Chrysopraas in je sieraad

Chrysopras-in-je-sieraad

Chrysopraas in je sieraad laten verwerken? Bij InnerJewels kan dat. Is je gewenste sieraad met chrysopraas niet op voorraad? Je kunt ook altijd een gewenst sieraad met deze mooie appel-groene halfedelsteen laten maken.

De werking van Chrysopraas

Chrysopras is een halfedelsteen die stimulerend werkt op de groei. Ook werkt deze steen rustgevend en reinigend.

Waarom kies je voor een sieraad met Chrysopraas?

Wanneer je veel spanning vasthoudt dan kun je daar stress, hoge bloeddruk  en andere klachten van krijgen. Chrysopraas helpt je om te ontspannen en positief te denken.
Door het nikkel dat in de steen verwerkt is werkt de steen reinigend. Het voert stress en spanning dus af uit je lijf. Daardoor is er weer ruimte om te groeien.

Armbanden met chrysopraas

Als goudsmid maak ik sieraden met edelstenen op maat. Zo kun je ook bij me terecht voor een armband met chrysopraas.

Ze zijn er in dichte, opake stenen die werken meer op het lichaam.
En er zijn chrysopraas stenen die half-semi transparant zijn. Die werken meer op de geest.

chrysopras-in-je-sieraad-armband

Combineer en varieer

Het leuke is dat je de edelstenen en de halfedelstenen in de schakel kunt vervangen voor een schakel met een andere edelsteen. Zo kun je de edelstenen en dus de sieraden aanpassen naar je wens van die dag.

Zie ook combineeer en varieer van sieraden.

edelstenen

Het hartchakra – 4e chakra

De kleuren roze en groen komen in het hartchakra bij elkaar. Roze voor de liefdevolle energie en groen voor de rust en groei.

Het vierde chakra is het chakra voor emotionele intelligentie. Liefde en acceptatie van jezelf is hier centraal. Trauma’s in de emotionele sfeer hebben enorme invloed op je hartchakra en verzwakken je immuunsysteem.

Wil je het vierde chakra stimuleren? Draag dan watermeloentoermalijn in je sieraad,  rozenkwarts, chrysopras, of een andere groene steen.

edelstenen

Chrysopraas voor je ongeboren kindje

Deze halfedelsteen wordt vaak de laatste twee of drie maanden van de zwangerschap gedragen vanwege de groeikracht en als voorbereiding op de bevalling.  En nog eens extra fijn voor de a.s. vaders. Die krijgen de laatste maanden veel opdrachtjes om ‘nog even’ te doen voor de bevalling. Om al die wilde plannen vorm te geven en daarbij ook nog eens de rust te bewaren is chrysopraas een fantastische steen.

Onderhoud

Ontladen in een glas schoon water, liefst spa blauw of gedemineraliseerd water. Daarna in het maanlicht of op een bergkristal-cluster weer opladen. Meer en uitgebreidere tips?

Kijk dan op reinigen, ontladen en opladen van je sieraad

Technische gegevens

Kleur: appelgroen tot gifgroen
Vindplaats :  Australië
Hardheid :7
Groep: Chalcedoon, kwarts
Bestanddeel: nikkel
Dierenriem: Kreeft

Voor de kreeft

Vaak romantisch, gevoelig met een grote verbeeldingskracht. Een Kreeft is vaak voorzichtig en wat verlegen, maar ze hebben van de andere kant ook erg de behoefte om zich uit te drukken. Aandachtspuntjes op lichamelijk gebied: klachten in maag, keel en buik door opgekropte spanning.

Maak kennis met InnerJewels

Mijn naam is Irene Schildkamp, ik ben de drijvende kracht achter Innerjewels. Inmiddels heb ik 30 jaar ervaring in het vak goudsmeden en mijn hart ligt bij het emailleren van sieraden Naast het maken van  edelsteensieraden kun je ook bij me terecht voor handgemaakte  as-sieraden , gedenksieraden , moedermelk sieraden en trouwsieraden

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in een sieraad waarin chrysopraas is verwerkt? Heb je nog vragen? Laat dan vrijblijvend je gegevens hieronder achter, dan neem ik contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.