddeel: Calcium, Koper, Magnesium.

Larimar-in-je-sieraad-armband-roodgoud

Larimar dragen bij

  • Botontkalking
  • Bij innerlijke onrust
  • Meditaties
  • Pijnlijke gewrichten
  • Stijfheid in de gewrichten
  • Ontstekingen in de gewrichten

Onderhoud

Ontladen in een glas schoon water, liefst spa blauw of gedemineraliseerd water. Daarna in het zonlicht weer opladen. Omdat deze steen gevoelig is voor licht beter afdekken met een zakdoek of iets dergelijks. Meer en uitgebreidere tips lezen? Kijk dan op reinigen, ontladen en opladen van je sieraad

Voor de Leeuw

Iemand met het sterrenbeeld Leeuw weet precies wat hij wil. Hij of zij vindt het leuk anderen te enthousiasmeren. Een Leeuw is moedig, dominant, wilskrachtig, positief en zelfverzekerd.

Het is voor een leeuw soms goed even een pasje terug te doen en te kijken naar het eigen innerlijk. Zelfreflectie waar de nieuwe kansen liggen.

Maak kennis met InnerJewels

Mijn naam is Irene Schildkamp, ik ben de drijvende kracht achter Innerjewels. Inmiddels heb ik 30 jaar ervaring in het vak goudsmeden en mijn hart ligt bij het emailleren van sieraden Naast het maken van  edelsteensieraden kun je ook bij me terecht voor handgemaakte  as-sieraden , gedenksieraden , moedermelk sieraden, en trouwsieraden

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in een sieraad waarin maansteen is verwerkt? Heb je nog vragen? Laat gerust je gegevens achter hieronder, dan neem ik heel vlot contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.