Amethist in je sieraad

Amethist-in-je-sieraad

Amethist in je sieraad laten verwerken? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Alle sieraden zijn uniek en handgemaakt. Heb je speciale wensen? Ik maak ook sieraden met amethist speciaal voor jou!

De werking van amethist

Deze halfedelsteen werkt rustgevend op hart en zenuwen en allerlei klachten die komen vanuit spanning zoals migraine, maagpijn, stijve nek en bovenkant van de rugspieren.

Waarom kies je voor een sieraad met amethist?

Leef je leven zoals het komt en geniet daarvan! Amethist helpt je erbij…. Amethist werkt  tevens positief op de concentratie en tegen verstrooidheid door overbelasting.  Wanneer je slecht slaapt is het fijn een amethist in je slaapkamer te plaatsen. Deze steen helpt te ontspannen.

Kwaliteiten van amethist

Werkt  positief op de concentratie en tegen verstrooidheid door overbelasting.  Naast het bed zorgt de amethist voor een rustige slaap.

Kernkwaliteit: ontspannen

Halssieraden met amethist

Dit is een hele fijne steen voor hooggevoelige mensen. Het brengt rust in je hoofd. Vooral als je de hele dag nadenkt is het fijn tegen spanningshoofdpijn. Door overbelast zijn kun je ook verstrooid raken. Je hoofd gaat letterlijk op de rem. Er past even niets bij. Draag dan amethist en zet ook eens een amethist geode op je slaapkamer!

Technische gegevens

Vindplaats :  Brazilië, Uruguay, Mexico
Hardheid : 7
Groep: Kwarts
Bestanddeel: ijzer
Dierenriem: Vissen

Amethist voor Vissen

Een Vissen-mens is gevoelig, zacht, bescheiden en zeer menslievend. Gaat ruzie uit de weg, waardoor er door het opkroppen, spanning wordt opgebouwd in hals en schouders. Amethist helpt de schouders en nek te ontspannen en geeft geestelijke rust. De heldere doorschijnende paarse amethist werkt voornamelijk op het geestelijke vlak.

edelstenen

Kruinchakra

Amethist werkt helend voor je kruinchakra. Het kruinchakra is het 7e chakra en is het centrum voor spiritualiteit en bewustzijn. Het kruinchakra ligt zoals het al aangeeft gelegen in je kruin, de poort naar het weten. Wanneer we bewust zijn van onszelf en onze omgeving weten we makkelijker wat wel en niet bij ons past en voelen we bijvoorbeeld beter aan welke keuzes we moeten maken.

edelstenen

Weetje

De amethist groeit in een punt, net als andere kwartssoorten. Er zijn mannelijke punten -heel spits toelopend- en vrouwelijke punten -plattere bovenkant van de punt-.

(Ook) bij de stenen blijkt, dat een vrouw meestal valt op de energie van de mannelijke punten en omgekeerd.

Onderhoud

Eén keer per maand ontladen in een glas schoon water, liefst spa blauw of gedemineraliseerd water.
In het licht van de volle maan weer opladen.
Meer en uitgebreidere tips ? Kijk dan op reinigen, ontladen en opladen van je sieraad.

Wist je dat…

Deze edelsteen werd vroeger gebruikt tegen dronkenschap. De steen zorgde ervoor dat de onmatigheid aan banden werd gelegd. Je vind dit verhaal terug in de naam van de steen. De naam komt uit het Griekse ‘Amethystos’. Dat betekent vrij vertaald niet dronken.

Maak kennis met InnerJewels

Mijn naam is Irene Schildkamp, ik ben de drijvende kracht achter InnerJewels. Inmiddels heb ik 30 jaar ervaring in het vak goudsmeden en mijn hart ligt bij het emailleren van sieraden Naast het maken van  edelsteensieraden kun je ook bij me terecht voor handgemaakte  as-sieraden , gedenksieraden , moedermelk sieraden, en trouwsieraden

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in een sieraad waarin amethist is verwerkt? Heb je nog vragen? Laat gerust je gegevens achter hieronder, dan neem ik heel vlot contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.