Chrysocolla in je sieraad

Chrysocolla-in-je-sieraad

Een prachtig kunstwerkje, deze halfedelsteen. Het is een geweldig  mooie aardse kleurencombinatie; blauw, bruin en groen gecombineerd in één mineraal. Verwar deze steen niet met de Eilatsteen, want die lijkt er veel op. Daar zit meer Turkoois in.

Chrysocolla in je sieraad

In aandacht en rust luisteren naar elkaar en met respect communiceren met elkaar. Dat is het resultaat van blauw en groen in één steen gecombineerd. Een prachtige halfedelsteen voor je ring, armband, ketting of ring!

Technische gegevens

Vindplaats: Arizona, Peru, Zuid-Afrika, Israel.
Hardheid : 4
Bestanddeel: koper
Dierenriem: Kreeft

Chrysocolla-in-je-sieraad-armband

De kleur en de energie

Kleur: blauw, groen en bruin
Chacra: keel- en hartchakra.
Het groen hoort bij het hartchakra en geeft rust, het groen-blauw helpt de gevoelens te begrijpen en te verwerken. Het blauw helpt dit in alle rust en respect te uiten.

Kwaliteiten van chrysocolla

De communicatiesteen!
De steen bevat koper… de bekende bliksemafleider! Het zet aan op een zachte manier emoties en negatieve energie te ontladen. Negatieve ervaringen die blokkades opwerpen worden verwerkt en het kan weer gaan stromen.

Kernkwaliteit: ontspannen

Er zijn veel pijnen en kwalen die ontstaan zijn door blokkades. Rugpijn, menstruatiepijnen en buikkrampen bijvoorbeeld. Zet dan een prachtige mineraal op je nachtkastje…

Chrysocolla-in-je-sieraad-ring-bliss

Proost!

Deze edelsteen in een waterkan leggen en minimaal 24 uur laten staan. Samen met een bergkristal liefst, dat versterkt de werking. Wel dat water dan opdrinken natuurlijk…
Natuurlijk zeker een paar maanden volhouden. Je kunt elke dag je kan water gewoon aanvullen. Het heeft positieve werking op maag- darm- gal- blaas en nierproblemen.

Communiceren

Ik denk dat goed, rustig en liefdevol communiceren een hele lastige uitdaging  kan zijn. Voor mij soms wel. Voor je het weet vul je zelf van alles in en trek je overhaaste conclusies. Ik heb daarin heel veel geleerd van mijn kinderen en… van mijn stenen. Deze steen is in deze tijd met alle verschillen in temperamenten en culturen een hele goede leerschool.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.