Ketting met rozenkwarts

rozenkwarts-in-een-ketting

Ketting met rozenkwarts

Deze mooie halfedelsteen staat voor geborgenheid, onvoorwaardelijke liefde en veiligheid.

Kinderen kiezen vaak een rozenkwarts door de natuurlijke zachte afstemming die kinderen vaak ook hebben.  Ook een goede hulp om kinderen niet te snel groot te laten worden. Voor de pubertijd is rozenkwarts ook ’n hele goede hulp voor de groei naar volwassenheid terwijl de verbondenheid van de kindertijd toch binnen bereik blijft. Voor volwassenen blijft de rozenkwarts goed omdat hij je weer in contact kan brengen met hun gevoelens en deze niet steeds te onderdrukken.

Kernkwaliteit: dicht bij jezelf blijven

Rozenkwarts in je ketting

Het is een fijne steen om in contact te blijven met een zachte gevoelssfeer.  Voor creatieve mensen is het een inspirerende steen, voor mensen die meer met het materialistisch stuk van de wereld te maken hebben kan de steen een verzachtende invloed hebben.

Heb je kinderen? Draag dan rozenkwarts in je ketting; de kinderen hebben baat bij de liefdevolle energie van rozenkwarts.

Ketting met rozenkwarts

Als erkend goudsmid maak ik sieraden met edelstenen op maat. Zo kun je ook bij me terecht voor kettingen met rozenkwarts. Mooie echte halfedelstenen worden gecombineerd met een bijzonder slot, ornamenten of symbolen. Vraag naar de mogelijkheden!

ketting-met-rozenkwarts

Geboortesteen

Rozenkwarts is de geboortesteen van juni.

Een geboortesteen is een edelsteen waarvan men gelooft dat het geluk brengt voor specifieke mensen. Namelijk voor mensen die in die bepaalde maand geboren zijn, of een speciale band hebben met een maand, die bij de geboortesteen hoort. De geboortesteen kan dan bij de drager als een soort talisman of amulet werken.

edelstenen

Het hartchakra – 4e chakra

De kleuren roze en groen komen in het hartchakra bij elkaar. Roze voor de liefdevolle energie en groen voor de rust en groei.

Het vierde chakra is het chakra voor emotionele intelligentie. Liefde en acceptatie van jezelf is hier centraal. Trauma’s in de emotionele sfeer hebben enorme invloed op je hartchakra en verzwakken je immuunsysteem. Draag dan meer roze en groene edelstenen in je sieraden.

edelstenen
ketting-rozenkwarts-schakelhanger

De kleur en de energie

De kleur en de energie

Kleur: roze
Chacra: hartchakra
Deze halfedelsteen is transparant, soms semi-transparant en der intensiteit van de kleur kan variëren. Zoals alle roze stenen werkt deze zacht in op het hartchakra.

Technische gegevens

Technische gegevens

Vindplaats :  Brazilië, Namibië, Kenia, Madagaskar
Hardheid : 7
Groep: Kwarts
Bestanddeel: mangaan, ijzer
Dierenriem: kreeft, stier

Onderhoud

Twee keer per maand ontladen in een glas schoon water, liefst spa blauw of gedemineraliseerd water. Kort in de zon weer opladen.
Meer tips ? Kijk dan op reinigen, ontladen en opladen van je sieraad.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.